Eik kukaan lörpötellä viitti tänään?

vai miksei ole ketjua?? :) meillä olis tänään tytön eskarin kevätjuhla, snif jo valmiiksi. Ahdistaa jotenkin että tyttö on jo niin iso. :) Katotaan kuin kauheeta on elokuussa kun aloittaa koulun. Osaako joku sanoa mikä olis semmoinen ohjenuora, et koska kannattais harkita lääkäriin menoa yskän takia? Esikoisella on ollut nyt palttiarallaa kuukauden köhä. Alkoi yskänä, ei mitään muita oireita. Alussa yski aika paljonki, sit se meni jo vähän ohi niin että yski enää sillon tällön, kymmenisen kertaa päivässä (?), mut nyt sit ilmeisesti kirmaili liian vähissä kuteissa pihalla kun sai nuhan ja yskä vähän paheni. Eli nelisen viikkoa on nyt tullut täyteen. Buukkasin nyt ajan lääkärille kuitenkin, kun mies on koko ajan painostanut että mene mene. Se on semmoinen et heti ekasta yskäisystä pitäis olla lääkärissä ja lääkkeet kouraan vaan kun mä taas enemmän semmoinen et seurataan ja vältetään niitä lääkkeitä. En siis mikään lääkevastainen ole, mutta en mä nyt heti ole yskänlääkettä kaatamassa kurkkuun ku toinen vähän köhii. Ja mies taas semmoinen et heti pitäis olla joku lääke, jolla hoitaa se pois. Mut käydään nyt huomenna näytillä sit kuitenkin. Mitäs muiden tiistaisuunnitelmat pitää sisällään?

27.5.2014
Mummy83
Mummy83

Terse te kieroutuneet hapankermat :D Siis mä en ole käyny täällä aiiiikoihin, nyt sattu yks liibero paketti tyhjeneen ja kävin pisteet naputtelemaan. Hohhoijaa, joko sitä saa kohta tenoista alkaa noita pisteitä näpyttelemään kun ei meidän perheessä näemmä tollasia pisteitä saada mitä noi lahjat vaatii. Tarkotin siis että kai sitä kohta saa jo tenoja alkaa käyttään ku ikää tulee :D

Kaikilla on niin paljon uusia kuulumisia että mä olen tippunut laidan yli ja kärryjen kyydistä ajat sitten :) Misukalle oikein ihania terkkuja sinne jonnekin 3

27.5.2014
iputin
iputin

hellou! Mä en kerenny aamulla lörpille ku päätin siivota tän huushollin. No, nyt kiiltää! ukko lähti äsken Helsinkiin lääkäriin ja me just syötiin. odotellaan et pojan kummitäti tulee hakee meidät niille jossain vaiheessa. saan sit mun auton sinne illalla :) rupee vähän jo tylsistyttää tää kotona olo. ooonhan mä ollu pojan kans täs jo tunnin yksin xD tuntuu vaan et tekeminen loppu kesken ja on niin kylmä ulkona et aattelin ulkoilla tuon kans sit ku päästään sinne tallille

27.5.2014
teeko
teeko

Sralla, nimenomaan :D ootko koko kesän sit töissä siel lomakeskuksessa?

27.5.2014
Keisarinna
Keisarinna
26 weeks pregnant

vauva-arki on aika tasaista nyt kun saatiin talo tyhjäksi vieraista :) tämä vauva on nukkumiselta helpompi ku esikoinen aikoinaan, joten tuntuu paljon helpommalta. tosin tää saa itkukohtauksia iltaisin mitkä hajottaa sillä hetkellä, mut näin päivisin ku toinen on oikein aurinkoinen, hymyilevä tyytyväinen vauva niin niitä muista. se iskee sit 19-20 aikaan illalla.

imetys kun ei onnnistunutkaan tällä kerralla niin en ihan niin rennosti lähde liikkeelle mihin vaan, kun täytyy miettiä ruoka-aikoja ja missä voi lämmittää korviketta jne. Ja tietty tuo tytön eskarikin rajoittaa jonkun verran kun jotenkin ajattelee ettei aamupäivällä ehdi. Eli huomattavasti enempi tällä kertaa on ollut 4 seinän sisällä, paitsi nyt ku oli hienot ilmat.

27.5.2014
Mummy83
Mummy83

Täällä sataa vettä ja on kylmä :D kaiken lisäks on huono olo joka johtuu varmaan et on nälkä. No kohta jos sais syötyä. Siivotaki pitäs ja pestä pyykkiä mut ei vaan jaksais, oonki ollu liian tehokas parina päivänä :D Illalla vois mennä taas mun vanhemmille.

Sralla, vielähän me täällä asutaan, ei me vielä olla päästy suuntaan eikä toiseen. :D Luin vaa iltaketjun eiliseltä. Missä sä oot nykysin töissä? :)

Muille mukavaa päivää! :)

27.5.2014
Keisarinna
Keisarinna
26 weeks pregnant

up

27.5.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...