Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mirena keirukasta ja verenvuodosta

Onko muiden miehil alkanu vuotaa veri esinahan kiinnitymiskohdasta rakastelun aikana? Mitä sen jälkee ootte tehny? Soittanu ehkäsyneuvolaa ja mitä sen jälkee tapahtunu? Pliis, pikaisia vastauksia!

22.5.2014
marsku88
marsku88
8-month-old baby

http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1895172-mirena-kierukka-ja-seksi/ Tässä linkki, jossa yksi kertoo miehen verranneen sisä tuntumaan samaan, kuin kaktus. Eli jos langat hiertää, niin ne voi keskustelun mukaan ajanmyötä pehmetä. Lue siis tuolta, jos olis vinkkiä.

24.5.2014
carata
carata

Aloittajalle täytyy sanoa, että en kyllä osaa auttaa. Harmillinen tilanne, kaikinpuolin.

24.5.2014
carata
carata

On kyllä jännä. Meillä on pojalla neuvola 4.6. ja aijon kyllä kysyä, että miten ihmeessä osa saa ehkäisyjä ilmaiseksi ja osa joutuu maksamaan. Mulla e-pillerit oli lääkekuurin takia reilu puoli vuotta käytössä ja maksoin ne täysin itse. Oon kyllä kans kuullut et yks sai kapselin ilmaiseks, mut sekin oli kai sen takia, et oli joku harjoittelija homma... Kyllä mäkin kierukan ilmaiseks ottaisin jos saisin.

24.5.2014
carata
carata

Ei oo mitää mainittu kohdusta. Ja eka menos ja itel piti pulittaa koerukka js lääkärimaksu eli kulut 160€ ja se on helveti iso summa ku nettotulot on jotai 1200€. Ja neuvolas oli arkastus tiistaina ja sillo oli kaikki ok. Itel ei oo ollu mitää ylimääräsiä tuntemuksia. Mies ny pari kertaa saanu veren vuotoo esinahan liitoskohtaa js selvästi näkyy pistojälki. Ei uskonu et johtus siitä. Meinas vaa et nos siitä johtus nii tekis kaikille saman!

24.5.2014
marsku88
marsku88

Täälläkin saa tuon ekan kierukan ilmatteeks olipa ennen ollu ehkäsyä tai ei.. jatkossa sitte maksaa ja täällä ei ees laiteta toista kertaa terveyskeskuksessa vaan pitää mennä yksityiselle.. mut niin tohon kysymykseen kyllä kai se voi siellä haavoja tehä mut luulenpa et sit se ei oo paikallaan kunnolla tai langat on pitkät.. näin mulle sanottiin myös laiton yhteydessä et jos se aiheuttaa kipuja niin sit näytille koska se ei oo normaalia.. ja noista vuodoista niin mullaki vaan tuplaantu vuotomäärät entiseen.. nyt vielä ootellaan pari kuukautta et lähteekö ne tasottuu..

24.5.2014
Tatja84
Tatja84

No kuule kyllä kävin ja ultrassa löytyi olevan paikoillaan. Minä tosin lihoin siitä lähtien se 30 kg :(. Mutta kyllä minä tunsin että välillä pisti.

Mieski sano että ei toistamiseen mitään langoja. Kun ne teki haavoja ja ne oli kipeitä. Mutta miten sulla on kohdun suu ja itse kohtu? Mietin et onko sillä merkitystä? Kaverilla ollu jo 3 ja sai 4 ilmaiseksi.

24.5.2014
nki91
nki91

Verkonvalvoja on poistanut kommentit. Lisätietoja on eettisissä ohjeissamme.

24.5.2014
marsku88
marsku88

Meillä ainakin mies sano että tuntee sen eikä ole mukava ja joskus pieni haava tullut. Ja minä muutenkin tuntenut sen.. Sousittelen että yritätte ensin lyhentää niitä langoja jos se ei auta niin sitten se ei ole sopiva ehkäisy.

