Lauantaiaamua :)

Huh se ois taas paahtavaa hellettä tiiossa X)

24.5.2014
riu
riu

Onnea hilzulle!!

24.5.2014
teeko
teeko

onnea hiltzun tytölle nimestä ja mukava kuulla et juhlat meni hyvin, autoista huolimatta :) meillä oli ristiäiset kolme viikkoa sitten ja sillon sato räntää :D

24.5.2014
Mummy83
Mummy83

Huoh. just sain pojan sisään. laitettiin sille allas pihalle ni eihän siitä meinannut tulla loppua. . Sit tuli raivari ku koira ei halunnu sen kanssa sinne. .. Tänään piti tehdä vaikka mitä mut en sit siivonnut enkä tehnyt pihahommia. :( vähän kyllä omatunto kolkuttaa.. Huomenna järvelle :)

24.5.2014
teeko
teeko

kotiuduttiin just uimasta, onneks mies teki poikkeuksen ja tuli mukaan, ku aika hukassa olisin yksinäni ollut ;) en mä yhtään ajatellut et se samppis tasoa tason perään ja jos haluaa varjoon, ji on pakko mennä ihan rinteeseen ylös ni millä vaunuja sinne kykit yksin. Kupittalle töstä lähin jahka se aukeaa, koska se on kaikki maantasalla.

mut kivvaa oli, pikkuinenkin tykkäs hetken vilvoitella vedessä, kahteen otteeseen käytiin altaassa. muuten hengas isukin kans varjossa, ku mies ei tykkää uimisesta yhtään ja inhoaa kyllä auringossa lokoiluakin. outo lintu. mut pääasia et nyt tuli mukaan, kun päästiin sit tytön kans isoon altaaseenkin hetkeksi.

kiva isukka et teillä oli hyvä osanotto tapahtumassa! :)

mua pikkuisen harmittaa et tänään jäi nyt sit Siivouspäivän pop-up kirppikset kokematta, mut joku toinen kerta sit. mä inhoan kirppiskiertelyä, mut tuommoiset ulkosalla olevat tällä ilmalla olis ollu ihan jees :)

24.5.2014
Mummy83
Mummy83

Jos siis on -99 taii -00 rekisteröity ni menee massan mukaan

24.5.2014
misukka
misukka

http://www.trafi.fi/tieliikenne/verotus/ajoneuvovero/veron_rakenne_ja_maara

2001 eteenpäin rekisteröidyt autot verotetaan päästöjen mukaan jos sellainen tieto on olemassa.

Musta on huvittavaa, et mun ajoneuvoveroni nousi vuodessa 35 euroa. Ja lisäksi se mun -94 Ventoni vero oli pienempi ku tän nykysen -07 mallin, jo viime vuonna. Tosin onhan tuo vähän (siis oikeesti vähän) isompi mut silti. Eikö tän uuden veromallin pitäny suosia uudempia autoja?

Kallista huvia tämä auton omistaminen.

24.5.2014
misukka
misukka

Päivää

Mä tulin just kotia sieltä meitin leikkipuistotapahtumasta. Perheen miesväki on tainnu just lähtee Lintsiltä poispäin ja syövät varmaan mun porukoilla enne ku tulevat kotio.

Ihan kivaa oli mulla vaikka perse vuotikin. Kirjastoon pääs onneksi vessaan :) Ihan hyvin jengiä kävi. Laskeskeltiin et varmaan joku 40 perhettä kaikkinensa. Ei siis huonosti. Kolmelta alkaa sit Yöjalkafest ja sinne vähän aattelin suunnistaa kunhan nuo poitsut tulee kotiin. Eli esikon aattelin viedä festeille :D

Mut joku ruuan tapanen mun pitäis varmaan taikoa noille kotiutujille. Oiskohan kanakeitto hyvä... Mitään kovin vahvaa ei kukaan jaksa vetää. Ja ehkä mun pitää itelleni jotain pientä tässä laittaa kans ku en oo syöny ku puolikkaan leivän aamiaiseksi ja muutaman keksin tuolla leikkipuistossa.

