Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitäs kuuluu 03/14 vauvoille?

olis kiva kuulla miten teidän maalisvauvat voi? meillä alotettiin kiinteät pari viikkoa sitten ku syömismäärät oli niin isoja. nyt on maisteltu perunaa, porkkanaa ja tänään ku alko kolmas viikko niin munakoisoa löyty kaapista :) pieniä määriä vielä toistaiseksi, teelusikallinen tai kaksi, jos sekottaa perunan ja porkkanan esim. Ja vain kerran päivässä, meinasin et sit kun tulee se 4kk täyteen ni lisää sit määrää tai kertoja. Hereilläkin pysytään jo paremmin, nyt menee jo 2-4h hereillä yhtämittaa. Yöt menee yhdellä herätyksellä, unille 21 tienoilla, herää 4-5 aikaan ja sit 7-8välillä aamulla noustaan ylös. Päivällä nukkuu yhdet pidemmät päikyt ja muuten ottaa 1/2-1h nokosia. eka naurukikatus tuli pari päivää sitten :D ja tiukasti tartutaan jo leluihin kiinni, vähän on hakusessa vielä se et miten sen lelun saa käteen eli ainoastaan vaunulelua kurottelee, muita ei vielä. vatsalta selälleen on kääntyny jo pitkän aikaa, mutta ei toisinpäin. kovasti koittaa mahallaan ollessa tuhista itsrään eteenpäin, mut ei liiku ei :D selällään kun on, ni pyörii ympyrää :)

29.6.2014
Mummy83
Mummy83

hienoa et imetys sujuu! en mäkään olis aloittanut kiinteitä vielä jos imetys sujuisi, mutta kun tuo tytsy on pullovauva, niin jotenki tuntuu et se on ihan sama sit, kun kerran syö paljon.

ja kiva kuulla et teilläkin on pitkät yöunet :)

29.6.2014
Mummy83
Mummy83

vaihtelevasti nukutaan päivällä 10min-2h välillä, mutta öisin nukutaan 6-8h ja sit herätään syömään. Unta vastaan taistellaan välillä hyvinkin ahkerasti, mutta lopulta uni voittaa. Lattialla viihdytään tosi hyvin naureskellen ja leluja ihaillen. Täysimetyksellä mennään toistaseks vielä, just perjantaina neuvolassa sanoivat, että tuntuis hyvin riittävän maito vielä meidän neidille.

29.6.2014
Tarvti87
Tarvti87

upsists

29.6.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...