paino ei nouse 13+6

Kävin neuvolassa muutama pv sitteb ja neuvolan täti rupesi valittamaan kun paino tippunut 1kg ekasta tapaamisesta. Täytyiskö huolestua?? Vatta särkee välillä mut ne voi olla ihan kohdun kasvu kipuja. 2 synnytystä takana ja 60kg nousi paino 100kg ja nyt on 67kg saatu pudotettua. Viime synnytyksestä on vuosi aikaa

7.6.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Mulla kans oli tosi rajut pahoinvoinnit alussa ja sitten maha rupes kenkkuileen maidosta. N 3kk tuntu ettei mikään pysy sisällä. Nyt 21.viikko menossa ja paino noussut ensimmäisen kerran, huimat 900g mut neuvolantäti kehu tänään et parempaan suuntaan seki on. Kaikki labrakokeet ok ja vauva kasvaa hyvin, ni yritän nyt olla ressaamatta.

9.6.2014
Henze
Henze
3 years, 7-month-old toddler

Mulla ekassa raskaudessa paino tippui 2 kiloa alussa,vaikkei pahoinvointia juurikaan ollut,tai oli,mutten oksennellut ja pystyin silti syömään ja puoleen väliin mennessä vasta palautui lähtö lukemiin ja siitä alkoi hiljalleen nousta ja oli vielä 36-37 viikkojen välillä uudestaan tippunut ja sitten taas noussu.. Ja nyt tässä raskaudessa 15 viikolla oli vielä miinusta lähtöpäinoon ja 18 viikolla tullu 100 grammaa lisää,silti ultrassa viikkoja vastaavan kokoinen poika.. Ja siis mulla lähtöpainoissa ei ole ollut yhtään ylimääräistä ja silti paino tippunut ja siitä ei ole huolestuttu ja esikoisesta lopulta se 10 kiloa tuli ja poika oli ihan sopivan kokoinen syntyessään,ei pieni eikä iso :D

Mä kans oon sitä mieltä että pieni painon pudotus voi johtua pelkästään vuorokauden ajasta.. Jos oot edelliseen neuvolaan mennyt tuhdin aamupalan jälkeen ja seuraava onki sillein että vatsa on jo tyhjä,niin siitäkin tulee eroa.. Mulla ei ainakaan muutenkaan paino pysy täsmälleen samana vaan heittelee just sillä kilolla parilla päivistä riippuen :)

9.6.2014
Vipe
Vipe

Mulla paino oli tippunut yhdelle neuvolakäynnille ja vauva todettiin menehtyneeksi (toinen kolmannes menossa)

8.6.2014
aadasisko
aadasisko

Mulla ei ole alussa koskaan tullut painoa, johtuen pahoinvoinnista. Vauvan kasvu ja oksentaminen teki siis painolle +-0 tilanteen. Eli vaikka vauva kasvoi, ei painoa tullut pahoinvoinnin takia. Myöhemmin sitä tuli, molemmissa raskauksissa keräsin 10-12kg.

7.6.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...