lauantailörppää :)

Hyvää huomenta! Mitäs mammat tänään?

17.5.2014
teeko
teeko

voi ei! pojan kummisetä tuli vaimonsa ja pienen prinsessan kanssa yllärikäynnille♥ voi oli ihanaa!

17.5.2014
teeko
teeko

Me ollaan oltu ulkona koko päivä ja grillattu yms :) ei sit lähdetty mihinkään. .. Mut ollu ihan kiva päivä ! Jotenkin tuntuu ettei tätä päivää ole enää paljoa jäljellä kun poika heräsi aikasin ja nukku päikyt yms.. aika hieno fiilis kyllä :)

17.5.2014
teeko
teeko

meillä oli uinti ja sitten kotiin syömään,nyt ajateltiin koko perhe ottaa pikku tirsat ja lähteä sitten pyöräileen esim. Johkin jätskille!

17.5.2014
Vipe
Vipe

joo sralla, aina kun niillä on keikka lauantaina, niin menee 8-10 aikaan aloittaan ja sit kun pitää esim. häiden yöpala vielä tehdä ja tarjoilla mikä yleensä on 23-24 paikkeilla ja sen jälkeen kamojen pakkaus ja vienti takas töihin, ni se on lähemmäs kaks et kotiutuu.

tiinalle mukavia shoppailuhetkiä, toivottavasti siellä ei ole mitään extra häppeninkiä, muuten on korvat koetuksella.

kiva et anniina on saanu nukkua. mulla kans allergialääkkeet väsyttää ja tekee saamattoman olon, mitään ei viittis tehdä kotonakaan.


17.5.2014
Mummy83
Mummy83

Moiks

Arska paistaa, 20 lämmintä, pyykkikone pörrää, kebabi uunissa ja jengi pihalla.

Eipä suurempia. *vilkuttaa*

17.5.2014
misukka
misukka

huomenta. me ollaan puolipäivystyksessä tänään, kun kummitytön pikkusisko voi syntyä hetkenä minä hyvänsä (la oli reilu viikko sit) ja lupasin et jos lähtö tulee niin voivat tuoda kummitytön tänne.

et eipäs mitään kummempaa tänään, tyttö halus tehdä kana-ananaspizzaa joten semmoista värkätään jossain kohtaa. mies lähti 8lta töihin ja kotiutuu joskus yöllä, luultavasti lähempänä kahta.

17.5.2014
Mummy83
Mummy83

Me ollaan just saatu Aamupalat napaan ja poika kattoo lastenohjelmia. Mä haluisin jo mennä ulos mut ei mitään hajua mitä tänää tehdään. riippuu vähä tuosta ukosta. Joko ollaan pihalla tai käydään leikkipuistossa. Tai sit mennään kaverille käymää tai ettii pojalle uutta turvaistuinta toiseenautoon meille

17.5.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...