Mikä olisi näistä paras lahja?

Jos ostaisit pienellä budjetilla lahjat perheellesi. Nämä henkilöt todellakin ansaitsisivat lahjat, siis pariskunta jolla on vielä pojat 5v ja 11v. Perheen äiti ahkera ja taidokas keittiössä ja huomaa, että pitää huolta ulkonäöstään. Eli minkä näistä valitsisit lahjaksi tai mitä itse eniten näistä haluaisit? 1. Kananmunankeitin. Sellainen mikä ilmeisesti höyryttää munat valmiiksi. Vois valita teholla löysiksi, mediumeiksi tai koviksi. Sammuu itsestään. 3. Suklaafondue setti. Mukana mm. Itse se kone, tikut, resepti kirja jne. 4. Sitruspuristin, tämä on kahta ylempää halvempi. Painat puristimeen hedelmän puolikkaan ja kone alkaa pyörittää mehua ulos. Sitten vielä koko perheelle mietin, olisiko parempi peli Alga Fia vai Alga Rotanloukku? Vai parempi jättää ostamatta, jos ei parempaan pysty? Fia olisi halvempi. Perheen äiti saisi vielä Victoria's Secret Body Mistin.

21.5.2014
Chinchilila
Chinchilila

Toi kukkakimppu ois tosi hyvä, kiitos vinkistä. Ruisleipä ja salmiakki tuskin maistuu. On siis kyse mun isästä, hänen vaimosta ja vaimon lapsista. Ja vaimo on siis ulkomaalainen. :)

21.5.2014
Chinchilila
Chinchilila

Fszerin sinistä ja salmiakkia, kai niillä oikeesti pääsis jo aika pitkälle :D Ja sinnehän voi laittaa vaikka interfloran kautta kukkakimpun menemään, sillä sekin taatusti ilahduttaa!

21.5.2014
riu
riu

Ikeasta ainakin saa sellaista leipäjauhohommaa mihin lisätään vain vesi. Eli oisko sellainen?

21.5.2014
carata
carata

Kiitos vastauksista. Oishan tuo kiva, en vaan voi mitään herkkukoria tai leffalippuja ostaa kun eivät asu Suomessa. Ylensä jos olen antanut kosmetiikkaa tai leiponut, niin ollaan oltu tosi kiitollisia, mutta nyt oisin halunnut antaa jtn koko perheelle. Taidan antaa tuon munankeittimen, kun niitä paljon syövät. En sitten keksi mitä, voisin paketissa lähettää jos lähettäisin jtn muuta. Otan mielellään ideoita vastaan.

21.5.2014
Chinchilila
Chinchilila

Meilläkin vaihtuu väri ja siitä tietää onko mediumi vai ihan kova. Hyvä laite, ei oo muakaan harmittanut sen osto yhtään.

21.5.2014
carata
carata

Jenkku, meillä taitaa olla samat munakellot.

21.5.2014
carata
carata

Munankeitintä meillä ei ole, mutta meillä on sellainen kattilasn tuleva munamittari joka kertoo, onko munat mediumeja vai mitä. Toimiva ja maksoi alle 10€ Prismassa.

21.5.2014
carata
carata

Mäkään en haluais mitään noista kodinkoneista kaappiini, mutta jos olisi pakko valita, niin se olisi tuo suklaa...

21.5.2014
carata
carata

Mä en kanssakaan haluaisi mitään noista kodinkoneista.

Lautapeli voisi mennä.

21.5.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä ajattelen tätä juttua nyt vaan siltä kantilta, et jos mamma on kova tekemään keittiössä, niin hän tuskin haluaa muffinikonetta, koska ne paistuu uunissa 6min, muutenhan siinä on sama vaiva. Munankeitin on oikeesti maailman paras keksintö, jos syö munia paljon. Meillä kun menee yks rullakollinen munia viikossa, niin on älyttömän kätevää laittaa aamulla munat keittimeen keittymään ja puuhata samalla muita asioita, ettei tartte kytätä kattilan vieressä että montako poksuu hajalle ja kuinka kauan ne on ollut.

Mutta kuten muut jo sanoi, kun ei tiedä juhlan aihetta taikka ihmisiä niin on paha sanoa..

21.5.2014
RJ89
RJ89

Mä en myöskään tarvitsisi noista yhtään mitään:)Leffaliput ois kiva tai vaikka joku perinteinen herkkukori:)Koriin pistäisin,vaikka nyt helteen kunniaksi erillaisia juomia,keksejä ja jotain suolaista..mutta nämä on niin vaikeita juttuja kun ei tunne perhettä..joku saattaakin sitä munankeitintä arvostaa enenmän.

21.5.2014
huiskutin
huiskutin

Rehellisyyden nimissä en haluasi mitään noista kaappiin pyörimään ja tilaa viemään. Miten ois vaikka liput koko perheelle johonkin koko perheen näytelmään sen sijaan? Tai jotain... Ja tuo pelikin kuulostaa kivalle, en toki tiiä mimmosia ne on, mutta haitanneeko tuo mitä :D

21.5.2014
riu
riu

Jos noista pitäis valita, ni suklaafonduesetti. Muut olisi pelkkää turhaa kaapintäytettä, ainakin meillä.

Enemmän arvostaisin jotain koko perheen yhteistä tekemistä, vaikka just lautapeliä.

En tiedä millaisesta juhlan aiheesta on kyse ja ihmisiä on erilaisia, mutta meillä näin.

Tuota fiaa en tunne lainkaan. Eli paha sanoa.

21.5.2014
misukka
misukka

2. Vaihtoehto jäi nyt välistä :D eli siis sellainen muffinssi kone mikä on saman tyyppinen kuin vohvelikone, mutta tässä onkin kolot kuppikakuille. Tämä on näistä kallein.

21.5.2014
Chinchilila
Chinchilila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...