Kuumeessa touhuaminen

Heippa kaikille. Miehelläni on ollut nyt kahtena iltana kuumetta 38,0. Siitäkään huolimatta ei suostu jäämään pois töistä, vaan istuu toimistossa kl 8-16. Hän ei myöskään suostu siihen, että lapset jättäisivät harrastuksen väliin, vaan kuljettaa heitäkin harrastuksiin ihan niin kuin ennenkin. (Minun autolla ajotaitoni on surkeaa, eikä bussilla pääse joka paikkaan.) Joskus tammikuussa hänellä oli niin pitkään yskää, että osa keuhkosta vaurioitui. Lääkäri puhui jotakin keuhkokuumeesta silloin: en muista, oliko se tullut jo päälle vai vaarana. Söi 10 päivää antibiootteja. Mikäli tila nytkin pääsee keuhkokuumeeksi, eikö toistuva keuhkon vaurioituminen ole todella paha?

10.6.2014
odottaja
odottaja

ihmiset sairastaa niin erilailla.. Jotkut on ihan kuolleita jos lämpöä on 37 ja joillakin taas alkaa vasta siellä lähempänä 39 astetta tuntumaan,että on vähän puolikuntoinen olo.. Ainahan hyvä ois levätä,ettei pitkity,mutta onneksi on sentään toimistossa ja imeisesti istuskelee.. Eli melko sama kun että katsoisi kotona leffoja,siis fyysisesti.. Henkisestihän on varmasti raskasta etenkin jos firma on konkurssin partaalla ja tressi ei varmasti paranemista nopeuta,mutta osaisko olla kotona tressaamatta?

Meillä mies ei osaa sairastaa,valittaa kyllä että on kipeä ja lämpöä,mutta kotiin ei jää ja hänellä fyysisesti tosi raskastyö  ja päivystys aikana siihen päälle tulee vielä valvomista ja hänelle ei onneksi ole mitään tullut kipeänä rehkimisestä..

Toki sitä välttää kannattaa,ettei tule mitään sydän lihas tulehdusta tai vastaavaa,mutta tosiaan toimisto työtä kun kipeänä tekee,niin riskit on pienemmät..

10.6.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...