B kortin teoriakoe

Pakko päästä jonnekkin kirjottelemaan tästä. Jännittää ihan pirusti 2 vk sisällä teoriakoe b kortista. Netissä mennyt kuvalliset ja kirjalliset muutaman kerran yhdellä sivulla täydellisesti läpi oisko ollu joku ajokorttikoulu tai jotai. Jotain neuvoja harjoitteluun ? Kuinka vaikea teillä oli koe? Pääsittekö ekalla läpi? Kertokaa omia kokemuksia autokoulua joustaneet :)

24.5.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

2002 on jo ollut tuo että teoriakokeen saa suorittaa kk ennen kuin täyttää 18 mutta ajokoetta ei. .. Ja sen määrää trafi, ei autokoulu...

6.6.2014
teeko
teeko

Ekalla meni läpi tänään. 6 virhettä oli kuvallisissa 8 sallitusta virheestä. Eikä ytään virhettä sanallisissa. 24pv olis nt sit inssi. 7 ajokertaa jäljellä ennen inssiä. 13pv on 1h ajotunti, 23pv on 2h ajotuntia ja ennen inssiä on 24pv loput tunnit. Heittäkäös omia kokemuksia inssistä. Pääsittekö ekalla?

6.6.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

mä en edes muista koko autokoulua enään xD taitaa olla 10vuotta sitten mutta ekalla läpi suht helppoja kuhan vaan keskittyy eikä panikoi :)

25.5.2014
Maininki
Maininki

Oisko johtunut sit ruuhkasta, et olin päivää ennen? Sain meinaan uuden ajo ajankin vasta reilun viikon päähän?

25.5.2014
carata
carata

En osaa sanoa, mut mä kävin siellä tekemässä teorian päivää ennen.. 20.pv olis ollut ajo, mut suoli oli sitä mieltä, et ei.

25.5.2014
carata
carata

Voi ymmärrän täysin, olin itekin tosi hermona siitä teoriakokeesta ja jouduinkin sit lopulta käymään siellä kahdesti! Eipä enää toisella kertaa jännittänyt yhtä paljoa!

25.5.2014
Jopster
Jopster

Mulla meni teoria ja inssi ekalla läpi. jännitin kumpaakin ihan kauheesta. 

Teoria kokeessa tuli muutama virhe. 

Sitten sattu semmonen kun olin lähössä inssiä ajamaan, ei eka käynnistyny auto, mietin mielessäni että kyllä mä nyt auton osaan käynnistää :D Se inssi ukkeli sano että käytä avainta pois virtalukosta, sitten se käynnisty :) oisko menny käynnistyksenesto päälle. 

Yhestä ristauksesta olin 3 vaihteella lähössä, inssi ukkeli vaan tuumas, että ehkä vähän helpompi 1 vaihteella lähteä :)

25.5.2014
simpura
simpura

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

25.5.2014
simpura
simpura

Teoria meni ekalla läpi, pari virhettä tais olla? Ajo mulla olis ollut syntymäpäivänä, mut ajan jouduin perumaan, kun aamulla umpisuoli päätti sanoa itsensä irti ja olin sit 18v syntymäpäivänä leikkauttamassa sitä. Eli uus aika tuli ja ajoin ajonkin ihan hienosti läpi. Kannattaa keskittyä ajamiseen, mutta myös jutella jotain sen tyypin kanssa. Se rentouttaa vähän.

25.5.2014
carata
carata

Mulla on ittellä autokoulu siin vaihees että ajotunteja muutama jäljellä ja molemmat kokeet :) pääasia mulle on että saan kortin ennen vauvan syntymää. Alotin raumalla autokoulun ja nyt kun muutin 3-4vk sitte ukiin niin jatkoin täällä autokoulua. Toivottavasti täällä sujuu asiat kuten niiden kuuluu

25.5.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

miulla on teoriakoe joskus heinä-elokuun vaihteessa...olis jo aikasemmin ku teoriat ja liukkaankelin ajo tehty mut rahaa ei oo ku erissä maksaa sitä.

25.5.2014
niffe86
niffe86

Juu nuita kompa kysymyksia oli mullaki joku.. mut läpi pääsin eka kerralla että ei se nyt mitenkää järkky vaikia ollu :)

24.5.2014
Tatja84
Tatja84

Tarkkana kannattaa olla! Mullakin oli jotain tollaisia melkein kompia, et olikin joku pikku juttu jossain. Tai sit oli just vaikka peilissä joku, muttei auton edessä. Eli kannattaa katsoa tarkkaan.

24.5.2014
carata
carata

Mä harjoittelin vain jotain, mutta suurimman tiedon sain kun istui kyydissä ja kuunteli mitä toinen teki ajaessa jne. Mulle vaikein opettelu taisi olla liikenne merkit... Etenkin jotkut, et minkä värisiä on moottoritien merkit ja mitkä on jotain muita tienumeroita. Onneksi harjoittelin, koska niistä jotain mulla kysyttiin... Mut sitä ei kannata stressata. Jos jotain on harjoitellut ja jotain harjoituskokeuta tehnyt, niin uskon sen riittävän.

24.5.2014
carata
carata

Ihan älyttömät paineet päällä. Lokakuuta saakka ollu autokoulua ja ny sukulainen sano maksavansa sen loppuu ja hankki autonkin jo valmiiksi. Ois se noloa olla pääsemättä läpi :D

24.5.2014
pikkuerppax
pikkuerppax

Mie pääsin ekalla läpi eikä Se nyt niin hirveen vaikee ollut. Siinähän saa pari kertaa harjoitella ennen varsinaista koetta että siihen saa semmosen tuntuman :)

24.5.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...