G: vauva ja kesäuinti?

milleen te ootte handlannu uintireissut vauvan kera, kun on jo isompia lapsia? voiko pienen vauvan kanssa mennä uimaan? järkeillen et jos 3kk on vauvauintiraja ni luulis että voi.. ? lähinnä mietin siis maauimalaa, en luonnonvesiä. ja jos on +27c niinku tänään, ni se vesi luultavasti ole liian kylmää vauvalle? mitens sit suojaus, oletteko käyttäneet vauvalla jotain suojarasvaa? kun uikkareita olen nähnyt semmoisia lyhythihaisia ja punttisia mutten ihan nilkkoihin ulottuvia? tosin ei mulla ole vielä uimapukuakaan pikkuiselle :) vai riittäiskö se et vedessä olon jälkeen nostaa suoraan suojaan vaunuihin? joskin sitä mietin et ehtiikö vedessä ollessa kärtsäämään? meillä tytöllä on tumma iho, mutta se voi silti palaa, joskin ei yhtä herkästi ku valkoihoinen. vai pitäiskö unohtaa koko uinti?

23.5.2014
Mummy83
Mummy83

no näin ensihätään löyty prismasta ihan tavisuikkari ku oli koossa 60. tyttö käyttää vieläkin kokoa 56 :)

noi uv jutskat alko 68sta jotka oli ihan liian isoja. mut nyt kun mä kerran uikit ostin ni pakko niitä on mennä testaamaan :)

23.5.2014
Mummy83
Mummy83

Kyllä myö ollaan käyty järvessä uimassa, mökin rannassa on usein vähän varjosampaa ku jollain uimapaikalla.Eikös apteekin aurinkorasva mee jo ihan pienellekin? Ja mikä estää uittamasta vaikka ohuissa puuvillasissa vaatteissa? Meillä tyttö on itseasiassa ainoo joka oli vähän pienempi kesäaikaan, semmonen puolvuotias, ja se myö istutettiin rantaveteen jossa se läträs tyytyväisenä. Keskimmäinen synty ihan loppukesällä ja senkii pyllyy pestiin järvessä elokuun lämpimillä keleillä. Uimaan vaan! :)

23.5.2014
riu
riu

Pistät arskarasvaa lapselle tai semmosen uv-suojauikkarin ni ei o mitään ongelmaa, senkus menee vaan jos haluaa. Ja sit uinnin päätteeks kääräsee pyyhkeeseen ettei tuu kylmä.

Tollasella 2 kuisella toimii vielä refleksi siitä et lopettaa hengittämisen ku naamalle tulee vettä. Eli ei mee suuhun. Voin vaikka vannoa.

23.5.2014
misukka
misukka

Mä en oo uskaltanu noiden kahden kanssa lähteä yksin uimaan. Isompi kohkaa muttei osaa uida enkä pienempää ole halunnut jättää yksin vaunuihin/rattaisiin.

Jos on porukassa menty, ni sittenhän ei oo ollu mitään ongelmaa. Meillä nuo pienet ei vaan oo kauheesti tykänny luonnon vesissä olla ku siellä on niin viileetä. Ovat samanmoisia vilukissoja ku äitinsä. Mua ei saa järveen, ellei sen lämpötila oo päälle kahdenkymmenen.

On sit noi uinnit jääny :/

23.5.2014
misukka
misukka

se uikkari pistekaupassa on 9-18kk:lle. eikö yks vuotiaan koko ole jotain 80? ni jos mainostavat et menee puolitoista vuotiaalle, ni eikö pitäis sit mahtua vielä? kuvittelisin et tuo on just joku 80/92 kokoinen?

meidän pikkuinen on reilu 2kk. nyt tosin ku rupesin miettiin ni mitä jos sitä vettä menee suuhun? ja taas, et ne kolmikuukautiset käy vauvauinnissa.. hitsi ku on vaikeeta yks uiminen :D

23.5.2014
Mummy83
Mummy83

Mulla ei ole apua antaa meillä on ranta niin kaukana mutta ajattelin vinkata että pistekaupassa on vauvojen uikkareita tarjolla. Olisin itsekin tilannut pelkään vaan että on liian pieni.

Onko kukaan muuten tilannut menisikö vielä 80cm käyttävälle?

23.5.2014
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

up.

23.5.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...