Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Rakenne-uä kuulumisia :)

Heippa marraskuiset :) Alotin tänne uuden ketjun, jos vaikka laiteltais rakenneultran kuulumisia tänne! Sopivasti libero tarjoili tuolla etusivulla ketjua, ei sitten huku niin tonne muihin kirjoituksiin. Meillä toi uä tulossa 1.7., kovasti ootellaan!! Haluutteko tietää vauvan sukupuolen? Myö halutaan, osaa sit paremmin tehä ostoksia. ...ja miettii nimeä!

17.6.2014
Mesha
Mesha

Meillä oli rakenne ultra 16.7 Joensuussa. Painoarvio oli 380g ja tuolloin oli 20+4. Tyttöveikkaus :)

25.7.2014
essimar
essimar
6-month-old baby

Lopulta minäkin käynyt rakenne ultrassa, nyt raskausviikko 21+4 vaikka tämä liberon raskausviikko näyttää viikolla enempi :P !? Ultraa ehdin odottaa kovasti ja sitten se on niin nopeasti ohi. Ihana oli todella nähdä kasvanut, reippaasti liikkuva, pieni vauvamme. Kaikki näytti olevan hyvin. Ja istukan paikkakin oli turvallisella alueella vatsan edessä mutta ylhäällä. Kun olin sitä jännittänyt, jos olisi tullut istukan huonosta sijainnista johtuvia riskejä synnytyksessä. Sukupuolta ei haluttu miehen kanssa tietää, joten se sai jäädä vielä arvailujen varaan :)

24.7.2014
päivänlilja89
päivänlilja89
14-month-old baby

Mekin kävimme eilen mikä parhainta vauva kasvanut oikein ja oli siro kooltaan ♡ kun tuli aika paljastaa sukupuoli tämä sulki haaransa hyvin piukkaan :D mä arvasin ettei saada tietää! Mut sanoi ettei ehtiny ulokkeita kyllä näkemään:) jännitetään siis synnärille asti!

16.7.2014
diipadaapa
diipadaapa
1 year, 7-month-old toddler

Heippa! Täällä menossa vkot 22+4. Oltiin 8.7 rakenneultrassa ja oli ihanaa. Odotan esikoistani ja laskettu aika 15.11. Haluttiin tietää sukupuoli niin on luultavasti poika, ei osannut kertoa tarkkaan kun ei suostunut avaamaan jalkojaan millään 😄 On vilkas kaveri, menossa koko ajan ja kova potkimaan ☺️

16.7.2014
T11na
T11na
3 years, 7-month-old toddler

Rakenneultrassa käyty!! :) Aika jännää oli, ihanaa miten pienokainen oli kasvanut! Sukupuolta kysyttiin vaan kätilö ei ollut varma, sanoi että tällähetkellä vaikuttaisi tytöltä. Kaikki oli normaalisti. Pienokaisella taisi olla päiväuniaika kun ei millään meinannut asentoaan muuttaa, itse jouduin sitten pyöriskelemään kyljeltä toiselle.. :D

Potkut tuntuu nyt todella selvästi ja osa niistä jo aika voimakkaita, kovasti odotellaan että miehenikin pääsee tuntemaan ne mahan päältä...toivottavasti ei mene hirveän pitkään!! :)

12.7.2014
Mirva88
Mirva88

Joko jo joku muu käynyt ultrassa? :) 4 piinapäivää täällä vielä.. ;)
diipadaapa 20+2

11.7.2014
diipadaapa
diipadaapa
1 year, 7-month-old toddler

Mulla vielä kaksi kokonaista viikkoa ja neljä päivää rakenneultraan, isompi plääh :P

6.7.2014
päivänlilja89
päivänlilja89
14-month-old baby

Onkos joku muu jo käyny rakenneuä:ssä? :) meillä vielä viikko ja pari päivää.. plääh :D

6.7.2014
diipadaapa
diipadaapa
1 year, 7-month-old toddler

Meillä oli tänään rakenne-ultra rv 20+5 ja kaikki näyttäisi olevan hyvin :) Mitat kaikki ihan normaali rajoissa, elimet ja jäsenet kohdallaan. Kovasti pieni pyöriskeli tutkimuksen aikana, näytti kyllä vilkkaan luonteensa!! Ja vaikka miulla itelläni on ollu koko ajan vahva tunne että poikaa odotan, näyttäisi tuolla masussa kasvavan kuitenkin tyttövauva 3 pitihän se pienet herkistelykyyneleet siinä vierittää :)

1.7.2014
Mesha
Mesha

Onnea Mirvallekin odotukseen. :) Muistan kyllä vielä ensimmäisen odotukseen liittyvät tunteet. Paljon ihanaa jännitystä.

