Hei mammat!

Mikä teillä auttanut turvotukseen??Mulla viikko 21 menossa ja tuntuu et heti kun helteet alkoi niin päivän päätteeksi jalat tai varpaat tuntuu nakeilta!Oikein hirvittää mitä tämä kesä vielä tuo tullessaan kun syksyyn asti pitäs mahan kans kärvistellä.Mulla kolmas raskaus nyt ja koskaan ei oo turvotuksesta tarvinnut kärsiä,ja tää myös eka raskaus kun kesällä ootan!

20.5.2014
marika81
marika81

Voi uimassa käyvä kunhan ei oo yhtään auennut vielä. Ei ois sinä karmivana hellekesänä tullut mitään jos ei ois päässy uimaan! Että se viilee järvivesi varmaan auttaa kanssa siihen turvotukseen :)

20.5.2014
riu
riu

Hei Marika!

Joo ananaksen syömistä suosittelen. Ja siis tuoreen tietenkin, se on ollut mulle loppuraskaus aikana oikein herkkua! 

Toinen on tukisukat. Heti aamulla jalkaan ja viimeisenä illalla pois. Ei ne mitkään kauniit ole minihameen kanssa :) mutta itsellä ainakin toimii! Mulle ei nuo marketista ostetut 1-paineluokan sukat auttaneet, piti ostaa fysiokeskuksesta lääkinnälliset tukisukat. Maksoi mutta myös toimii, todella! Heti kun illalla riisuu sukat pois niin kipeytyy jalat ihan mahdottomasti, siinä huomaa avun!

Ja siis mahdollisimman vähän suolaa, se kerryttää nestettä. Liikunta ja juominen tietenkin auttaa myös. Ja... jalat reilusti ylös useita kertoja päivässä!!

Tsemppiä!!

20.5.2014
hookoo
hookoo

MIe uotin meijän kolmosta -10 kesällä kun oli ne jumalattomat helteet. Vieläkin lämmöllä muistelen X) Tuore ananas ja mansikat on ne perinteiset nesteenpoistajat, mutta on syytä myös muistaa juua vettä riittävästi. Illalla sitten jalat kohti kattoo ja otat rennosti. Ihanaa odotusta siulle! :)

20.5.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...