Muita RETRO (vaunujen, lelujen tms.) diggareita? :)

Huikinpa taas pitkästä aikaa... elikkäs ostin keväällä eräältä kirpparilta aivan hurmaavat 70-luvun alku/60-luvun lopulta olevat lastenrattaat, joita oon nyt kesällä kunnostellut. Tai oikeastaan pyyhin vain istuinosan marseille saippualla ja nyt oon tuota runko-osaa pikkusen kiillotellut ja poistanut ruostekohtia. Kaiken lisäksi tein jymylöydön ja sain ilmaiseksi 70-luvun hurmaavat, ihanan hyväkuntoiset Jovi-vaunutkin. :) Niihin en päällisin puolin joudu tekemään oikeastaan mitään, kankaat niin siistit. Ainoastaan ehkä jossain ruuvikohdissa pikkuruoste-kohtia. Nyt oonkin sitten totaalisesti siis hurahtanut vanhoihin lastentarvikkeisiin/leluihin. Noiden rattaiden puunaaminen on muuten hirmu terapeuttistakin hommaa.. ;) Olis ihana kuulla onko täällä muita retro-rakastajia! Ja varsinkin, jos tykkää vanhoista lastenvaunuista/rattaista... lottovoitto olis, jos joku kertois omista tuunailuprojekteistaan

13.6.2014
Halitintti
Halitintti

Niinpä niin ja vanhat vaunut on paljon kevyemmät työntää kuin uudet. Ja kestävemmät

14.6.2014
teeko
teeko

Mä tykkään kaikesta vanhasta ja kotona onkin kaikkea vanhaa ja uutta sekaisin sopivassa suhteessa. Kunnon retrot ja värilliset jutut ei ole mun juttu, rattaat ja vaunutkin ovat aina olleet uusinta uutta ja aina joko valkoiset tai mustat, matkarattaita lukuunottamatta (myrkyn vihreät). Vanhat tavarat kyllä kiinnostaa, mutta rattaat ei. Ehkä sen takia, että koen uudemmat paremmiksi. Ainakin omia käyttötarpeita ajatellen. Kasaamista jne. 

Sen verran kuitenkin olen lapsille kerännyt, että molemmille on säästetty "muisto"laatikoihin omat paaput. Paapuja ei lapsien syntyessä ollut enää, joten nämä vanhoja. Mutta halusin kuitenkin, että he saavat ne muistoksi lapsuudestaan. Molemmat ovat omiaan kuitenkin järsineet. Lisäksi säilössä on minun oma helistin ja muutama muukin ihana löytö :)

14.6.2014
carata
carata

Mä en varmaan raaski noista rattaista ja vaunuista luopua lastenkaan jälkeen... :) varsinkin noi isooyöräiset rattaat on tosi hurmaavat. Sisko mulle kauhisteli, että hullu ku tommosrt "romut" ostat, mutta aika tyylikkäät "romut" noi vaan on, varsinkin nyt kun oon tuon rungon putsaillu. Ton ikäsis rattais toi turvavyökiinnityskin on pelkkä nahkavyö lapsen vattan eteen kiinnitettävä, joten sain uusittua katkenneen vyönkin suht helposti kirpparilta ostamallani nahkavyöllä.

14.6.2014
Halitintti
Halitintti

Mä rakastan kaikkea vanhaa. ... En oo "joutunut"/päässyt mitään tuunailemaan vielä Mutta mä otin vintistä -76 vaunut tallille meidän pojalle. Ne on kyllä parhaat! poika nukkuu niissä myös parhaat unet. Ainut miks en käytä niitä muualla on se; et nykyaikaset vie vähemmän tilaa ku ottaa mukaan

14.6.2014
teeko
teeko

Meillä ei retrovaunuja ole, mutta nyt tytöllä (3.) on isoveljien jälkeen esikoiselle hankitut yhdistelmät vuodelta 2000, kun syntyi.

14.6.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...