Yksin

Onko muita äitejä jotka ovat yksinäisiä?

29.5.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Mukavaa!!:)

21.7.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Olen tavannut jo melkeen saman ikäisiä odottajan ja aijomme nähdä kahvittelun merkeissä joku päivä 😊

21.7.2014
tiada
tiada

Toivottavasti isä muuttaisi mielensä :)

10.7.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Kyllä aijonkin ottaa selvää sitten kun liikutaan selvillä vesillä eli viikon 12 jälkeen ja kävin jo varhaisultrassa ja lapsen isäkin sen näki,mutta eipä siitä ole taas kuulunut mitään ja ehkä parempi vain.. En tiedä onko parempi että se olisi elämässä vai ei todella hankalaa ja kun tunteetkin menevät tällä hetkellä ihan kuperkeikkaa 😔

9.7.2014
tiada
tiada

Tiada: Harmillinen tilanne, mutta joskus miehet saa just ton ei toivotun reaktion, kun ilmoittaa, et vauva on tulossa! Usein kuitenkin ensinmäiset ultrakuvat konkretisoi tätä tulevaa ja viimeistään se, kun oma lapsi on maailmassa. Isästä tulee isä vasta sitten, kun vauva on siinä sylissä ja käsin kosketeltavissa! Toivotaan, että isi haluaisi olla lapsensa elämässä ja ymmärtäisi mitä menettää, jos ei siihen halua osallistua. Hienoa, että sulla on kuitenkin läheisiä ihmisiä tukemassa. Etkä ole yksin, neuvola kyllä auttaa tarvittaessa ja sieltä kannattaa kysyä onko paikkakunnallanne jotain paikkaa jossa voisi tavata samanikäisiä odottajia :)

9.7.2014
carata
carata

Hyvä että on kuitenkin tukea ja apua lähellä :)

8.7.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Äitini ja paraskaverini on tukena 😊 Uskon myös siihen että kuntuo mie on sulatellut hetken asiaa niin voi olla jo erimieltä 😊

8.7.2014
tiada
tiada

Siis vastasin että kiitos kun kysyit mut jätän väliin. Kun oon nähny mitä se viihteel käynti tekee niin ei oikein innosta ja suurkulutuksenkin, terveys vaan menee.
Muistan vieläkin kuin eilisen kun löydetään iskä wc lattialta sammuneena ja olin silloin 10v ja päätin et tohon kuntoon en haluu ikinä. Ei sillä ei mun velikään ota. Limulinjalla mennään. Minä olen 23 veli 3 vuotta vanhempi. :) yks pahe mulla on ja se on kahvi. Joskus tuntuu et menee 6 kuppia kahvii. Siis sellasii 2-3 dl kuppeja.

8.7.2014
nki91
nki91

Ja sitten kun en vielä ollut äiti mutta en tykänny käydä viiteellä. Joskus saatoin tai no pystyn sormillani laskemaan omat kertani milloin juonu. Maisteluja en ota kun olen vain hörpännyt.. mut minua pidettiin itsestään selvyytenä et ei kysytty. Noh kyllä sitten välillä muistettiin kysyy. Mutta en tykkää siitä.. sitäkin ennen ystävät kadonnut kun kouluaikaiset yläkoulusta pidä yhteyttä ja 09 loppu vuonna vai 10 poistan fb kun en jaksa enään sitä. Nyt olen muutaman kouluaikaisen löytänyt taas mut välimatka pitkä. :( opiskelijakavereista vain muutama jäänyt joihin pidän yhteyttä..

Niin kehen myös pidän niin omaan asuntolan valvojaan.. se oli kuin varaäiti opiskelijapaikkakunnalla. Joskys mukava kuulla mitä sielki tapahtuu.. :)

8.7.2014
nki91
nki91

Kurja tilanne :( onko muuten läheisiä ympärillä auttamassa?:)

7.7.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Itsellä sellainen tilanne,että odotan esikousta yksin,koska entinen mies ei halua ottaa vastuuta lspsesta eikä halua olla missään tekemisissä lapsen tai mun kanssa.. Laskettu aikanibon 20.2.2015

7.7.2014
tiada
tiada

Ryaazzille kehuja hienosta asenteesta. Upeaa, että nuoruudestasi huolimatta viihdyt paremmin kotona vauvan kanssa kuin viihteellä.