Minä poistin sen kun se oli mulla ollut reilu 2 vuotta ja 4kk. ja nyt en ota toistamiseen, jos otan niin kapseli tulee. En jaksa toista kertaa sitä kipua. Luulen että asennus meni vähän päin honkia. Ekaa kertaa lääkäri laittaa kun oli kait viellä opiskelija(muuten on kyllä ammattitaitoinen, mutta nyt äitiyslomalla ja niiden lapsi kuulema syntynyt samanapäivänä kun mun tyttö) mutta ei ole tietenkään enään. Siinä kävi toinenkin lääkäri auttamassa, niin kävi vähän kipeäänki vähäsen siinä. Ja mun kohtu on vähän kuulema yläviistoon niin kait hankala sinne saada.

Mutta suosittelen että langoja ensin lyhemmäksi.. mä kävin muistaakseniin 2 kertaa niitä lyhentämässä. ja sitten oli niiden langojen ettiminen. Mutta kyllä ne sieltä kuulema löyty, onneksi että tarvinut toista kertaa käydä ja siin samalla otettiin papa näyte niin ensi vuonna pitää sitten taas ottaa se:(. en vaan tykkää siitä, mut pakko se on käydä ja kestää. Kun onhan noilla miehillä sitten ne omat juttunsa kun ikää tulee.

24.5.2014
nki91
nki91

Ai! Mä olen aina maksanut omat pilleritkin, vaikka niitä söin siis vain kerran lääkekuurin takia. Mitään en oo ilmaiseks saanut... Hö. Onkohan täällä tollaista?!

23.5.2014
carata
carata

Marsku, kyllä se taitaa siitä johtua, jollet sit salakuljeta mukanasi jotain muita teräaseita ;) Harmillista toi kyllä on, jos seksin jälkeen mies vuotaa verta..:( Ei siinä paljoa varmaan kiinnosta touhuta. Mut kannattaa käydä tutkimassa onko se todella paikoillaan. Tai sit kokeilla ehkäisyksi rengasta, kapselia, laastaria..

23.5.2014
carata
carata

Jenkku, mulle neuvolatäti kertoi kans tuon kamalan hinnan! Miksi sä et siitä ole maksanut mitään 0_o ?! Mäkin haluan!!! :')

23.5.2014
carata
carata

Tiistaina kävin tarkistuksessa ja kaikki oli ok sillon. Ja toi olo jo toinen kerta ku noi on käyny. Ei ollu iso haava mut vuoti runsaasti (ei kumma ku veri pakkautunu alapäähän).

Carata, en keksi muutakaa selitystä miksi olisi alkanu vuotaa ja pistohaacan näköinen jälki ki katottii sen jälkee ki vuoto oli turehtyny. Ja miehel ei oo kaikkein lyhimmistä päästä et oisko siinä syy miksi kierukan langat tekis haavan.

Joka tapaiksesa soitan huomen ehkäsyneuvolaa ja sanon tosta. Ei tuu mitää jos joka kerta tulee haava ja ei pysty touhuu mitää. Sama ois ollu olla laittamatta olleskaa kierukkaa. Sillä hinnalla mitä se maksaa nii pitäs voida touhuta ilma mitää huolta mistää! Prkl!

23.5.2014
marsku88
marsku88

Siis apua... Nostelen tätä vastaukseni kautta. Ei ole mitään tietoa, eikä kokemusta. Onneksi. Jos miehen paikat ei ole pahasti auki/rikki/hiertyneet, niin katsoisin tilannetta kotona ja käskisin pitää paikat puhtaina, seksille ehdoton ei. Itse kävisin lääkärissä näytillä ja vaatisin vaikka tutkimista UÄ:llä, että näkevät missä se on. En kyllä jaksais uskoa, että se aiheuttais haavaa, mutta mene ja tiedä.. Kai kaikki on mahdollista

22.5.2014
carata
carata

Up

22.5.2014
marsku88
marsku88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...