Äidinmaidon korvike

Onnistuin tänään poistamaan aloittamani keskustelun. Tarkoitus oli lisätä vastaus, mut klikkasin kännykäl vahingossa poista keskustelu. Vois hyvin olla varmistuskysymys, et onko varma et haluu poistaa. Argh :( Mut siis. Joku kysyi miulta oonko antanu korvikkeen seassa omaa maitoa. Iltapuuron oon tehnyt siten, et noin 75% korviketta ja loput omaa maitoa. Neiti ei sitä huoli. Pitää ehkä kokeilla toisenlaisella suhteella, josko sitten alkais maistumaan. Siksi tuota vähän stressaan, kun omaa maitoa ei enää pakkaseen riitä ja jos en olekaan paikalla neidin ruoka-aikaan, niin olisi hyvä, et korvike kelpais. Sitä en tosiaan tuedä, miksi korvike ei kelpaa. Mut josko hiljalleen tottuisi makuun :) Silloin aivan pikkuisena kelpuutti, kun oman maidon kysyntä ja tarjonta ei kohdannut.

6.6.2014
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Meillä kans tuutia käytetty melkein koko ajan, parhaiten kelvannu, eikä oo vatsavaivoja tullu. Ja omaan suuhun maistunu kans paremmalta kuin nanni, joka on aika kitkerän makunen tuutiin verrattuna. Kannattaa kokeilla tosiaan erimerkkejä josko niistä löytyy toiselle se mieleinen :) ja voithan sä kokeilla laimentaa sitä riisivelliä korvikkeella.

8.6.2014
miima_
miima_

Kiitos vinkeistä :) Pitää ehdottomasti kokeille tuo lämpötiloissa kikkailu. Ja tuli just mieleen, et neiti tykkäs Valion onni riisivellistä, joka maitopohjainen.. Et oiskohan Tuuti-korvikkeessa jotain tuttua makua.

8.6.2014
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Mäkin aloittaisin kokeileen eri lämpötiloilla, myös korvikemerkillä on joillain väliä. Meidän neidille (nyt 11kk) kelpasi parhaiten Valion Tuuti, myös vatsaongelmat loppu Tuutin kanssa (aiemmin Nan ja Muksu).

7.6.2014
Miyu913
Miyu913
2 years, 3-month-old toddler

Meillä neiti ainaki oli hirveen tarkka korvikkeen lämpötilasta: pikkusenki liian haalakkaa niin ei kelvannu, kädenlämpönenki oli siinä rajoilla. Aluksi joi ihan huoneenlämpösenäki, mut yht'äkkiä tuli stoppi. Mies oli vähä hätää kärsimässä kahestaan likan kans ku toiselle ei maito kelvannu, mut oli sitte lopulta lämmittäny oikein kunnolla nii joha maistu.
Ei tästä varmaa hirveesti apua ollu, mut kerroinpa kummiski :)

7.6.2014
miima_
miima_

Juurikin sitä, että miten korvikkeen saisi maistumaan. Puuro meilläkin tehty veteen. Ajattelin josko alkaisi puuron myötä korvikkeen makuun tottua, mut saa nähdä miten tässä käy. Puuron tekemisen korvikkeelle halusin siksi kokeilla, kun oon tarjonnut rintamaidon sijaan korviketta, mutta ei huoli, annanpa mie tai neidin isi. Mut ei ainakaan vielä yhtään sen paremmin puuroissa mene.

6.6.2014
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Olet varmaan aluksi tarkoittanut, että miten vauva tottuu korvikkeeseen. Siihen en osaa vastata.

Meidän vauvalle olen aina tehnyt puuron veteen.

6.6.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...