Kävin tiistaina neuvolassa, silloin oli rv 17+2 ja sydänääniä ei meinattu saada kuulumaan istukan sijainnin vuoksi, koska se on aivan vatsan edessä. Toisaalta myös vauva taisi liikuskella jonkin verran. Välillä tämä on sellaista seuraavan neuvolakäynnin tai ultra-ajan odottelua, että näkisi tai kuulisi vauvasta taas jotain. Että saisi taas varmistusta itselle, että kaikki on siellä kuitenkin hyvin :)

Liikkeitä on minulla tuntunu aikaisemmin kuin esikoisella, niin se kuulemma usein meneekin. Tuntuu että kuplintaa on ollut parikin viikkoa. Mutta kunnon potkuja vielä odottelen.

26.6.2014
päivänlilja89
päivänlilja89
14-month-old baby

Hei!

Meillä uä 7.7 ja jännittää aivan kamalasti! Ensimmäinen mahassa ja kaikki jotenkin niin ihmeellistä! :) Mies haluaa tietää sukupuolen, itsestäni en ole niin varma...Mukavahan se olis jännitellä loppuun saakka, vaan taitaa uteliaisuus viedä voiton. Pelottaa kyllä että jotakin poikkeavaa ilmenee.

Neuvola oli rv 17+3, Ultrassa vauva liikkui jo niin paljon että hoitaja ihmetteli kun en itse tuntenut sen liikkeitä...vieläkin hieman epävarma niistä. Sydän ääniäkään ei kunnolla kuultu kun jumppaili jatkuvasti :) Millä viikolla muilla tuntunut liikkeet vai tuntuuko vieläkään??

Kaikista peloista ja epäilyksistä huolimatta odotan kovasti näkeväni pienokaisen jälleen :)

23.6.2014
Mirva88
Mirva88

Kiva et päivänlilja löys meidät :) lisää tarinoita on tuolla raskaana -osastolla, la marraskuussa otsikolla muistaakseni.

Neuvolalääkäri oli meillä kun rv 15+jotain, seuraava lääkäri onkii vast kun on viikkoja yli 30.
Kyllähän se tärkeintä tos rakenne-ultrassa kuitenkii on et kaikki ois vauvalla hyvin, se sukupuoli on toissijaista. Tänään sain siitä muistutksen, kun tuttava joutuu jännittämään lisätutkimuksia ilmeisesti jonkinlaisen kystan vuoksi... Lähipiirissä on myös pari kehitysvammaista lasta, joilla vamma huomattu just tos ultrassa...

18.6.2014
Mesha
Mesha

Minulla on ollut neuvolalääkäri rv12+1   19.5. Se oli siinä mielessä poikkeava käynti edellisiin verrattuna, kun lääkäri ei tehnyt sitä tutkimusta alakautta. Vatsanpäältä kokeili missä kohtu ja kuunneltiin vauvan sydämen sykkeen. :P Kyllä se mulle sopi nuin, kun sitä alapään kautta tutkimista pelkään, kun se on hyvin epämukavaa ja käy melkein aina kipeää.

18.6.2014
päivänlilja89
päivänlilja89
14-month-old baby

Korjaan silloin 18+6.. :D hyvin päivistä perillä.

18.6.2014
diipadaapa
diipadaapa
1 year, 7-month-old toddler

Kiva että meillekkin on nyt oma odotus-puolen ketju :) meillä tuo ultra siis 15.7 ja halutaan tietää kumpi tulee, ollaan niin uteliaita ;) milloin teillä on ollut neuvolalääkäri? Meillä se vasta 1.7 jolloin rv18+5 vasta :o

18.6.2014
diipadaapa
diipadaapa
1 year, 7-month-old toddler

Heippa :) 

Olen muutamana päivänä koittanut täältä etsiä ketjua, jossa olisi marraskuun vauvan odottajille omansa. Kiva, kun löytyi jotain :) 

Meillä uä 24.7, vielä reilusti odotettavaa. Meshalla on ihan pian :) 

Me ei haluttu miehen kanssa tietää kahden ensimmäisen vauvamme sukupuolta ultrassa, ja ei haluta tämän kolmannenkaan. Antaa tulla salaisuutena :) On se minusta omalla tavalla jännääkin, vaikka siskon mieheni on niin toista mieltä, mörähti tuimasti ettei siinä mitään jännitettävää ole :P Tämä onkin asia jonka jokainen saa kokea miten haluaa.

17.6.2014
päivänlilja89
päivänlilja89
14-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...