mitä outoja viestejä olette saaneet puhelimeenne :D?

tuli vaan mieleen kun sain yks päivä viestin aamulla: Miten mennään kou luun . eikä muuta :D huomasin sen vasta myöhemmin ja mietin että mitäää? öö :D joku pieni reppana koululainen harhailemassa?? kerran sain myös todella romanttisen viestin joka kyllä lopussa meni aika rivoksi jo mutta se oli sellainen pitkä runo/rakkauden+himojen tunnustus ja hetken jo olin imarreltu xD no en tiedä kuka oli, tuskin kukaan tarkoituksella. löysin myös keskustelun vuosien takaa jostain netistä jossa joku muukin oli saanut tuollaisen ihan saman viestin. kertoi sen siis ohimennen ihan muunlaisessa keskustelussa. se oli tooodella outoa että joku oikeasti vuosia sitten saanut saman viestin joltain vieraalta ja ihmetteli asiaa.. mietin jo kun on niitä huijauspuheluita joihin vastaamalla tulee kamala lasku että voiko tuo olla samanlainen tai voiko viestin lähettämisellä saada kamalan laskun niin en ole sitten perään kysellyt.... find tms on myös kallis jos usein joutuu käyttämään.. kerran myös kaverini jonka numeron olin jo poistanut kun oli vanha tuttu niin lähetti erittäin pervon viestin jonka piti mennä viime yönsä hoidolle ja siitä sai myös hyvät naurut kun lähetin että kuka ja hän sitten nolona selvensi asian :D amor on ollut vähän huolimaton..  mitä kummallisuuksia te olette saaneet oudosta numerosta vai saako näitä muut?? =) pahinta on se jos ei ikinä selviä nämä niin kuin mullakin kahdella kerralla..

16.5.2014
AMP91
AMP91

Meidän tytön ensimmäisen puhelimen numero oli ilmeisesti aiemmin kuulunut jollekin ruotsinkieliselle. Hän sai kerran esim. tällaisen ruotsinkielisen viestin: "Ajamme Varkaudesta Savonlinnaan ja ajamme kohta teidän mökkinne ohi. Tulemmeko käymään?" En voinut vastustaa kiusausta: pyysin tytöltä lainaksi puhelinta ja vastasin ruotsiksi: "Meillä ei valitettavasti ole varaa kesämökkiin. Mutta jos joku päivä on, olette ensimmäiset, jotka kutsumme." Tuon jälkeen emme - jostain syystä - kuulleet ko. ihmisistä enää.

25.5.2014
odottaja
odottaja

Mulle on joskus tullut synttäri onnittelut, mutta oli kyllä oikea nimi, mikä mullakin mutta silti väärä ihminen. Kovasti yritti väittää, että kyllä se sinä olet, kun ainut numero oli, minkä numeropalvelusta löysi. Yritä siinä sitten väittää,että en nyt ole se ihminen, vaikka sama nimi onkin. :D

19.5.2014
Lora91
Lora91
2-year-old toddler

Ja aloittaja, FINDia ei kannata enää käyttää. Melkein kannattaa tehdä tunnukset tuonne enirolle, maksoi alle euron muistaakseni ja kuukaudessa sai kysyä 100 numeroa tai osoitetta maksutta. Vaatii tosin netin joko puhelimeen tai tietokoneelle, mutta kuitenkin. Halpa ja melko hyvä ;)

18.5.2014
carata
carata

Aika hurja, että pyytänyt vielä treffeille?! En tiedä lähtisinkö itsekkään, mutta tässä kohtaa miettisin sanontaa, kaikella on tarkoitus.

18.5.2014
carata
carata

Jopsterin jutusta tuli mieleen, että kun noi kännyt oli vielä harvinaisia ja mun isäni just saanu työsuhdekännyn ni sille pitkään porukka soitteli ja kyseli Eija Kantolaa. Sama numero muuten mut isällä oli 0400 ja Eijalla 0500 :) Eikä ne millään suostunu uskoo että niillä oli väärä numero.

