Neuvola painostaa laihtumaan.

Tänään tuli rv 32 täyteen. Olen tässä vaiheessa lihonut 10kg. Ja laihtunut 3viikon sisällä yli 600g viikottain. Eli melkein 2kg. Mulla on tämä raskausdiabetes jota hoidan siihen kuuluvalla dieetillä. Nyt kaikkialla lukee, että tästä viikosta eteenpäin lihon 500g viikottain ja neuvola painostaa laihtumaan. Ei mitenkään suoraan tai kommentoi pahasti. Mutta nyt ahdistaa mennä sinne, entä jos en saa laihdutetuksi kun vauva seuraavat neljäviikkoa lihoaa? Viimeksi neuvolassa oli hoitaja niin innoissaan laihtumisesta ja kannusti jatkamaan samaan malliin, mikä on outoa kun tietävät mun syömishäiriö taustasta. Pitääkö nyt kuitenkin kaikin voimin yrittää laihduttaa? Meillä ei ole kotona toimivaa vaakaa niin en voi painoa itse seurata. Entä jos kohta olenkin laihtunut liikaa ja sitten ovatkin huolissaan siitä? En ymmärrä miten voin miellyttää kaikkia.

31.5.2014
Chinchilila
Chinchilila

Jos sä alat laihduttamaan nyt, niin teet hallaa sillä vain itsellesi ja lapselle. Jos sulle on suunniteltu joku ruokavalio, noudata sitä. Syö terveellisesti, jätä tarvittaessa vaikka sokeri pois. Älä stressaa asialla. Kaikki kyllä järjestyy. 10kg on pieni määrä, eikä sitä välttämättä enää edes paljoa tule. Mulla on kaikissa raskauksissa tullut 10-12kg, joka on melko normaali määrä.

31.5.2014
carata
carata

riun kanssa samaa mieltä että toimit samalla tavalla kuin nytkin eli keskity siihen ruokavalioon, säännölliseen ateriarytmiin ja terveelliseen ruokalautaseen ja unohdat tyystin sen vaa´an. Koska sit voit neuvolassa sanoa että sun ruokavalio toimii edelleen ja teet sen eteen töitä et jos voisitte lakata painostamasta sen painon suhteen.

31.5.2014
Mummy83
Mummy83

Elä laihduta kun noudata vaan sitä annettua dieettiä. Osa painosta tlleen kesään kohti voi olla muutenkii helposti vaan kertynyttä nestettä. Eikä tuo painonnousu oo oikeesti ees paha!

31.5.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...