29.6.2014
odottaja
odottaja

Kyllä se vaan kannattaa mennä tapaamaan muita jos paikkakunnalla järjestetään toimintaa :)

22.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Nauroin ku kaikki sano mulle kuinka kaverit hylkää raskauden myötä, mut niin vaa kävi täälläki. Eikä oo edes sitä miestä kenestä ois seuraa, oma äiti on tyyliin ainoo ketä kiinnostaa enää minä ja vauva. Laskettu aika vasta syyskuulla, toivottavasti sillon viimestään löytyis uusia kavereita.. Ei noihin perhejuttuihinkaa osaa vielä mennä ku poika ei oo edes syntyny viel :D

22.6.2014
mariaelisabethh
mariaelisabethh
2 years, 5-month-old toddler

Perhekerhoon aijon kyllä mennä, kun palailevat kesätauolta. Josko sieltä löytyisi kavereita :)

21.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Sama täällä. Ensimmäinen kaveripiiristä joka sai lapsen, jakso ne kaverit jonkun aikaa käydä ja pitää yhteyttä, nykyään ei paljoakaan. Itse 22 vuotias, kaverit haluaa vielä ravata jatkuvasti viihteellä kun itelle riittäis ees jos kahvilla pääsis käymää jonkun kanssa mut ei. Hirveesti ei oo ollut halua muutenkaan lähtee viihteelle, pari kertaa oon käynyt pojan syntymän jälkeen mutta kun päivä on alkanut kello kuudelta aamulla niin puolilta öin ois jo mielummin kotona sängyssä kun tanssilattialla. Kuulee sitte vaan niitä kommentteja että oon "mammautunu" ja "liimautunu kotiin" kun ei lapsettomat ymmärrä ettei viisi kuukautista tosta vaan isketä mihinkään hoitoon, en halua eikä pystykään kun ei ole ketään sellaista tuttua. Eikä ne ymmärrä sitäkään että oikeasti haluan viettää aikaa pojan kanssa, vauvat on niin lyhyen aikaa vauvoja.

Olis vaan joskus niin kiva viettää aikaa joittenkin samassa tilanteessa olevien äitien kanssa, poju sais tavata muita ikäisiään ja ite sais jutella vauvajutuista ilman että joku pyörittelee silmiään että etkö sä muusta osaa enää puhua. :/ Oon vaan tosi huono meneen mihinkään vauvakerhoihin tai muualle missä vois ehkä joihinkin tutustuakin vaikka täällä treen alueella niitä oliskin.

19.6.2014
Ryaazz
Ryaazz

:(

19.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Ei mies auta kamalasti, se on päivät meillä ainakin töissä ja usein on vielä koko viikon pois ja tulee viikonlopuksi kotiin. Lapsien takia ei tietenkään ole luppo aikaa, eli kiirettä on, mutta kyllä sitä joskus aina yksin on ja kaipaa aikuista seuraa.

19.6.2014
carata
carata

Täälä myös..Ennen oli niin paljon sosiaalista elämää ja menoa. Nyt vaan samat seinät ja yksinäisyys..:(

19.6.2014
Miba
Miba
2 years, 8-month-old toddler

Ja vaikka minullakin mies niin eihän silti ole samanlainen ystävä kuin nainen naiselle :)

11.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Just samaa minäkin kaipaan!! Sellasta kunnon ystävää, jolle voi soittaa aina ja mistä asiasta vaan :)

11.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Kyllä, kummasti piristää päästä ihmisten ilmoille. :)

11.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Mulla sama juttu et vaikka kerhoissa, muskarissa, uimassa yms käydään melkein joka päivä jossain (nyt kesätauko) niin ei niistä sitten kuitenkaan sellaista ystävää ole tullut jonka kanssa olisi muutenkin tekemisissä.
Naapureilla ei ole pieniä lapsia jne.
Lähellä asuvilla kavereilla ei ole vielä lapsia ja kauempana olevia nähdään niin harvoin että.
Yksinäistä on tosiaan, mutta mulle noi kerhot yms harrastukset on ollu vähintään yhtä tärkeitä kuin lapsillekin.
En olisi niin väsyneenä kuin mitä univelkojen vuoksi olen ollut, jaksanut olla kotona päivää tai kahta käymättä jossain. Pysyy edes sen hetken pirteämpänä.

10.6.2014
Minnie
Minnie

Kyllä mekin puistoissa käydään ja äitien kanssa niitä näitä juteltua mutta en voisi tällä hetkellä uskoa, että heistä ystävää saisin.

10.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

hmm.. no yksinäistä joo, ei tässä liiemmin kavereita pyöri tai juttuseuraa ole. puhelimessakaan en jouda juuri lorvimaan että mieluummi kasvotusten jutustelisin.. 

kaikilla on omat menot ja ne joilla ei liikaa ois ni asuu sit matkan päässä, me pystytää kaupungin sisällä liikkuu suht helposti bussilla. auto on kyllä pihassa ja siinä pysyykin kun ei ole laittaa tankkiin rahaa tai ostan vähillä rahoilla jotai ihan muuta kun se liikkuminen autolla ei oo välttämätöntä ni käytän rahani johonki muuhun.. sanotaan että ilman somea ei ois kun yks ihminen, korkeintaan 2 ja niistäkin toinen on sen puhelinyhteyden varassa ku asuu niin kaukana.. 

käydään paljon puistoissa ja kerhossa talviaikaan, kesällä sitä ei olekaan.. siellä kyllä saattaa jonkun sanan saada vaihdettua mutta yleensä mun aika menee näiden villi-ihmisten perässä juoksemiseen.. 

