JyVäSkYlÄ!!!★♣

Onpas kurjat kelit! Pitäiskö meiän tehä tärät? Hoploppiin tai mäki-matin perhepuistoon jos olisikin paremmat kelit joku päivä. Meillekin voi tulla leikkimään jos joku halajaa. Täällä ois seuraa vailla syyskuussa 3v ja lokakuussa 1v täyttävät pojan pallerot :D Eiköhän laiteta porukka kasaan ja käydään hoplopissa, absilla tai vaikka mäkissä sekottamassa muiden elämää ;)

18.6.2014
mammae11
mammae11

Meillä ollu hoplopissa aina omat juomat mukana. Ja se on musta kivaa et siellä on kalliit ruoat ni kun lapsille tulee nälkä ni ne saa sieltä pois :)

Mut joo musta on ihan järkkyä maksaa aikuisesta niin paljon peukkulassa. Se on suoraan sanottuna kiskontaa kun ei sinne kuitenkaan voi lapsiaan yksin laittaa, ainakaan meiän jannuja. Jos lastenlippu olis 15 ja aikuiset ilmasiksi ni vois olla eri ääni kellossa.

2.8.2014
mammae11
mammae11

Saa ottaa omat juomat ja eväät:)Siksi en tykkää esim.Hoplopista kun sinne ei saa ottaa kun juomapullon:DMutta meillä ollu nyt sinnekkin lippuja ja on kyllä ollu Hoplopissa hiljaista näillä helteillä,minun on vaan ollu helppo tämän mahan kanssa istuksia Hoplopin viileydessä:)Lapsille Peukkula on meillä ihan huippujuttu,mutta aikuisten lippu sinne on minusta kallis.
Toivottavasti saatte tapaamisen aikaan:)

2.8.2014
huiskutin
huiskutin

Mut siis joo. Kyllä poika siellä viihty :D äiti ei.

2.8.2014
mammae11
mammae11

En tiiä. Minusta törky kallis siihen nähden et meiän poika tykkäs eniten syöttää lampaita ja ajaa niillä polkuautoilla. Polkuautot löytyy ilmasiksi viitaniemestä. Hiekkalaatikko on omassa pihassa.

Niistä otuksista ei välittäny yhtään eikä niiden rokeista sun muista.

Ja minusta siellä nyt vaan oli kamalan kallista. Ois toki voinu ottaa omat juomiset mut luulin ettei saa.

Eli siis meiän kohta 3v ei hyödy siellä mitään siihen hintaan. 30€ on iso raha jos sillä rahalla poika istuu hiekkalaatikolla tai laskee liukumäkeä :)

2.8.2014
mammae11
mammae11

Mun on pakko kysyä mikä Peukkulassa oli vikana?
Itse olin kaverin ja lasten kanssa tossa 2päivää
aamusta iltaan siellä ja lapset ois halunnu vielä
lisäpäiviä:DNyt siellä voi kyllä olla paljon porukkaakin kun
messut ja siksi mekin käytiin ennen kun ne alkoi.Tykkään
kun voi ottaa kylmälaukunkkn mukaan ja evästellä,ei
tarvii ostaa kalliita ruokia:)Ja liput voimassa sen 2päivää.
Tapaamiseen en nyt millään selviä,kun pitäs synnyttää
ensi viikolla:D

2.8.2014
huiskutin
huiskutin

Me kyllä voidaan tulla mäki-mattiin. Siellä nää veijarit viihtyy. Ensi viikko käy ja myöhemminkin käy.

Peukkulassa tänään käyneenä niin en enää toista kertaa mene.. ei ollut minun juttu. Onneksi saatiin ilmaisliput ni ei menny maksua. Ennemmin käyn hoplop tai mäki-matissa.

2.8.2014
mammae11
mammae11

Mulle sopii kyllä jo ensiviikkokin! :) Mutta toki ihan miten muille soppii parhaiten!

Mullekkaan ei oo puistot tuttuja, ollaan käyty vaan tossa meidän lähipuistossa jossa ei käykkään sit ketään muita :( en oo jaksanu lähtee autolla ettii puistoja.. Mutta kyllä minä autolla voin sinne mäki-mattiin ajella jos seuraa löytyy :) En oo ikinä siellä käynyt, ohi kävellyt joskus.

