Onko muita 37+ odottajia

Moi! Mulla on 2 kouluikäistä lasta edellisestä liitosta ja nyt odotan kolmatta viikolla 11. Raskaus mennyt tähän asti yhtä huomaamattomasti kuin nämä 2 edellistäkin, ei pahoinvointia ei mitään :) Olisi kiva kuulla muiden tunnelmia ja kokemuksia vähän varttuneemmilta odottajilta eri elämäntilanteissa.

31.5.2014
Teresa12
Teresa12

Hellurei :) Mie nyt jo kirjoitan tähän ketjuun, vaikka täytän 37 vasta marraskuussa ;)

Ite uotan meijän perheeseen neljättä lasta, esikoinen on jo 10 v, seuraavat on sitten 7 v ja kohta 4 v. Ite opiskelen amk:ssa ja opinnot ovat loppusuoralla. Yksi tentti, pari tehtävää ja oppari on jäljellä. Eli hommaa riittää mutta ei mahottomia. Viikkoja on nyt kasassa ööööh 11 vissiin tasan? Hassua kun jotenkii sitä ei oo niin viikkojen tasalla enää tässä neljännessä raskaudessa :D Hyvin tää raskaus on sujunut, edellisetkin on ollu helppoja joten mitäpä sitä tapojaan muuttamaan :)

Onnellista masunkasvatusta kaikille! ... paitsi satumammalle joka pienensä jo sai :D

5.9.2014
riu
riu

Moikka! Täällä on 38 v odottaja ja esikoista odottelen. Rv 34+0 eli aika lailla loppusuoralla ollaan. Raskaus alkoi keinohedelmöitykellä ja toisella kerralla onnistui (eka kerta antoi positiivisen tuloksen mutta ei jatkunut kauaa). Vaikka kaikki onkin sujunut oikein hyvin, koko ajan on pelottanut keskenmeno tai että lapsella ei olisi kaikki kunnossa. Vähän oli alussa pahoinvointia ja ajoittain väsyttää, mutta muuten olen kyllä hyvin jaksellut ja edelleen käyn kuntosalilla ja lenkkeilen koirieni kanssa. Ensi viikolla alkaa äitiysloma :)

5.9.2014
RJP76
RJP76

Huhhuijaa! satumamman perheessä riittää vilinää ja elämää vaikka ja kuinka. Upeaa! Ja lisäksi vielä harrastuksillekin riittää aikaa. Itsekin olen toiminut MLL:ssä hallituksessa rahastonhoitajana, mutta sen pestin jätin 4 vuotta sitten palattuani takaisin työelämään. Vapaaehtoistyö saanee taas sijaa kohdallani jäädessäni kotiin marraskuussa.

Onnittelut Vanilla76! Täällä on peukut pystyssä ja varpaatkin ristissä, että raskautesi jatkuu normaalisi ja jatkuu onnellisesti loppuun asti :) Minäkin tulin raskaaksi heti toisella kierrolla, vaikka mieheni osaltaan epäili saako lapsia vai ei, hänellä kun ei ole lapsia ennestään.

Kirjoitelkaa ihmeessä kuulumisia tänne jatkossakin, on kiva lukea mitä muille kuuluu! Hyvää jatkoa kummallekin :)

3.6.2014
Teresa12
Teresa12
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...