Hei huomenta Suomi! :)

...hyvin pyyhkii :)

20.5.2014
riu
riu

daniel... No ei oo näkynyt täälläkään. Eikä Turussa. . otettiin ip reissu siis Turkuun. Yli 100km jotta saatiin isin autoon sellainen istuin joka on hyvä, turvallinen ja ukon mielestä hieno. just tultiin kotiin ja sain puhelun et meidän täytyy vielä tänään ajaa tallille katsomaan autoa joka ehkä tulis mulle :)

20.5.2014
teeko
teeko

käyppä j kattoo tota masuvaivaketjua!

20.5.2014
teeko
teeko

hyvää huomenta, mun huomen on erityisen hyvä, koska pikkuinen päätti antaa äidin nukkua ja nukkui 22-05! ja nukahti sitten sen jälkeen vielä mun kainaloon sohvalle, jossa nukuttiin makeasti 7.30 saakka kunnes kello soi. :) hyvä yö siis takana.

täällä kyllä kuuli, näki ja tunsi eilen rajunilman. Pikkuista ei haitannu jyrinät ollenkaan, nukku paremmin partsilla ku jyrisi ja sade vähän vilvoitti ilmaa. :) Eikä haitannu päivällä kaupungissakaan kun sattus just sillon nukahtaan niin nukku vaikka sade vähän kasteli kasvojakin, kun oli autonistuimessa johon mulla tietystikään ollut mitään suojaa, edes harsoa mukana ja jouduttiin spurttaan autolle litimärkinä. 

ninnup, suosittelen joo treenaukseen niitä teknisiä vaatteita. Olin aikaisemmin sitä mieltä että ne on "välineurheilua" mut sit ku ekan kerran on käynyt tekniset housut ja paita päällä lenkillä tai treenaamassa, niin en oo tavisvaatteilla enää menny. Aivan eri fiilis. Vaikka hiostavalla ilmalla nekään mitään auta, hiki tulee jo kun astuu saliin sisälle.

mulla ei ole mitään kummempia suunnitelmia täksi päiväksi, tarttis varmaan vaihteeksi siivota.

20.5.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta! Ihanaa, kun nukuttiin hyvin! :) kyllä poika meidän viereen vielä illalla siirtyi mut ei mitään raivoamista :) tänään tallia ja pyykinpesua. Meillä oli koko perhe kyllä eilen kateellinen riun uusille perunoille! ukolle sanoin et nyt niitä on ni hyvä etsi lähtenyt teidän ruoka pöydästä hakemaan xD vipen mansikkamahdollisuus kuulostaa maistuvalta, nam :) alfille mukavaa päivää! Toivottavasti saat puhelun :) misukka: täällä tuli vaan tuo yks kuuro. vihdissä ei ollenkaan eikä Lohjan perttilässä. karjalohjalla oli pieni, varmaan tuo sama ku meillä

20.5.2014
teeko
teeko

Juu kiitokset vaan Riulle,toi todellakin jää soimaan päähän! No eipä ole taas pariin päivään mitään korvamatoa ollut,joten johan oli ainakin saamaan jotain soimaan päähän ;P

Eilen isi tunsi ensimmäistä kertaa vauvan liikkeet.. Mulla on istukka edessä,joten paljon satunnaisempia ja vaimeampia on liikkeet kuin esikoisen kohdalla.. Eilen sitten valitin että eipä ole "pöpistä" taas moneen päivään potkinut,niin jo alkoi isin kättä potkimaan oikein huolella :D

Mulla on parvekkeella amppeli mansikka,jossa näyttäisi eka marja olevan jo kypsä :) Taidan illemmalla tutkia sen lähemmin ja jos on kypsä,niin pääsen sitä maistelemaan :)

Hauskaa päivää kaikille..

20.5.2014
Vipe
Vipe

Huomenia

Ihan just lähdössä kuopuksen viemään tarhaan. Esikolla vieläkin kotipäivä.

Mä onnistuin eilen missaamaan ukkosen. Ihan pienen pientä kumua kuulu  kaukaisuudesta kun kotiuduin ja muutaman hassun sadepisaran tiputti. Tosi vaikee ollu uskoo et täälläkii oli ihan hetkeä aikasemmin tullu kauheita läiskäreitä, ei sentään rakeita niinku teekolla mut melkein.

Työpäivä taas. Illalla tanssitunti.

Hauskaa päivää porukalle!

20.5.2014
misukka
misukka

Ja nyt tuo soikii hyvän tovin päässä :D

Täällä ois yhä vaan hellettä luvassa, mutta päivä menee varmaan suurimmaks osaks sisätiloissa kun ois noita kouluhommia. Niin ja allergiaa myös... Aamusta aattelin kuitenkii ihan repästä ja siivota nyt oikeesti täällä kotona! Ahistaa ku hiekkaa on lattioilla kilokaupalla ja siitepöly on tunkenut jo sisään kun täälläkii on näin vaikee olla. Illalla sitten saan nauttia lasteni seurasta ihan yksin kun isimies on töissä. Saan siis kunnian saunottaa lapset taas ihan itse :D

Mikäs meininki muilla on? :)

20.5.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...