Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Elokuisten loppukiri

Kukkuu! Kuinkas meillä menee:)? Mie olen jo saanut remonttini tehtyä ja lähestulkoon kaikki alkaa olla valmista vauvaa varten. Vauhtikassi on ollut valmiina varmaan  rv25 saakka jo, ja pian mie varmaan kasailen jo vauvallekkin kotiintulopaketin valmiiksi:D Maha painaa ja liikkuminen on vähän niin ja näin, mutta supistukset ei oo nyt julmetusti vaivanneet. Sektioaika on heinäkuussa, mutta mie kyllä pysyn loppuun saakka täällä elokuisissa kun se LA on kuitenkin elokuun puolella:)

28.5.2014
Blanco
Blanco

Onnea kaikille vaavinsa saaneille :)

7.9.2014
ihqui
ihqui

onnea imppu ja äitee! :) meidän tyty syntyi 4.9. 3770g ja 51cm. Tänään kotiuduttiin ja ahkerasti tankkaillaan (sekä äiti että vauva) et pääsis maito nousemaan kunnolla!

6.9.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

No niin pieni tyttö sitten saapui maailmaan perjantaina 5.9. Huh nyt se on ohi ja tosiaan kaksi päivää pitää olla jos on pos. Koot 48 cm ja 3280 g. Ei sitten niin isoksi tullut kuin pelotteli alku viikosta.

6.9.2014
äitee77
äitee77

noniin :) pääsinpäs isolle koneelle :) eli poika syntyi 20.8.2014 :) klo 23.52 :) painoa oli 4280g ja pituutta 50,5cm :) ihana vauva on ja tuuhea tupee 3

31.8.2014
imppuliina
imppuliina

Joo samana päivänä eivät päästä jos on toi strepto. Onneks pääsin jo seuraavana päivänä pois... Tyksissä kun ollaan sitä mieltä et vauvat ei tarvi lisämaitoa ja et kyl ne omat pari tippaa riittää :O kauhean itkun ja väsymisen jälkeen sain onneks lisämaitoa vauvalle ja sit ihmeteltiin et joo kyllähän sillä nälkä oli. Paska kokemus jäi tosta reissusta.

30.8.2014
ihqui
ihqui

Täällä on käytäntönä, et se kaks päivää ollaan seurannassa.. Jos ei olis ollu sitä streptoa niin olis voinu jopa samana päivänä kotiutua.. no pitää ottaa loman kannalta. ;) tahtoo lomalle! :D

29.8.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Mulla oli strepto positiivinen ja sain antibiootit synnytykses ja pääsin kyl seuraavana päivänä kotiin :)

29.8.2014
ihqui
ihqui

Täällä tänään la! eikä vieläkään mitään uutta.. mulla myös strepto positiivinen, joten nopea kotiutuminen ei oo mahdollista kun tahtovat sen pari päivää seurailla vauvaa tarkemmin.. No pääasia et kaikki menis hyvin, eikä tarttuis vauvaan! kun nyt eka pääsis edes synnyttää niin hyvä olis :D

28.8.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Täällä sitä myös vielä ollaan, Santtuvaan. La oli eilen eikä vielä taida olla tulossa vähään aikaan. Soittelin justiinsa neuvolaan kun olin siinä jossakin streptokokki xxx kokeessa, joka nykyään tarttis kuulemma testata ja jos sellanen on niin synnytyksessä pitäisi sitten saada antibiootteja. Ja kokeet näytti positiivista joten ollaan sitten synnytyksessä antibiootin kanssa. Noh kaipa tämä tulokas sitten kohta voisi tulla, oikeaan reiteen tulee vähän väliä sellasia issias kipuja. On vaan kauhee flunssa päällä en tiiä jaksaako sitä vielä edes synnyttääkkään.

27.8.2014
äitee77
äitee77

huhuuu?! oon vissiin viimeinen läjässä oleva? la ylihuomenna eikä oireen oiretta! Tai no alamaha on kipee ollu tän päivän ja liitokset paukkuu, mut se nyt ei oo mitään uutta. huoh.

26.8.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

onnea vauvan saaneille. :) tää mamma on vielä yheskoos. liitoskivuista huolimatta oon helteiden hellitettyä ruennu taas liikkumaan ja ah ihanaa - saan syödä! :D ei siis niin tarkkaan tarvi vahtia joka suupalaa, kun kulutuskin on enemmän.. just lopettelin lounaan, kävelin reilu 2km subille ja naapurissa (hesburger) kävin jätskijälkkärillä. :P sit reilu 2km kävellen takas kotiin niin on jätskin kalorit poltettu. :) ohjelmaa oon suunnitellu melkein joka päivälle, ettei käy aika niin pitkäksi. Onhan tässä vielä jopa kolme viikkoa odoteltavaa.. 38+6 tänään!

20.8.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Tämä elokuinen sai vauvansa eilen 19.8 vähän puolen yön jälkeen rv 40+3. Jipii! Odotus on ohi jasm suloinen tyttö maailmassa 3,6kg ja 52cm. Vauvalla kaikki on hienosti mutta äiti joutuu vähän parantelemaan itseään!

20.8.2014
Jopster
Jopster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...