mies uhkailee lähdöllä

Joo en tiä mitä enää teen, mun mies uhkailee aina muutaman kaljan jälkeen jos tulee tappelu niin lähdöllä. Ei se enää usein juo mutta pelottaa aina nuo harvatkin kerrat kun aina on tulossa ero ja lähtö yms yms..Laskettu aika 7.12 eikä oikein jaksais tapella ja kuunnella tollasta...

14.6.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Itse sanoisin kanssa että jos kerta aikoo lähteä,niin lähteköön sitten oikeasti eikä vain jahkaile.. Siitä sen näkis että onko tosissaan vai silläkö vaan yrittää lopettaa riidan niin että saa itse "voiton" kun antaisit periksi ettei lähde.. Jos ei lähde mutta jatkaa silti uhkailua,niin lähtisin itse ja jos takaisin mies kinuaa,niin ehdoksi asettaisin sen että kävisimme ammattilaisen kanssa juttelemassa suhteesta ja mies parantaisi tapansa.. Jos ei sittenkään ala toimimaan,niin ero voi olla helpompi ratkaisu.. Toki erimielisyyksiä tulee joka suhteessa,mutta ne pitäisi osata selvittää ilman lähdöllä uhkailua ja en muista kuka kirjoitti,mutta samaa mieltä että eihän sitten lapsen kanssa voi käyttäytyä noin..

16.6.2014
Vipe
Vipe

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

14.6.2014
carata
carata

Jos meillä jokaisen pienen kinan päätteeksi mies uhkailisi lähtevänsä, niin sanoisin kyllä, että sen kun menee, mutta takaisin ei ole tulemista. Mulle lähdöllä uhkailu meinais sitä, että tunteita suhteessa ei ole. Ei ainakaan rakkautta. Kyllä pienet erimielisyydet pitää kestää. Pitää olla aikuinen ja osata selvittää ne, ilman, että toisen täytyy elää pelossa, että joutuukin olemaan yksin. 

Jo lapsenkin takia eroaisin tai ainakin sanoisin miehelle, että lähtee, kun niin paljon sitä ilmeisesti haluaa. Tulevaisuuden takia, ei lapsellekkaan voi sanoa, että isä lähtee, kun hermot menee. Lapsi ei sellaista ymmärrä. 

Nyt siis keskustelette aiheesta, jos siitä enää voi vain keskustella. Sanot, ettet jaksa tuollaista.

14.6.2014
carata
carata

Sanoo aina että lähtee seuraavana aamuna ja jättää avaimet,puhelimen ja ei tuu takas

14.6.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

mä kirjotinkin omasta kokemuksesta :D ei ollu tarkotus tarkottaa että kaikilla menis niin :)

14.6.2014
Paula265
Paula265

Alkaa kyl pikkuhiljaa nyppimään tollanen lapsellisuus. Ei se johda mihinkään. No onneks ystävä kyselee yht 58neliöistä asuntoa mulle tosta vähän matkan päästä ja jos se on vapaana niin meen varmaan sinne. Joko mies tulee mukanaan tai ei. Ja inssi 24pv ni pääsenpähän ainakin kauas pois sen jälkee. :D

14.6.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Juu ei pie paula paikkaansa. 15 vuoteen meilläkin mahtunut kaikenlaista ja toisen lapsen jälkeen aattelin oikeesti eroa. Mutta tässä sitä vieläkii ollaan 6 vuotta myöhemmin ja oikein tyytyväisinä elämäämme :)

Ja alottajalle tsemppiä, eläkä kuuntele tuommosta! Sanot joku kerta että ei kun menee vaan ja katsot mitä tapahtuu. Koska mies joko a) haluaa oikeesti erota tai b) pitää sinnuu näppärästi otteessaan tuolla tavalla. Joka tapauksessa ansaitset parempaa!

14.6.2014
riu
riu

omista kokemuksista sanon vain, että sen jälkeen kun eroajatuksia on ekan kerran yksinään miettinyt suhteen aikana, niin vaikka sen asian ois hetkeksi unohtanut niin se suhde on ollut jo siinä.

14.6.2014
Paula265
Paula265

anna miehen mennä. Pärjäisit varmasti tulevan muksun kanssa paremmin kahdestaan, kun tuollaisen miehen kanssa. Ehkäpä sun mies uhkailee siksi, ettei se suoraa ja selvinpäin kykene lähtee, vaan odottaa ajatukselleen tukea myös sun suunnalta?

14.6.2014
Paula265
Paula265

Jos ei kiinnosta nii ei väkisin. Ei sun tarvi tollasta kattella!

14.6.2014
mariaelisabethh
mariaelisabethh
3 years, 10-month-old toddler

Samoilla linjoilla kuin jenkku92. Olisiko teidän mahdollista mennä perheneuvolaan tms. niin voisi loppua nuo harvatkin juomiskerrat?

14.6.2014
odottaja
odottaja
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...