Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Synnytyksen käynnistäminen kotona?

Kyllä tosiaan otsikko varmaan kertoo paljon. Ja olen kyllä tietoinen, että eihän tuo vauksu tuolta tule ennenkuin itse haluaa. Mutta olen kuullut, että ainakin miehen spermassa on samaa ainetta, mitä käytetään, jos synnytys pitää käynnistää. Kolme ässääkin olen kuullut (sauna, siivous, seksi). Mutta onko olemassa oikeasti jotain joka edesauttaisi asiaa? Ensimmäinen lapsi meni 2 viikkoa ja 2 päivää yliaikaiseksi ja aika pahalta näyttää tämän tulevankin kanssa. :(

30.5.2014
Tiitu88
Tiitu88

Tulinen ruoka ja shoppailu. Ne lisäisin listaasi. Myös vadelmanlehtitee saattaa toimia.

17.10.2015
carata
carata

Ennen vanhaan ainakin käytettiin laventeli ja vadelmanlehtiteetä synnytyksen käynnistäjänä ja vauhdittajana. Niiden pitäisi saada supistuksia aikaan tai voimistaa supistuksia niiden alettua. Ei tietoa toimiiko oikeasti, mutta kyllä mää melkein uskon että ennen vanhaan tunnettiin yrtit melko hyvin. :)

16.10.2015
Monster
Monster

Edellisestä kokeilin kaikkia. Suppareita oli ollu monta viikkoa oamsta takaa ja olo oli ihan loppu, yliajalle mentiin ja muksu synty 41+6 sairaalassa käynnistettynä.
Kokeiltiin kaikki jumppapallot, akupainannat, seksit, saunat, siivoilut, lenkkeilyt, nännien lypsämiset jne. ja SVOlla vielä kalvojen "hinkkaamiset". Ei mitään. Voisin sanoa, että ei ole olemassa mitään kaikille sopivaa taikatemppua. Jotkut vaan ei sieltä tule ja yleensä siihen on jokin syykin (esim. vauva liian iso).

16.10.2015
Nuarmu
Nuarmu

Minulla meni Pari Viikkoa Yli 2. Raskaus ja Synnytys käynnistyi,kun luulin että on vain joku pissatie tulehdus tulossa. Painelin lämpimään suihkuun ja kun Poltteli :). Laitoin alavatsalle viileää ja tätä tein varmaan tunnin ja hups. Kohta iski kamala ripulikin. Onneksi joku tuli vessaan kurkkimaan yövieraista mitä kummaa siellä ähellän ja . Sairaalaan kun päästiin Syntyi Syöksy synnytyksenä Tyttö vauva. Neidiltä vahingoittui Solisluu (Parani pitkän kuntoutuksen jälkeen) ja olimme tummia molemmat kasvoilta ,kun verisuonia oli siinä rytäkässä katkeillut . ..

16.10.2015
Äippä 45
Äippä 45

Mä en oo huomannut mitään suolen tyhjenemistä ennen synnytystä synnytysten aikaan kylläkin ekassa tarjottiin suoli huuhtelua, otin ja tyhjeni vauvan odotellessa h hetkeä. 2 vauvan synnyttyä (unohdin pyytää sitä suoli huuhtelua vaik ei mitenkään välttämätön tietenkään) ja no3 pyysin suolihuuhtelua mut sanoi et kaikki ruumiin eritteet on luonnollinen osa synnytystä ettei tarvii tehdä jollei oo ollu ummetusta joten en sit väkisin ottanut mut tyhjeni kyl sit kun vauva työntyi alemmas ni alko väkisin tulemaan pihalle... Kätilö talutti miehen kans vessaan kun mun jalat ei toiminut ni et unhan se vauva ei sinne synny ni saat istuu pöntöllä ihan kuin kauan vaan :D tuntu ettei siit tullu loppua siit pöntöl istumisesta ... Asiasta aivan toiseen... Sori

7.6.2014
kisu8
kisu8

Oho en ole kyllä näköjään lähettäny sitä mun aikasempaa viesti minkä kirjoitin viikonloppuna. :(

2.6.2014
nki91
nki91

No mulla suolisto tyhjeni jo siitä että synnytys käynnisty.. Joillekin auttaa siivous toiselle seksi. Toiselle kävelylenkki. Ei voi tietää miten kroppa reakoi.

Kyllä se siivous autto jonkin verran mulla kun meni yli sen 5 tai 6 päivää. Olen vähän sekasin että minkäpäivän mukaan ne laski.

Tietenkin millaista siivousta on. ja tuon siemennesteen minkä aijemmin sanoin niin en tiennyt onko se totta. ja vähän kaukaa haetulta. Mutta miten uiminen?? (niin onko sitten veet lämpimät) niin sauna voi auttaa kun lämmin suihkukin..

Naisen kroppa alkaa sitten synnyttää kun on valmis.

2.6.2014
nki91
nki91

Mulla 3synnytystä käynnistyneet eka akupunktiolla ja 2 jälkimmäistä akupisteiden painelulla babyidean sivuilta bongasin.. Eka synty 33h akupunktiosta, keskimmäinen ja kuopus 15-16h painetusta :) jos ei oo kroppa valmis ni ei lähde käyntiin..

2.6.2014
kisu8
kisu8

Ainiin, pakko sanoa, mutta tuo seksi ei välttämättä siis auta. Tietenkin jos nainen rehkii, voi se aiheuttaa supistelua ja näin voi tapahtua käynnistymistä, mutta tutkimusten mukaan se sperma ei kyllä auta asiaa. Siinä on kyllä aineita, jotka auttaa käynnistymään synnytystä, mutta kuulemma niin vähän, että sitä tavaraa pitäisi olla litra kaupalla. En muista tarkkaa määrää.

1.6.2014
carata
carata

Mullaki käynnisty illalla ku vedin koko päivän pitusen shoppailurundin hirveellä kiireellä :)

1.6.2014
HannnaK
HannnaK

Okei. Kiitoksia teille :)

31.5.2014
Tiitu88
Tiitu88

Akupunktiopisteiden painelu. Olisko babyidealla ihan ne ohjeet, kokeileppa kuukkeloida. :) Uskon että meillä toimi, parin päivän viiveellä. :)

30.5.2014
RJ89
RJ89
1 year, 10-month-old toddler

Mulla sauna, seksi, siivous ei auttaneet. Shoppailu auttoi, mutta varmasti kävely tekisi saman. Tulista ruokaa söin, se tyhjäsi mukavasti vain suolen. Vauvat syntyy, silloin kun on hyvä hetki, enkä usko, että siihen voi kotona vaikuttaa mitenkään. Tietenkään pää alaspäin oleminen ja jalat ristissä pitäminen ei varmaati auta asiaa, mutta ymmärrät varmaan... Suolen tyhjeneminen voi auttaa vauvan päätä paunumaan alas päin, joten kannattaa kokeilla tulista ruokaa ja vaikka luumuja.

30.5.2014
carata
carata

mulla käynnisti se, kun kävin edellisenä päivänä 7km kävelylenkin. :) sen jälkeen oli paikat kipeenä niin että lepäsin loppupäivän ja yöllä tuntus jo alapäässä semmoista jännää kipua ja aamulla alko supistukset. Ne supistuksetki pysy käynnissä, ku liikkusin paljon kotona sisällä ja käytiin kävellen kilsan päässä kaupassakin. :)

30.5.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...