Maanantai-iltaa!

Ohhohoo joo kyllä vaan, aion kokeilla nyt jotakii mieltä räjäyttävää! Eli iltaketjua :D

9.6.2014
riu
riu

Hyviä reissuja j.lle! Ihanan pitkän aikaa saatte viettää etelässä :) sralla se jaksaa paahtaa uskomatonta tahtiaan :) mä täällä pohdin taas liikaa tulevaisuutta koulun ja töiden osalta kun oon kuitenkin se, joka tuo ruoan pöytään varmuudella. Tuon ukon tilasta kun ei koskaan ole varmuutta :( onneks nää ei meillä nyt ole mikään ongelma mut välillä se pistää miettimään näitä haaveammateja Ja realismia rahan suhteen.

9.6.2014
teeko
teeko

hikistä iltaa. :) kotiuduttu minilomalta, oli kyllä kivaa nähdä kavereita ja sukulaisia, mummula jäi nyt vaan välistä kunnei millään ehditty ja se yks päivä ku oltais ehditty niin ei jaksanu olla sosiaalinen.

isompi sai ab-kuurin ennen reissua ja pikkuinen sairastus reissussa ja on nyt ab-kuurilla yskän takia. Mulla on kurkussa tennispallo ja nieleminen vaikeaa, mut mäkin söin ab-kuurin viime viikolla et ehkä se tästä. Et ollaan kaikki enemmän ja vähemmän puolikuntoisia.

Tytöllä oli kaverisyndet tänään, siis sen kaveri juhlisti ja kivaa oli ollut. Mentiin fillarilla kun oli "vaan" 3km matka, mut en ottanu huomioon että mä joudun fillaroimaan sen neljästi, ku sinne ja takas kotiin välillä, ni tuli 12km fillarointia. Ei se paha ollut, mut inhottavan hiostava ilma ei ollut oikein omiaan tuolle fillaroinnille.

Sralla on kyllä yberahkera, etkö sä meinaa mitään lomaa pitää missään vaiheessa?Edes henkistä koulujutuista vaikka töissä kävisitkin? Voi jossain kohtaa kuupahtaa muuten. Mulla oli viime loppukevät semmoinen ku kauheella höyryllä syksy ja kevät ja sit se iski yhtäkkiä semmoinen olo että en jaksa tehdä yhtään mitään minkään asian suhteen, oli aika karu pudotus. Jos olis burnouttiin taipuvainen niin olis varmaan ollut sen paikka siinä kohtaa.

matkustaako Jii taas Espanjaan? :)pitkäksikin aikaa?

sannukin pojalle onnea uudesta taidosta, harjoittelemalla se paranee ja ihana seurata toisten harjoittelua :) meillä pikkuneiti on alkanu pikkuhiljaa hiffaamaan asioihin tarttumista :) Lelut jo tarrautuu käteen ku antaa, mut kohta alkaa varmaan hamuamaan niitä :)

9.6.2014
Mummy83
Mummy83

oli kyllä aika kova Ukkonen :D just loppu ja nyt on ihanan raikas ilma. Tässä me ollaan kotona kuunneltu musaa pojan kanssa ja tanssittu :) isi teki meille ruoan ja kohta tuo väsynyt lapsi saa mennä nukkumaan . Mä jouduin tuvitus raskauden aikana juomaan kahvia ja syömään salmiakkia vähän enemmän ku on suositukset noihin verenpaineen ongelmiin ja päänsärkyihin ihan neuvolan suosituksesta kun sille alhaiselle paineelle ei paljon muuta voi tehdä. Mulla yläpaine pysyi 80-90 ja alapaine alle 50-55

9.6.2014
teeko
teeko

iltaa taloon :) riulle tulin vastailee.. hyvin on työt lähteny sujumaan vaikka onki uus työ ja uus tiimi joka on onneks huippu porukka.. Toki parina päivänä piti itellä vähä itkee ikävää.. lapsihan ei ollu millänsäkkää ku sai isin kans jäädä kotiin. mut on ollu iltasin vähän kiukkunen et varmaan se nyt johtuu osin tästä.. ja isi on ollu vähä väsyny :) tänään piti antaa sille jo vähä omaa aikaa ja käytiin tytön kans kaupoilla..

9.6.2014
Tatja84
Tatja84

Pyykkiä pesty ja ihailtu pojan kävelyharjoituksia. Eipä sen kummempaa ja ihan hyvä niin :) !

9.6.2014
Sannukki
Sannukki

Onpa hyvä, että joku on saanut edes pikkusen kouluhommia eteenpäin. Täällä ne on edenneet vielä vähän vähemmän (vaikka tällä palstallakin on niin hiljaista ollut)... Mistähän sitä saisi jotkut supervoimat kirjoittamiseen? Lapsilta voisi sitten tuota energisyyttä lainata.

 

Mukavaa iltaa!

9.6.2014
Hanni11
Hanni11
7-month-old baby

Meillä on ruoka ihan just, kuhan isimies saa vaan ne pihvit grillattuu. Kuulostaa myös siltä että ois kohta ukonilmakin. Ihanaa! Voi kun ois!

Tännää oon saanu jopa pikkasen kouluhommia eteenpäin. Ja kun sanon pikkusen niin tarkotan todella vähän :D Mutta tehtyy se on sekin :D Muuten on ollut aika iisi päivä... Miun äitikään ei tullut kylään ku se päivällä ropsautti vettä. Voi hitsi voi harmi. Mutta huomenna se sitten lupas opettaa tytön pyöräilemään kirjastoon, mikä on hirmusen hyvä juttu :)

Mites mammojen päivä on pyörähtänyt? :)

9.6.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...