tiistai huomenet!

Minkäslaisia suunnitelmia on tälle päivälle? Tänne ei erikoisempia.. Ensimmäinen lapsi on tullut jo ja ajattelin että tänään ehkä perhetuvalle mentäis,kun se on enää muutaman päivän auki ja jää sitten kesälomille.. Ilma näyttää tällä hetkellä aurinkoiselta,mutta sadetta ja kylmää lupaili.. Mutta perhetuvalla on hyvä,kun ulkoillaan siellä jos sää on sellainen ja muuten ollaan sisällä ja pienen ulkoilun saa mukavasti sinne kävellessä :) Sitten illalla pitäisi kaupassa käydä,ei tälle päivälle sen erikoisempaa,paitsi ehkä saunaan mennään,riippuu vähän siitä että kauan kaupassa menee,että jaksaako poika vielä sen jälkeen.. :)

17.6.2014
Vipe
Vipe

Mä en oo tykännyt koskaan siitä panadolin ruiskusta, apteekista saa yleensä pyytämällä sen toisenlaisen joka sopii burana ja panadol pulloihin. Siinä on korkki pienellä reiällä ja sit pienipäinen ruisku. Tosi helppo käyttää ja siistimpi kuin se sininen.

17.6.2014
Jopster
Jopster

Mä oon kans antanut ihan sillä panadolin omalla sinisellä"ruiskulla" siitä tuo on aina imenyt ku on ruiskuttanut suuhun

17.6.2014
teeko
teeko

nki91: Oisko kuumekin noussut hampaiden takia, vai onko muutenkin flunssainen? Onko teillä semmoista lääkeruiskua? Sillä on hyvä mitata oikea määrä lääkettä ja helppo antaakin, kun saa pikkuhiljaa "ruiskutettua" suoraan suuhun. Apteekista noita saa, ainakin lääkettä ostaessa, mutta eiköhän ne antais muutenkin. Pikaista paranemista pienelle!

17.6.2014
Hanni11
Hanni11
5-month-old baby

voi ei sralla tuota sun vauhtia taas :D hyvä et saat säkin pienet päikkärit!

17.6.2014
teeko
teeko

Juu hyi tätä kylmyyttä! Aamulla kotoa lähtiessä oli +9 tallilla +7 no takas kotiin +6 sit lähdettiin saloon ni ton 40km.n aikana +6, +0,5 ja +6... räntää ja rakeita matkalla ja ihan sairas tuuli :( oikeen juhannus fiilis tullut ; D

17.6.2014
teeko
teeko

vielä täälläkin onnea satumammalle ihan hirmuisesti! Ja emännän pienelle myös! Mä laitoin toppatakin päälle tallille. .. +7 näyttää täällä mittari ja vettä sataa :( poika jäi kotiin ukon kanssa pitkästä aikaa ku en viitsinyt millään herättää. .. ip mennään saloon hakemaan ne koiraverkot yms mulle. kallista lystiä :( mä sain onneks eilen siivous inspiraation ni ei tarvi pariin päivään (tai pariin viikkoon) jaksaa siivota :)

17.6.2014
teeko
teeko

huomenta. ja sori nyt vaan kaikille koleamman ilman suosijoille, mut mä haluun ne helteet takas! täällä näyttää nätiltä ilma, mut tos tunti sit ku herättiin ni näytti +6c. WTF?!

satumammalla varmaan lapset odottaa innolla uuden tulokkaan näkemistä :) ilmeisesti kuitenkin ehtisitte sairaalaan ettei tullut matkalla?

emännän pojalle onnea ja oikein mukavaa synttäripäivää :) mun täytyis kans vähän valmistella, kun tytöllä on varsinainen päivä torstaina ja juhlitaan perheen kesken sillon, kakkua ehkä lähinnä ku mies lupas tehdä jätskiä. :)

17.6.2014
Mummy83
Mummy83

Täällä on räntää tullu:/
Meillä on siitä outo muutama päivä ollu kun
lapset on maailmalla ja saatu olla kotona kaksin:D
Mutta ei tämmöinen heti toistu kun vauva syntyy niin ei
raaski pientä mummolaan tai muualle jättää.
Rahaskin on kulunu luvattoman paljon kun päästy kaksin
rauhassa kaupoille:DNo saadaan me 2lapsista jo huomenna
kotiin:)

17.6.2014
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...