Laihaläski

Tunnustan ja myönnän olevani laihaläski. Eli en ole isokokoinen, enkä painava. Painan vaivaiset 55kg. Olen kuitenkin lihava. Lihakset ovat minimissä ja raskaus-imetys ralli on vienyt viimeisetkin mehut. Kropassa on siis rasvaa...paljon! Vaatteet päällä vartalo on ihan ok, mutta ilman vatsassa ja reisissä näkyy löysää. Kaikkea tätä ihanuutta kruunaa vielä mitä komeimmat raskausarvet, jotka ei vain vaalene. Kamalaa treeniä en uskalla tehdä imetyksen loppumisen pelossa, mutta te muut timmit mammat. Millä helvetillä saa takaisin keskivartalon? Edes vähän sellaisen mitä se joskus on ollut. Vatsoja en saa/jaksa tehdä montaa. Salille en pääse. Harmittaa :(

24.5.2014
carata
carata

Jollain muillakin samoja ongelmia:) Tutut on aina kommentoimassa jos alan puhumaan "lisäliikunnasta" ja salitreeneistä että sä oot niin pieni ja plaa plaa. Olenhan joo:158cm ja 54, mutta kyllä sitä löysää löytyy täältäkin, on löytyny jo parivuotta. Reidet hankaa toisiaan ja takamus hyllyy jos juoksee:DD Jenkkakahvatki on tulleet JA siis ongelma oli jo ENNEN raskautta.Suuri ongelma on reidet. Ne pysyy kunnossa jos käy salilla tai pyöräilee, mutta perus juoksulenkki ei pidä niitä timminä:/ mutta onneksi ei oo miestä valehtelemassa;D Ottaen myös huomioon etten syö makeita. Kiitollinen oon siitä että en ole lihavempi vaikka edellisen suhteen aikana söin enemmän mitä yli 80kilonen mies:DD

25.5.2014
Paula265
Paula265

Taivaltaja, taidan kokeilla tota, vaikka olenkin ihan surkeassa kunnossa. Etenkin ylävartalo on aivan taikinaa, kun taas jaloissa on voimaa. Johtuisko siitä, että on tullut rullattua vaunujen kanssa?

25.5.2014
carata
carata

J75, mullakin ollut sama paino lähes niin kauan kuin muistan. Esikoista ennen paino oli 52, joten tuo kolme kiloa on kertynyt ylimääräistä mukaan. Harmittaa vain, kun massa on vaihtunut lihaksista läskiin. Ja mikä siinäkin on, että miehien mielestä vaimot muka näyttää hyvältä!? Kai ne olettaa, että on parempi olla sanomatta mitään. Mutta kyllä mä toivoisin saavani jonkun läski kommentin läheiseltä, että se kolahtais. Ehkä silloin tajuais lopettaa herkkujen syönnin, kun lapset nukkuu päiväunia.

25.5.2014
carata
carata

Ja miehen mielestä kroppani on oikein hyvä, koska olenhan mä kolmen lapsen äiti. No joo, olen saman kokoinen kuin aina, mitta itsetunto on melko nollassa kun on vähän kuin löysä pullataikina. Help!

24.5.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...