Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mirena-kierukka

Minulle laitettiin 11.6. Kierukka ja sen jälkeen ollut joka ilta mahasta ja alaselästä mielettömän kipeä. Nyt tänään ollut maha koko päivän kipee ja todella kipeä. Onko teillä vinkkiä kipuun ja mitä olette asialle tehneet? Kauanko teillä on kierukka ollut.

17.6.2014
Hiltzu83
Hiltzu83

Nuo kivut ja tuntemukset on kans ihan henkisiä....vatsakivut voi tulla ihan siitä. ihmetyttää nuo kommentit, trollaako joku tarkoituksella. jos oikeasti jotain hätänä niin lääkäriin, eikä nettiin kirjoittelee!!

29.6.2014
MiaLaa
MiaLaa

Niin ja jos synnytyksestä vain vähän aikaa ja imettää niin kohdun limakalvot ovat hauraat ja silloin saattaa tosiaan kierukka puhkaista kohdun seinämän ja siitä tulee kova kipu. Sen saa tarkistettua varmasti vain sisäkautta tehtävällä ultratutkimuksella.

20.6.2014
Minnie
Minnie

Niin sitä tosiaan tarkoitinkin että tekevät lähetteen sairaalaan alakautta ultrattavaksi. Ei näy röntgenissäkään riittävän hyvin.

20.6.2014
Minnie
Minnie

Pyydä ultraamaan se että onkos oikein paikoillaan. Jos on hyvin paikoillaan, niin ehkei vaan sovi, mutta kannattaahan tuo tarkistuttaa ettei ole mennyt esim kohdun limakalvon läpi.

19.6.2014
Minnie
Minnie

no mulla kesti toimaha kipu koko ajan sen 2 vuotta.. kuukautiset oli 2-3 kk välein.. enkä meinannu kestää niitä kipuja enään.. monta kertaa se katsottiin että paikoillaan on.. mutta eihän se kaikilla sovi..

nyt ajattelin kokeilla sitä kapselia kuhan tässä imetyksen lopetan..

18.6.2014
nki91
nki91

Niin se minäki oon aina aatellu siinä alussa, että hakkee paikkaasa. :-D Nyt jo kolmas kierukka menossa.

18.6.2014
pelargoni1
pelargoni1

Katoppas, täällä on jo aika monta keskustelua aloitettu aiheesta, löytyskö sieltä jo "valmiiks" tietoo :-) http://www.libero.fi/Etsi/Etsi-kaikki/?quicksearchquery=Mirena§ion=3&sort=0 (en oo varma onnistuko linkitys, mut siis tuohon "Hae"-kenttään tossa ylhäällä kun kirjotat Mirena, niin löytyy juttua)

 Mutta siis jos sulla on noin niinku sanot, että "todella" kipeä, niin kyllähän se kannattaa soittaa sinne, missä sulle on se kierukka laitettu.

Itelläni on ollu nyt taas tuon toisen lapsen syntymän jälkeen kierukka, laitettiin helmikuussa ja alkanu vuodot sun muut asettuun aika minimiin. Tykkään kyllä.

18.6.2014
pelargoni1
pelargoni1

no minulla juili välillä ja välillä kävi tosi kipeään.. reilu 2 vuotta taisi olla. en jalsanut enään sitä kipua jajuilimista.. välillä kävi tosikipeään ja välillä vain vähäsen..

välillä tuntui siltä että se kierukka liikkui.. toista kertaa ei kiitos.

17.6.2014
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...