2.8.2014
Tii03
Tii03

Nuo puistot ei minulle vielä ole tuttuja, tyttö vielä niin pieni ettei oo sellaisiin vielä tutustuttu. ens viikolla tulee mun äiti meille koko viikoksi, joten ens viikolla seuraa riittää.

1.8.2014
Tarvti87
Tarvti87
11-month-old baby

Hei jeee!

Saataisko myö sit mammalauma kasaan?

Mäki-matin perhepuistoon? Meille? Tai onko siellä palokassa joku hyvä puisto et tarvti87 pääsis mukaan? Mäki-matin perhepuistoon kyllä tulee 27 ja meillekin 27 ajaa ;)

Oisko ens viikolla jo treffit?

1.8.2014
mammae11
mammae11

Oon kanssa edelleen kiinnostunut tapaamisista, mulla alkaa nyt vaan kiireinen vaihe elämässä kun palaan maanantaina töihin. Tuntuu ettei ainakaan elokuussa ole yhtään ylimääräistä vapaa-aikaa. Mutta marraskuussa jään äitiyslomalle eli sitten on taas enemmän aikaa :)

1.8.2014
piglet82
piglet82

Täällä kans yksi äiti, joka kaipailee välillä aikuista seuraa. Olen 26 vuotias ja mulla on 4 kk ikäinen tyttö, mies päivät töissä joskus myöhään iltaan asti, joten hyvin paljon ollaan tytön kanssa kahden. Auto on miehellä töissä melkein aina mukaan, joten liikkuminen rajoittuu tähän Palokan ympäristöön.

1.8.2014
Tarvti87
Tarvti87
11-month-old baby

Hei kaikki!!

Mä olen vaan sivusta seurannut näitä teidän tapaamisaikeita kun meillä oli niin kauheeta häslinkiä koko kesä! Ja itellä ollu viime syksystä kamala vapaa-ajan pula opintojen takia!

Nyt oon jättänyt koulun taka-alalle, eli ainakin vuoden loppuun oisin ihan vapaalla, kotona rauhassa lapsen kanssa :) NYT ois mullakin aikaa lähtee jonnekkin!

Tajusin juuri tässä pari viikkoo takaperin, että mun mies on AINOA aikuinen ihminen, kelle enää pääsen juttelemaan! Joten oikeasti kipeesti kaipaisin seuraa! :D Poika on nyt 1v 4kk ja sekin ehkä kaipais jo muuta seuraa kun vaan äitiä...:)

Eli oisko jollain aikaa ja kiinnostusta lähtee jonnekki, ihan mihin vaan? :D Lenkille, puistoon (poika ei kyl kauheesti puistossa ossaa mittään tehä:D), piknikille, uimaan, lounaalle .... tai ihan jonkun kottiinki tai tai.. mitä nyt näitä vaihtoehtoja onkin :)

1.8.2014
Tii03
Tii03

Myö käytiin eilen mäki-matin perhepuistossa ja kyllä siellä oli sisätilat käytössä.. se pikku-matti on remontissa mutta pikku-maijassa voi käydä vessassa ja lämmittää ruokaa. Sit siellä oli joku parakki missä oli jotain toimintaa.

Pitäisikö meiän nyt suunnitella että ensi viikolla nähtäisiin?

26.6.2014
mammae11
mammae11

Joo tehdään näin :)

25.6.2014
piglet82
piglet82

Kyllä me päästään pienelläkin varoajalla liikenteeseen. Mut näyttää et muut ei oo käyneet täällä. Joten odotellaanko et kaikki pääsee mukaan?

25.6.2014
mammae11
mammae11

Tänään ei varmaan ehditä enää sopia mitään. Meillä on pienempi vähän kuumeillut ja itekin oon ihan poissa pelistä :/ Sais tämä pahoinvointi jo loppua.. Jos ollaan puolikuntoisia niin ei varmaan jakseta lähteä mihinkään puistoon riekkumaan, mutta jospa tämä tästä vielä..

25.6.2014
piglet82
piglet82

Näyttäis olevan ihan ok kelikin.

