Tiistai huomenet!

Aurinko paistaa ja vapaata vietetään.. Sadetta ja kylmää on tosin luvannut, mutta aina kiva herätä, kun aurinko valaisee kämpän..

24.6.2014
Vipe
Vipe

Täällä on jälleen kerran sateinen ilma, enemmän ihmettelisin jos tääl paistais aurinko. Meiltä loppuu kaapista kaikki eikä mulla oo tilillä rahaa ku olin innokas ja maksoin laskuja vähillä rahoillani eilen ja mies on kahteen asti töissä. Ei auta muu kuin odotella... Pojat alkaa hyppiä seinille ku ollaan oltu pari päivää sisällä ku mä en henkilökohtaisesti pidä kaatosateessa olemisesta eivätkä pidä nuo kaksikaan joten energioita ei oo purettu tarpeeksi ja se näkyy nyt sit tappeluna. Josko jotain ruokaa tekis ja toivois että tänään pääsis ees hetkeksi ulos.

Mukavaa päivää kuitenkin kaikille! :)

24.6.2014
Keisarinna
Keisarinna
36 weeks pregnant

Mä oon ehtinyt käymään jo koiralenkin ja salitreenin. Seuraavaks aamupalaa ja iltavuoroon töihin. Ihme kyllä ei sada ja aurinko vähän näkyy täälläkin... :)

24.6.2014
RJP76
RJP76

huomenia! täällä kans aurinko paistaa, mutta sadetta on luvattu. mutta se ei tänään haittaa ku lähdetään koko sakki kylpylään yöks! ei olla kerrottu lapsille vielä sanottiin vaan että mennään ajeleen kunhan tuun jumpasta :) oikekn hyvää tiistaita kaikille!

24.6.2014
naks
naks

Tää päivä on alkanut mukavan leppoisasti ja tunnin päästä ois tarkoitus mennä parturiin siistimään vähän tätä kuontaloo.. Tai lähinnä nyt saamaan otsatukka pois silmiltä, mutta se riittää :D

Sitten vähän muutakin asioiden hoitoo ja pojan sairaala käynti.. Siinä se päivä mukavasti vierähtää koko perhe yhdessä ollen :)

Mitäs muiden päivään, ei ainakaan ole täällä ollut aikaista päivän lörpän aloittajaa tai sitten katsoin huolimattomasti..

24.6.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...