tosin vähänlaisesti niitä kavereita oli ennenkään kun tein niin paljon töitä ja asuttii ite etempänä mutta sillon oli aikaa ees siinä puhelimessa jaaritella joskus.. 

mistä päin ihmiset on, jos tätä kautta tosiaan löytys juttuseuraa leikkiseuraa.. oon minäkin pari libbemammaa tavannu ihan livenä kun lähellä asuuvat molemmat.. uusille libbeläisille onko kerrottu että fb:ssä on Liberomammat -ryhmä, hiljanen on mutta sinnekin voi varmaan eloa herätellä ja samanhenkisiä huudella ;)

10.6.2014
ninnup
ninnup

Mä kans täällä aika yksin oon kun oon muuttanut aikuisena tänne enkä ole ko paikkakunnalla edes töissä. .. Mä luulin et puistossa olis edes muita mut ei. .. Nyt kesällä on siellä pojan kanssa yksin ja muuten siellä on vaan yks perhepäivähoitaja lapsineen. . Hänestä saan kyllä juttuseuraa kun on meidän vanha naapurikin mutta hänen lapset on mun ikäisiä et eipä sitäkään sen enempää. .

10.6.2014
teeko
teeko
2 years, 11-month-old toddler

Itse huomaan kanssa olevani yksinäinen.. Sen huomaa parhaiten siitä että sitten kun aikuista juttu seuraa saa,nii sitä vaan puhuu ja puhuu ja puhuu ja samoin täällä tulee kirjoitettua ihan älyttömän pitkiä tekstejä pelkkää joutavaa löpinää :D

Mä siis olen jo palannut työelämään,mutta olen töissä yksinäisempi kuin äitiys lomalla kotona,koska olen yksityinen perhepäivähoitaja joten olen yksin kotona ja liikkuminen on rajattua.. Oman kanssa kun sai mennä ja tulla miten tykkää,mutta nyt on tietyistä ajoista pidettävä tarkemmin kiinni.. Eli mulla ehkä taas helpottaa,sitten kun jään äippä lomalle uudestaan,vaikka yleensä se on toistepäin..

Me käydään perustuvalla muutamana päivänä viikossa,jossa sekä lapset että itse saa seuraa ja yhdistyksen kautta olen tutustunut muutamaan toiseen yksityiseen hoitajaan,joista yksi asuu suht lähellä.. Itse olen tosi huono aloittamaan keskusteluja,ilman että se olisi sellainen teennäinen "kaunis ilma tänään" mutta olen huomannut,että just esim. Toi kysymys toisen lapsen iästä on helppo keskustelun avaus.. Joidenkin kanssa siitä ei sen kummempaa keskustelua synny,mutta toisten kanssa sitten juttua riittäis vaikka millä mitalla :) Eli helpompi lasten kanssa on saada seuraa ja aloittaa keskustelu ventovieraan kanssa,kuin muuten..

10.6.2014
Vipe
Vipe

Itse huomasin, että leikkipuisto on aika mukava paikka tavata ihmisiä. Pääsee ainakin juttelemaan.

10.6.2014
odottaja
odottaja

Ei tietenkään tule kotoa hakemaan. :)

4.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Kannattaa käydä perhekerhossa tai -kahvilassa, ja rohkeasti jutella tuntemattomillekin. Siinähän sitä tutustuu toisiin aikuisiin.

Kukaan ei tule sua kotoa hakemaan.

4.6.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Lapsi tekee meillä ainakin aloitteet menemällä leikkimään muiden lapsien kanssa ja sit äitinä tulee mentyä seuraamaan leikkejä ja kysyttyä vaikka, et minkäs ikäinen lapsi on (se siis jonka kanssa oma lapsi leikkii)..

4.6.2014
carata
carata

Totta, omalla aktiivisuudellaan kyllä on merkitystä :) on vaan niin vaikeaa mennä höpöttämään tuntemattomille esim. Puistossa :)

3.6.2014
Eveliinaska
Eveliinaska

Kotona on yksinäistä. Lapsien kanssa ei vielä kovin syvällisiä keskusteluja saa, kaverit on päivisin töissä, tapaamiset illalla ei käy, viikonloppuisin ei kiinnosta lähteä baariin kun mies on kotona... Kavereilla ei ole vielä lapsia monellakaan, joten ainoa keino saada seuraa on olla itse aktiivinen. Kerhoissa ja muskareissa ym kannattaa käydä. Puistossa kannattaa avata suuta ja katsoa onko naapurissa ketään kivoja mammoja :)

29.5.2014
carata
carata

Kyllä on yksinäistä olla kotona...

29.5.2014
Hiltzu83
Hiltzu83

Kyllähän sitä yksinäiseksi tuntee kun kavereita ole ja jos on asuvat kauempana. Mieskin on töissä niin välillä tuntee niin yksinäiseksi ja vanhimmalle pitäisi saada kavereita et saapa nähdä saadaanko kun menee. Syksyn 4v päiväkerhoon. Toivottavasti saa nyt kesän aikana tuon päiväkuivaksi.

29.5.2014
nki91
nki91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...