perjantaita

Se olis 13 pvä perjantai.. Mites mammat aikoo vältellä huonoa onnea?

13.6.2014
teeko
teeko

Onnea j! Ja mammae myös! ! Meillä oli anopin nimpparikahvit just ja aurinko yrittää näyttäytyä

13.6.2014
teeko
teeko

Täälläki sataa välillä ja välillä ei. Ulos noi on varmaan kuitenki jossain vaiheessa vietävä, sato tai ei. Eilisen sadepäivän takia noi hyppi illalla jo seinille ja turhaan toisiaan muksivat ni päätin et tänään vien pojat ulos - sato tai paisto :D Tosin nyt näyttää, että alkais paistaa aurinko :D

mammaelle onnea ja kivaa keikkaa! :)

Muille mukavaa päivää! :)

13.6.2014
Keisarinna
Keisarinna
35 weeks pregnant

ONNEKSI OLKOON JA MUKAVAA KEIKKAA!!

13.6.2014
Vipe
Vipe

Mulla tänään kevyt päivä,kun hoitolapsista on vain yksi sekin vajaa 5 tuntia josta osa menee päikkäreiden merkeissä.. Pojan kanssa aamulla nukuttiin pitkään,tai heräsi seitsemän jälkeen kun sillä oli tosi kova nälkä,mutta jatkettiin puuron jälkeen unia.. :)

Mies siivosi eilen pojan kanssa kun mä olin salilla,joten siitäkään ei tarvi tressata,vähän tavaroiden järjestelyä ja pölyjen pyyhkimistä pitäisi suorittaa ennen sunnuntaita.. Ja leipomuksia aloitan joitain jo tänään,tai oikeastaan kakun koristeiden teon aloitin jo alkuviikosta..

Päivä on sateinen,joten ei harmita sisällä siivoilla ja leipoa ja kun tosiaan siivouksestakin suurin osa on jo hoidettu :)

Nyt lapsille ruokaa,joka sekin on jo valmiina,tarvii lämmittää vaan ja sitten nukkumaan,katsotaan saanko itse päikkäri aikana jotain tehdyksi vai heitänkö laiskasti pitkäkseni! :)

Mukavaa ja onnekasta päivää kaikille!

13.6.2014
Vipe
Vipe

siis missä ihmeessä oli aamukeju? Vai eikö kukaan ehdi lörpälle tänään? Täällä sataa vettä kaatamalla. . tallille mennään kun se mummokin viettää laatuaikaa siellä itäsuomessa ;) mä odotan ja jännitän su ystävän pienen ristiäisiä. Saa nähdä miten tuo poika osaa siellä olla. . miehestä tulee vielä kummi niin ei ehdi tuon pojan kanssa siellä hirveesti autella

13.6.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...