24.5.2014
misukka
misukka

autojen verot menee päästöjen mukaan ja ne erot on ihan älyttömän suuria. . Mä löysin yhdet ihan kivat biksut. Ei ne nyt kaikkee peitä mut jotenkin tuntuu et niiden kanssa ei kaikki tuu niin kovin esille. Sit löysin shortsit :) käytiin viel äsken ukon kanssa hakee maalia liiteriin. Nyt on hirmuinen nälkä ja sit poika nukkumaan

24.5.2014
teeko
teeko

huomenta. olitsä jii laittanu puruja kuitenki vähän? vai tuliko vahvaa kahvia? onneks on viikonloppu niin saa rentoutua vaikka väsyttäiskin. mulle käy usein niin et unohdan laittaa purut ja sit ku meen kaataan sitä tippunutta kahvia, ni se on pelkkää vettä..

riu, meillä on kans kouluunsiunaus ens viikolla, metsässä. jännä ilmiö, mut kun rupesin miettiin et miks se on metsässä eikä kirkossa niinku meillä aikoinaan ni siinä ehkä vastaus..

tuvituksella on ollut kiva päivä eilen ja mikäs mukavampaa kuin shoppailla autoa josta ei tarvii suoranaisesti maksaa ite :) antaako työnantaja millaisia kriteereitä? hintaluokan varmaan ainakin? :)

teeko, sillä asenteella että ihmisiä on kaikenkokoista ja näköistä, ei siellä uimassa kukaan yhden selluliitteihin tai läskeihin kiinnitä huomiota. :) tai jos kiinnittää, niin mitä sitten, kertoo vain sen ihmisen elämän köyhyydestä jos ei muuta mietittävää ole kuin toisten ihmisten ktopat :) tällä periaatteella mä ostin itselleni biksut, kun olen aikaisemmin ollut tankinilla mut se tais venyä tuossa raskauden aikana ja sekään ole kiva ku flapattaa uidessa :)

me lähdetään tänään sinne uimaan mut meinasin iltapäivällä kun kovimmat säteilytnee ohi ja lämpötila on kunnolla noussut, vaik ei se näköjään yölläkään laskenu ku 18aan asteeseen.

24.5.2014
Mummy83
Mummy83

voi ei j. Taidat olla hippasen liian väsynyt :( mä heräsin kasin aikaan ja sain just aamupalan tehtyä ja vaatteet päälle kun poika heräsi. Oli kyllä mukavaa kun sai kerrankin rauhassa laittaa kaiken valmiiks :) äsken miehen sisko soitti jos mentäisiin huomenna yhdessä rannalle. Mä oon ihan innoissaan mut ukosta en viel tiedä. Se on vähän asmukänkkis tos kun heräilee. . Huono päivä tiedossa :( pihahommia olis ja tarvis käydä ostaa pojalle aurinkorasva ja mulle uikkarit. Mä haluisin sellaisen alaosan joka peittäis hyvin nuo sellut paksuista reisistä. turhauttavaa. . yläosalka Ei ees olis väliä kun masu on ok kunnossa. . Mummo soitti äsken tallilta et yksi varsa on syntynyt♥

24.5.2014
teeko
teeko

Uskokaa tai älkää, mutta miulla on olemassa syy miksi oon hereillä näin järkyttävän aikasin lauantaiaamuna :D Meijän poika oli siellä yöeskarissa ja tännään klo 10 ne lapset siunataan kouluun. Pitänee lääkitä ihteäni niin että tuntuu, että pystyy siellä luonnonhelmassa olemaan ;) Tännään ei kai muuten ookkaan sen suurempia suunnitelmia, varmaan lapsia pittää uittaa ja jos kävis jätskillä jajaja sen semmosta. Nautitaan nyt vielä näistä hellepäivistä, ens viikolla se jo viilenee...

Mikäs meininki mammoilla on? :D

24.5.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...