Näemmekö mäki-matissa, peukkulassa vai hoplopissa?
Ja onko se nyt ke, to vai pe? :)

Täällä ei oo väliä missä ja milloin ja millä porukalla :)

24.6.2014
mammae11
mammae11

Mulla olis nyt ainakin ke,to ja pe aamupäivät aikaa ja autokin käytössä :) Oma olo on kyllä aika kamala, mutta jospa sitä jotain pientä jaksais touhuta :)

24.6.2014
piglet82
piglet82

Saadaanko porukkaa kasaan tälle viikkoa?

24.6.2014
mammae11
mammae11

Hei!! Minäkin tahon mukkaan!! :) 3,5v ja 1,5v poijjaat lähtis myös. Nyt kesän työelämässä, mutta toki vapaatakin mulla on :) Peukkula passaa, hoplop ja puistot. Auto on niin päästään ihan minne vaan!

21.6.2014
Felize
Felize

Kyllä ainakin Jyväskylän sivuilla on että mäki-matin perhepuisto on auki koko kesän. Remonttia siellä tehään mut se ei hidasta ainakaan meitä.

Peukkulan iltalippukaan ei ole hassumpi. Mut sit pitäis kyllä mennä vasta 17 maissa et kerkee syöttää vauvan vai onko siellä mahdollisuutta syöttää lasta?

19.6.2014
mammae11
mammae11

Onko Mäki-Matti auki koko kesän ne sisätilat?Ainakin muut kaupungin puistot sulkee
sisätilansa tänään ja avataan vasta syksyllä:/Joku säästö sekin:/
Ilmoitelkaa kun tapaamista on niin saatanpa kurvata mukaan:)Jos tämän mahan kanssa jaksan:)Peukkulassa meinattiin käydä joku ilta,siloin on 10e lippu ja aikuiset
ei maksa..toki hahmot ei ole paikalla silloin ja lyhyempi se aika jonka saa olla,mutta
riittää meille:)Hoploppiin meillä on halpoja lippuja ja ei pitkä matka,niin siellä helppo
piipahtaa:)

19.6.2014
huiskutin
huiskutin

No on kyllä kallista, mulla vielä molemmat yli 2v. Mut kai tuon tosiaan kerran kesässä vois maksaa. Mietitään jos vielä tulee jotain muutakin mieleen, mulle käy myös nuo ABC:t ja hampparipaikat :) Tuo keskiviikko kyllä päivänä sopis, kun mulla tiistaina ultra keskussairaalalla.

18.6.2014
piglet82
piglet82

Sairaan kallista tuolla peukkulassa.

Aikuiset 12€ ja yli 2v 18€. Perhelippu 65€. Alle 2v ilmasiksi.

No multa menis 30€ jos siellä läy et kait siellä kerran kesässä voi käydä..

Et jos ei muuta keksitä niin sinne sitten.

Meillä mies osti kans just vkl uudet vanteet autoon :D ei haittaa minua yhtään.

18.6.2014
mammae11
mammae11

En oo varma autosta, kun miehellä on joku uusien renkaiden/vanteiden etsintäprojekti.. Huoh :D Tuli mieleen myös tuo Peukkula, siihen me päästään vaikka kävellenkin. En oo vaan kattonut niiden hintoja nyt tälle kesälle.

18.6.2014
piglet82
piglet82

No mitäs me sit keksitään.

Keilläs on auto käytössä et mihin kaikki pääsee.

Mulla on auto joten pääsen mihkä vaan.

Keskiviikkona näyttäis olevan ihan hyvä ilma, ainakin vielä rähän tietoon.. oisko se mäki-matin perhepuisto huono vaihtoehto? Siellähän voi lämmittää ruoan ja on sisätilat ja makkaranpaisto mahollisuus yms...

18.6.2014
mammae11
mammae11

No mitäs keksittäis :) Mulla olis vielä ens viikolla hyvin aikaa, kun sitten mies jää lomalle ja ollaan aika paljon reissussa. Hoploppiin en kyllä jaksa lähteä tässä alkuraskauden huonossa olossa noiden kahden villi-ihmisen perään juoksemaan :)

18.6.2014
piglet82
piglet82

Nyt tapaamista kehiin

18.6.2014
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...