Salilla käynti..

Minä kun olen vähän sellainen, että mietin liikaa asioita etukäteen. Niin kun oon nyt jonkin aikaa salilla kulkenut ja sillä saanut apua vaivoihini. Kiitos ihanan sali ohjaajan joka on osannyt tehdä mulle hyvän ohjelman. Mutta asiaan mennäkseni.. Pystynkö tekemään jos ja kun raskaudun alku raskauden ohjelmat normaalisti. . Vai kannattaako mun heti siitä ohjaajalle mainita että päivittää mulle sen? Kun en itse uskalla alkaa omin päin muutteleen näitä ohjelmiani ym. Vaivojeni takia.

21.6.2014
Belpi
Belpi

Ok. Oon käyny nyt n.4kk eli siis en ole kauaa kulkenut.. Nyt vasta ohjelma on vaihtunu vähän rääkimpään... Alussa oli sellanen missä käytiin enempi joka lihasta läpi... nyt on kaksi päivänen ohjelma. Eli taidanpa hälle kertoa sitten kun se on ajankohtaista ja nauttia nyt tästä ohjelmasta rauhassa :)
Kaikkea sitä minäki mietin etukäteen :D

22.6.2014
Belpi
Belpi

Niinvähän mietinki, että parempi. Varmaan tärkein kuunnella omaa kroppaa kuitenki. Jotenki vaan pelottaa ajatus jos ja kun raskautuu niin kertoa heti ku koskaan ei tiiä mitä sattuu. Tästä harrastuksesta on tullut mulle vähässä ajassa vaan niin rakas, kun oon saanut kipuihini apua ja ei tarvi särkylääkkeitä ennään syödä ku harvakseltaan. Niin en haluais luopua tästä.

22.6.2014
Belpi
Belpi

No mie en sinänsä salilla käynnistä tiiä mittään, mutta itse kyllä aattelen niin että kerrot sille ohjaajalle joka sitten varmaan ossaa sen mukaan suunnitella siulle ohjelman. Alkuun ei varmaan kovin suuria muutoksia tarvii olla, mutta eiköhän sillä ohjaajalla ole ajantasanen tieto :)

21.6.2014
riu
riu

Hops

21.6.2014
Belpi
Belpi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...