18.5.2014
misukka
misukka

kerran myös anoppini sai puhelun jossa kysyttiin miestä koko nimellä ja hän sanoi ettei sellaista tunne ja soittaja ihmetteli kun soitti 100% samaan numeroon mistä oli juuri soittanut tuon niminen mies... oli vähän kriipiä että n. tunnin sisään joku soitti anopille jonka puhelimesta oli kuulemma joku outo mies soittanut juuri hetki sitten, muttei tullut puheeksi mitä olivat puhuneet eikä anoppi tiennyt siis mitään mistään.. joskus tätä samaa miestä kyseltiin anopiltani viestein... vieläkään ei anoppi tiedä keitä nämä henkilöt ovat tai onko esim appiukolla jotain hämärähommia väärällä nimellä :S

 

minun ollessa lapsivuodeosastolla synnyttäneenä soitin sairaalan sisäisellä puhelimella hoitajaa huoneeseen ja minulle vastasi joku pitkästäniemestä että onko kaikki kunnossa ja pelästyin että pääkö tässä valvomisesta sekoo ja että öö missä osastolla olinkaan, kun pitkäniemi on siis sairaalastani n 30km päässä oleva mielisairaala.. :D

 

kerran minulle soitti myös lehtimyyjä ja kauppasi yhtä lehteä jonka sitten tilasin ja viiden minuutin päästä soitti toinen lehtimyyä ja kauppasi tuota ihan samaa lehteä ja kysyin että mitä pelleilyä tämä nyt on että juurihan sen tilasin ja sitten mies puhelimessa ihan loukkaantuneena sanoi ettet sinä kyllä minulta mitään ole tilannut ja ihan vihaisena lopetti puhelun :D outoa vaan että molemmat kauppasivat juuri tuota yhtä ja ainoaa lehteä... =)

17.5.2014
AMP91
AMP91

Mä en kyllä muista mitään hauskaa tesktaria, jotain tietysti tullu väärään nroon mut mulle tuli yks tosi outo soitto kerran kun olin sairaalassa yhden leikkauksen jälkeen tullut juuri heräämöstä osastolle. Olin joku 18v ja sairaalassa oli lankapuhelimet joka sängyn vieressä pöydällä potilaiden käytössä.
-haloo,haloo, onko ruumishuoneella?
-siis anteeksi mitä? Ruumishuoneella?!
-niin oletko ruumishuoneessa? (Ääni kuulu ikäänkuin kaukaa huutamalla)
-no en kyllä ole, enkä toivottavasti tule olemaan. Soititte varmaan väärään numeroon.
Pikkasen olin ihmeissäni ja huonekaverina ollut vanhempi rouva kuunteli vieressä aivan pöyristyneenä että kun tuollainen soitto tulee nuorelle juuri ison leikkauksen jälkeen. Että kyllä on törkeetä.

17.5.2014
Minnie
Minnie

"suksenolas siirtynyt toiselle puolelle" xDD

espoossa kerran liikkui yritteliäs nuohooja joka laputti asuntoja vahingossa mun numerollani. aloin saada töissä kummallisen paljon puheluita koskien piippujen nuohoomista. mun oli ihan pakko varmistaa pomolta että onko hää menny laajentaa liiketoimintaa silleen et munkin pitäisi olla tietoinen uusista osaamisalueista:D

17.5.2014
Blanco
Blanco

Multa kysellään soittamalla melkein kerran kuussa renkaita tai jotain lääkäriä :( Kerran jo koitinkin kaupata miehen renkaita, kun oli sopivasti myynnissä... Lehtimyyjät ei mulle onneks soittele, kun on markkinointikielto

17.5.2014
carata
carata

Numeroa vaihdettuani ekan 6kk sitkeästi jengi soitteli ja tekstaili ja kyseli jotain Aleksia, sen kaverit ja lehtimyyjät ja kaikenlaiset tahot. Tuli myös saapumisilmoituksia sen paketeista jne. Oudoinpia oli kumminkin dhl:n ja ups:n pakettien toimitusilmoitukset, paketit oli aina jostain Pakistanista ja vastaanottaja joku arabi nimi tms. Vielä nyt 3v kuluttua välillä joku kyselee Aleksia, weird.

17.5.2014
Jopster
Jopster

Hihhiii :D blanco ei petä koskaan :)

Mullaki tylsä elämä ku ei tuu mitään hauskoja viestejä luuriin.

17.5.2014
misukka
misukka

"jäi tuo peppuhomma vähän kaivelemaan. itseasiassa voisin  kouraisun sijaan vaikka vähän puraista!"

 

tämä tuli joskus vuosia vuosia sitten enkä tuntenut lähettäjää:D todennäköisesti hänkään ei tuntenut mun  peppuani, vaikka sille kommunikoikin;))

17.5.2014
Blanco
Blanco

Ääh mun elämä on tylsää, miksen mäkin saa tollasia viestejä!? :D

16.5.2014
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...