Menisitkö mukaan jalkapalloleirille?

Huomenta kaikille. Pyydän tähän rehellisiä vastauksia: lähtisittekö lapsen seuraksi kolmen päivän jalkapalloleirille? Meidän 7v tyttö käy Snadifutiksessa kerran viikossa. Aloiteli pari kuukautta sitten. Eilen tuli mainos vanhempi/lapsi-jalkapalloleiristä tämän kuun lopussa. Yöpyminen teltassa tai mökissä. Sanoin heti - mahdollisimman nätisti - "Kuule, musta ei valitettavasti tuollaiseen ole". En saisi aikaani kulumaan, ja minulla on sekä ahtaan- että pimeän paikan kammo. Vieraassa paikassa yöpyminen ahdistaa. Kotona ei ongelmia.

12.6.2014
odottaja
odottaja

Mukava saada paljon vastauksia. Monet ovat miettineet sitä, että jos leiri on lapselle todella tärkeää, vanhemman olisi hyvä mennä mukaan. Meidän tapauksessamme luulen, että leiri ei tytölle vielä tunnu kovin tärkeältä. Hän aloitti jalkapallon harrastamisen vasta kaksi kuukautta sitten.

Harjoituksissa saatu mainos leiristä saattoi hänelle olla vähän niin kuin uuden lelun näkeminen tv:ssä, esim. uuden My little pony -hahmon. Se ihan ehdottomasti pitää saada, mutta kun sitä ei saa, asia unohtuu.

13.6.2014
odottaja
odottaja

Itse en piittaa jalkapallosta,mutta jos poika sitä haluaa joskus alkaa harrastaa,niin minusta tehtäväni on tukea,vaikka kyllästyttäis seistä kentän reunalla ja sama pätee leiriin.. Ottaisin sen laatuaikana lapseni kanssa.. Toki ei voi nyt sanoa,jos esim. Kotona olisi pieni vauva,niin en pystyisi lähtemään,mutta tylsyyden tai pelkojen takia en jättäisi menemättä ja kun onhan siellä mökki majoitus ja paljon muita,eikä tarvi olla kahden teltassa keskellä ei mitään..

Ja jos itse en pystyisi tai ei kiinnostaisi juuri kyseinen yhteinen aika,niin ehdottaisin isiä mukaan.. Ehkä meistä menisi se jolle asia olisi vähemmän epämieluinen..

mutta oli niin tai näin,niin lapselle asia on varmasti tärkeä,jos on itse sitä mieltä että haluaa mennä,joten todella kovat pelot ja ahdistukset saisi olla että raaskisin sanoa että et pääse lähtemään..

Itse ainakin pidän tärkeänä että tekee joskus jotain vain toisen vuoksi.. Esim. Minun mieheni ei osaa uida ja inhoaa kylpylöitä ja uimahalleja ja silti suostui lähtemään kylpylä viikonlopulle minun ja pojan kanssa ja vieläpä niin ettei hänestä yhtään nähnyt että se ei ole hänen juttunsa,se oli pojallekin selvästi tärkeää.. Ja kun muistan kuinka onnellinen itse olin siitä viikonlopusta,niin kyllä olisin tyytyväinen jos voisin lapseni tehdä onnelliseksi samanlailla..

Ainahan ei voi tehdä vain asioita mistä itse pitää.. Ja ei tietenkään kaikkeen tarvi suostua,mutta jos leiri on lapselle tosi tärkeä,niin menisin kyllä :)

Olipa taas pitkä vastaus josta yli puolet turhaa jaarittelua ;)

12.6.2014
Vipe
Vipe

Hrh sralla mä ajattelin kyl ihan samaa niistä muista vanhemmista. Yks kaks kerrallaan ne menee mut se laumahenki on jännä juttu ja multa puuttuu se vallan, ahdistaa vaan semmoinen "futismutsius".

12.6.2014
Mummy83
Mummy83

Minä lähtisin, lapseni vuoksi ja niiden toisten vanhempien.

Juurikin aikuisten sosiaalisten suhteiden takia.

Saisi samalla lapsen kanssa laatuaikaa ja aikuissosiaalisuhteita.

Jos olisin odottaja, siedäittäisin itseäni mökkeilyllä ja mökkeilyyn.

12.6.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minä en lähtis ja jos mieskään ei innostuisi niin jäis
leiri siihen kunnes lapsi niin iso,että pääsee yksin:)
En oo teltassa nukkunu ikinä selvinpäin ja viimisestä
festarireissusta jo 10-vuotta kun telttaa oon
käyttäny.Ei kaikkeen oo pakko suostua lastenkaan takia:)

12.6.2014
huiskutin
huiskutin

Ha mie tilasin just teltan että saahaan olla omassa pihassa telttailemassa lasten kaa :D Ku onhan se kiva kun on sisävessa :D

12.6.2014
riu
riu

noh mä oon niin antieräihminen, että jos olis telttamajoitus, niin en lähtisi. Voisin nakittaa jonkun muun leirille lapsen seuraksi, mut mä en vapaaehtoisesti teltassa yövy ainakaan enempää ku yhden yön.

Toisaalta sit taas jos lapsi harrastaa jotain ja sieltä järkätään leirejä, niin olishan se kiva mennä. Ja oon mä itsekkin ollut partiossa 10v et vasta vanhemmiten musta tullut antieräihminen, mutta ehkä se osittain johtuu siitä että partiossa sitä sai tarpeekseen telttailusta :) Tytön ajattelin kyllä laittaa myös partioon jos häntä yhtään kiinnostaa niin saa leirikokemusta sitä kautta, ilman et mun tarvii itse mennä seuraksi ;)

12.6.2014
Mummy83
Mummy83

Mä lähtisin, jos lapsi haluaa. Tai sitten laittaisin miehen lapsen kanssa sinne. Mun mielestä vanhempien pelot ei saa vaikuttaa lapsien harrastuksiin. Tietenkään joka paikkaan ei pääse kun haluaa, mut kyllä muutaman päivän leirille täytyy päästä. Kesälomalla kun ei kavereita nää koulun ohella, joten musta kesällä panostetaan just harrastuksiin ja leireihin. Mä menisin siis, tai sitten nakittaisin homman miehelle.

12.6.2014
carata
carata

Napero: huumoria huumoria :D

12.6.2014
riu
riu

No en menis jos ahistas noin paljon, enkä menis varmaan muutenkaan kun meillä se ois vaikeempi järjestää isin töitten takia. Mutta karhuja en pelkää kuitenkaan ja sen takia jättäs menemättä :D

12.6.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...