Perjantaita

Mikäs on mammojen perjantai fiilis?

6.6.2014
Vipe
Vipe

jipii! poika nukkuu omassa sängyssä tallilla (ei kuitenkaan tallissa ;)) päiväunet! vaan tunnin taisteli asiasta. ...

6.6.2014
teeko
teeko

Aamupäiviä!

Mä alotan kohta vast sen juoksemisen joka loppuu varmaa vasta puolen yön jälkeen. Jos sillonkaan, taidan vetää samoilla silmillä huomisenki :D no en nyt sentään. Täytyy vaa tänää tehä coctail tikkuja huomiseks ni saa nähä kauanko ehtii nukkua ku pitää sit huomenna herätä jo aikasin et ehtii kaiken tehä. Mun äitin kyllä ajan pois ku en jaksa sen hermoilua :D Tänää on kauppareissu edessä isossa kaupassa, verhojen ompelu ja pihakalusteiden pesua. 

Aurinkoista päivää kaikille! :)

6.6.2014
Keisarinna
Keisarinna
35 weeks pregnant

Huomenta! Me ollaan kans juostu joka päivä joka paikassa ni tänään ihan perus talli päivä. Täytyy myöntää et tuo joka paikassa juokseminen ja koko ajan yhdessä oleminen tekee näköjään meidän parisuhteelle tosi hyvää mitä en olis uskonut. On ollut ihana viikko. Nyt on pakko rauhoittua ja ruveta taas tekemään täällä kotonakin jotain. Lisäksi liiteri haluis jo vihdoin sen katon viikonlopun aikana ni sais sit tuota kellarin lattiaa ruveta purkamaan

6.6.2014
teeko
teeko

Täällä vähän väsynyt kun kuuden aikaan herätty,jotta ehtii vähän pukea ennen ekan lapsen tuloa ja siis se on aikasin mulle,kun en ole aamu ihminen :)

Kesälomaan kyllä lasken päiviä ja nyt näyttäisi siltä että siitä saa suoraa jatkaa mammalomalle.. Tai yksi lapsi saattaa jatkaa vielä elokuussa 2 viikkoa,mutta syyskuulle ainakaan kukaan ei jatka.. Onhan se kiva saada laatuaikaa oman kanssa reilusti ennen vauvan syntymää :)

Tänään mökille lähdössä ja siellä saa levätä ja nukkua kun on pojalla vahtijoita ja siellä ei nää joka nurkassa jotain siivottavaa tai tehtävää,toisin kuin kotona ois vaikka mitä..

Tiskikone sanoi eilen sopimuksensa irti :( Meillä onneksi mies on se joka tiskaa,niin ei vaikuta hirveästi muhun ;D

Hauskaa ja lämmintä päivää kaikille!

6.6.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...