Mitä tänään syödään?

Täällä ei mitään tietoa! Jääkaapissa ois possun rimpsuja (raakoja mutta maustettuja), pulled porkin jämät, paketti Lild:n juusto nakkeja, KOLME pakettia jauhelihaa?! (kaksi -30%, taidan laittaa osan pakkasesn päiväyksen takia)... Eli varmaan jotain jauhelihasta? Ideoita? Kaikkea perus lisuketta löytyy, eli salaatit, peruna, porkkana, munakoiso, paprika, kerma, juustoraaste, makaronia, spagettia, pastaa, nuudeleita... Ei vaan jaksais tehdä MITÄÄN?!

31.5.2014
carata
carata

Niin ja myö käytiin heti ysin jälkeen subissa, joten lounasta ei varmaan tarvii väkertää erikseen. Aattelin ihan että leipää vaan :) Illemmalla ois naudan suikaleesta tehtyä uunipaistia. Siinä on seassa sipulia, valkosipulia, paprikaa ja sulatejuustoa. Muussia sitten kaveriks :) Tänään on myös vakaa aikomus tehä raparperipiirakkaa! :D

31.5.2014
riu
riu

nakit ja mikä ettei pulled pork myös menis munakkaassa vaikka lounaaksi :) Jauhelihasta ite tekisin pihvejä ja paistaisin hirmusen keon sipulia kaveriks :)

31.5.2014
riu
riu

Oisko jauhelihakastike ja perunat? Sen kanssa salaatti? Pulled porkin jämät vois mennä aamupalana leivällä? Hmmm.. Täyttypä lähteä keittämään kananmunia.. Kai niille monivilja paahtoleivätkin käy, koska sämpylät loppu.

31.5.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...