Miten muistettaisiin pojan henkilökohtaista avustajaa?

Pojalla on ollut avustaja nyt kaksi vuotta, ja tiet eroaa torstaina. Mie jo nyt tsemppaan itteeni etten itkisi kovin paljoo :D Mutta siis juu, halutaan muistaa tätä kultakimpaletta jotenkii. Aattelin että poika piirtäs kuvan vaikka siitä avustajasta ja itestään, ja sitten kirjotettas yhessä semmonen kiitos-kirje. Mutta mitä lisäksi? En halua ostaa viiniä, sanotaan se heti kärkeen :D Mikä vois olla hyvä? Budjetti n. 50 €.

17.6.2014
riu
riu

juu kyllä itellekki on kaikki lahjat jotka oon saanu hoidettavilta tosi rakkaita.. oon saanu kynttiläkippoa, viivi avaimenperän jossa lukee hoitotäti pomottaa ;) askarteluja, joulukortti jossa on lapsen kuva yms..

18.6.2014
Tatja84
Tatja84

Mä antaisin ehkä jotain lapsen tekemää ja sitten vaikka s ryhmän lahjakortin mikä käy S ryhmän ruokapaikkoihin ja kauppoihin, kuten Prisma, sekä kai esim.Sokos emotioniin.

18.6.2014
carata
carata

mä oon saanu koruja mun hoidokeilta ja ainakun kaulaan jonkun niistä laitan niin pakosti tulee mietittyä yhteisiä hetkiä. oon saanu kalevalaa ja ihan lapsen itsensätekemiä ja kaikkea siltä väliltä ja kaikki yhtä ihania=)

17.6.2014
myrmeli
myrmeli

Joo voiskii ostaa lahjakortin vaikka sille ja sen miehelle tuohon muikkuterassille. Kaikkihan nyt paistetuista muikuista tykkää :D Se on vähän semmonen "luonnonlapsen" oloinen se hoitaja että luulen noiden hemmottelujuttujen jäävän käyttämättä :)

17.6.2014
riu
riu

Lahja kortti johkin vois olla hyvä ja kohteen valinta vähän sen mukaan että mitä millainen avustaja on ja mistä voisi tykätä..

Toi lapsen itse tekemä piirrustus se on kaikkein hienoin lahja idea ja etenkin kirje siihen päälle.. Itse olen sellaisen saanut ja itkemättä ei pysty lukemaan,niin ihana muisto sellainen on..

Tietysti jos tuntee avustajan sillein hyvin,että osaa ostaa jotain,esim. Tietää että keräilee jotain tai on joku harrastus mihin liittyen on helppo ostaa jotain,mutta tällei kun ei tunne ihmistä,niin vaikea sanoa muuta kuin lahjakortti..

Tai sitten joku hemmottelu paketti,josta löytyy suklaata ja kasvonaamioo ja rasvoja yms. Mutta toisaalta sekin voi joillekin olla sellainen joka jää käyttämättä,että sekään ei ole mikään varma lahja..

17.6.2014
Vipe
Vipe

Mitä jos valmistaisitte yhdessä hänelle jotain syötävää? Pientä naposteltavaa.

17.6.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

lahjakortti jalkahoitoo tai johonkin ravintolaan?

17.6.2014
Paula265
Paula265
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...