Torstai huomenet!

Tänään se sitten alkaa,yhdellä päivällä pidennetty viikonloppu! Tänään vielä töitä,mutta sen jälkeen sitten lähdetäänkin mökille täys hoitoon lepäämään.. Paitsi tietysti toi mies joka jää kotio päivystämään työnsä puolesta..!

19.6.2014
Vipe
Vipe

Ihanaa lomaa maarualle!! Ja tietysti muillekin lomalaisille!! Mä käyn tallilla vielä ja kaupassa nostattamassa myyjien verenpainetta viemällä pulloja. Mut on reilu ja vien tallireissulla isompaan kauppaan ;) tänään tarvis vielä pakata loput tavarat ja yrittää saada ne autoon. pyykitkin on vielä kuivumassa. Mä kun haluun lähtee reissuun niin, että saa palata kotiin jossa ei odota Kotityöt kun kuitenkin joutuu purkamaan kassit sit.

19.6.2014
teeko
teeko

Huomenta! Täällä poika päätti herätä 5 aikaan... tuli eilen isältään ja sillä on hiukan ollut kiukkua aina isä-päivien jälkeen, mut eilen illalla ei kiukunnut joten kai se korvas ton sit aikasin heräämisellä... Noh, jospa se nukkuis sit päikkärit hoidossa :) Tänään on viiminen hoitopäivä jonka jälkeen jää "lomalle" ja sit kotihoitoon mun kans vuodeks ennen eskarin aloitusta. Ajattelin et turha viedä hoitoon, kun kerta itsellä alkaa huomenna äippäloma. Onkos jollakin jotain vinkkejä antaa mitä vois viedä hoitajalle kiitokseksi kuluneista vuosista? Mulla lyö pää ihan tyhjää... jotakin muuta ku joku kukkapuska :D

19.6.2014
ihqui
ihqui
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...