Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mirena

Kokemuksia mirena kierukasta? Itsellä alkanut selittämättömät vatsakivut oikealla alavatsalla, johtunee varmaankin kierukasta. Myös paino on noussut mirenan myötä vaikka liikunta on lisääntynyt ja ruokavalio terveellisempi tarkoituksena raskauskilot pudottaa. Mielialat vaihtelee ja suutun nollasta sataan sekunnissa. Muutenkin mieli ollut ihan maassa vaikkei sen kummenpaa syytä pitäisi olla. Voiko kierukka oikeasti aiheuttaa kaiken tämän??

9.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Mulla ollu mirena kierukka nyt helmikuun alusta eli 4kk. Oon tykänny vaikka alussa olikin vuotoja joka lähtöön ja ihme tuntemuksia.

Mut nyt on tasottunu ja sillon tällön tulee pyyhkiessä verta mut menkat on historiaa. Mut ton raivomutsin tunnistan itsestäni. Siis aina menkkojen aikaan oon ihan kohtuuton ja hullu. Kamalan ilkeä kusipää miestäni kohtaan. Tajuan sen nytkun mietin. Vappuna olin ilkeä ja nyt vkl. Sopii siis kiertoon.

Joskus tuntuu peittoja heilutellessa mut ei muuten oo ollu vaivaa. Pitääpä alkaa seurata et jos mäkin oon ihan hullu ja skitso ni sit lähtee kierukka veks. Mä en ala kuukauden välein tapella ihan jonnin joutavasta.

Raivomutsi. Uusi hyvä nimitys. Täytyy puhua ens viikolla neuvolassa kun on aika.

9.6.2014
mammae11
mammae11

Hei! Miten kauan sulla on ollut tuo kierukka? Minä olen just torstaina menossa tarkistuttamaan tilanteen ultrassa, kun pari viikkoa sitten oli noita selittämättömiä vatsakipuja (parin viikon ajan tiheästi, nyt harvemmin), eikä lankoja löytynyt viime viikon terkkarin tarkastuksessa. Vajaan vuoden on kuitenkin minulla Mirena ollut ilman ongelmia. Paitsi tuo mielialojen vaihtelu ja suuttumiset kuulostavat myös tutulta... Johtuuko sitten kierukasta? Pienen painonnousun pistäisin kuitenkin (itselläni) liikkumattomuuden piikkiin. Soittele sinäkin neuvolaan, jos kivut jatkuvat. Ja tule sitten kertomaan, löytyikö syytä!

9.6.2014
Hanni11
Hanni11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...