Huomenia

Torstaiko se tänään on? Mie oon ihan sekasi päivistä, mut hauskaa päivää kaikille!

15.5.2014
misukka
misukka

Joo no en mäkään haluais että noin nousis ja nytkin samalla kun yrittää syödä jotta nousis,niin pelkää että tosiaan sitten yht äkkiä räjähtää paino liikaa nousuun.. Mulla yhdellä kaverilla tuli esikoisesta 25 kiloa ja seuraavasta sitten liikkui ja söi terveellisesti ja silti 25 kiloa eli ei mitään vaikutusta kiloihin..

No niin,siitä se sitten aukee sanainen arkku,ellei ole niinkuin meidän poika että oppii ja sitten syystä tai toisesta "unohtaa" ;) Meillä siis poika kesäkuussa 2 v. Ja nyt vasta vähän aikaa sitten on ruvennut tulee sanoja enempi sillei että ovat pysyviä :) Meillä tosin varmaan toi reuma vaikuttaa tulehduksineen ja hoitoineen,ettei oikein puheelle ole jäänyt sijaa,koska nyt kehittynyt aika nopeasti heti kun tulehdukset saatu kuriin..

Mutta tiedän monta vanhempaakin (kuin Teekon poika) jotka ei sano juuri sanaakaan eli eipä ole vielä huolta,kun poika kuitenkin kerta näköjään kykenee puhetta tuottaan.. Kyllähän sitä muutenkin kai vähintäänkin 2 vuotiaaksi annetaan armoa ja vaikkei silloin sanoja tulis,mutta jos yrittää ja on oma sanoja niinnsaa varmasti "lisäaikaakin" :)

15.5.2014
Vipe
Vipe

Ai niin mä oon unohtanut teille kertoo ku oon tuon puhumista jännittäny (siis tuon pojan ) se on huutanut 2 päivää kaikille tänne ja eilen alkuun heti et pappa tänne! xD ikä siis 1v7kk.

15.5.2014
teeko
teeko

Mä oon niin kade teille. ... Mulla tuli raskauden aikana painoa 25kg... 15 jäi kyllä sairaalaan. Mä ressasin noista kiloista et paljon niistä jää ku mä kuitenkin liikuin läpi raskauden ja söin terveellisesti, enkä herkkuja ollenkaan. .No mä lopetin elokuun 23pvä imetyksen ja sen jälkeen on tippunut paino itekseen. Alle 5kg on jäljellä "raskauskiloja" ja ei haittaa vaik noi numerot jäis. Mut kiinteytyä tarvii viel paljon ku tuntuu et kaikki vaa roikkuu

15.5.2014
teeko
teeko

Meillä poika syntyi 40+0 :)

Mulla ei onneksi lopussakaan räjähtänyt ihan käsiin,vaan melko tasaisesti tuli paino.. 37 ja 38 viikon välissä tuli eniten,silloin tuli melkein kilo,mutta siinä edellisten viikkojen välissä oli paino tippunut.. Myös näköjään 29-32 viikkojen välissä oli tullut enempi,melkein kilo viikossa.. Eli vaihtelevaa,mutta johan se painon nousu riippuu siitäkin mihin aikaan neuvola on.. Siis esim. Jos edellinen neuvola on ollut niin että olet juuri syönyt ja seuraavaan menet nälkäisenä,niin johan sekin vaikuttaa painoon.. Itselläni ainakin esim. Iltapaino saattaa olla jopa 2 kiloa enempi kuin aamupaino..

Terveellisesti kun syö ja tarpeeksi,niin ei kai sillä painolla niin väliä ole :) ja jos ei tule paljon ylimäärästä,niin eipähän tarvi synnytyksen jälkeen tressata kiloista,vaan voi keskittyä vauvaan ja imetykseen :)

15.5.2014
Vipe
Vipe

Vipellä mennee odotus samalla kaavalla ko mullakii menny näihin elävien kohdalla. Raskausviikkoon 16 asti paino laskee ja sit vasta lähtee lievään nousuun. Sit joskus rv 30 jälkeen homma räjähtää käsiin ja muutamassa viikossa tulee kaikki mitä on tullakseen. Ja joku 10-12 kiloa tulee aina. Pahimmillaan kilo viikossa niinä vikoina viikkoina puhtaasti turvotuksesta.

15.5.2014
misukka
misukka

Päivää. Kauhia häsis ollu koko aamun, huh.

Onneksi ninnupilla helpannu päivän mittaan lasten känkkikset. Ees vähäsen :)

srallalle onnea VAPAUDESTA! Ihan mahtista :)

Mie oon enempi vähempi roikkunu puhelimessa tänään ku esikko yksin kotona sairastelemassa. Tosi reipas se on. Mun muruni *sydän*

Kohta pitää taas ruveta jottain tekemään kun tuo esimies tulloo syömästä. Nyt hetken hengähdys aamun hötäkän päälle. Kauhia ku ruppee heti leukaperiä kiskomaan...

Illasta ois kuopuksen kevätjuhla tosiaan. Taas tällänen päivä et käyn kotona pyörähtämässä. Tosin tällä kertaa otan kuopuksen mukaan...

15.5.2014
misukka
misukka

ninnup: mä olen normaalipainoinen eli en alipainoinen enkä ylipainoinen ja painoindeksiä jos katsoo niin se on siinä keskivaiheilla,eli kumpaankin suuntaan ois varaa.. Ja kyllä mulla sitten lopulta koko raskauden aikana tuli painoa melkein kymmenen kiloa.. Minkä kokoisia sulla lapset ollut kun syntyi? Meillä poika paino 3175 ja oli 50cm että vaikka aika ruipelolta näytti,niin ihan hyvin oli silti kokoa.. Ja itse tosiaan olen sen 156 sulkapäässä,että että kaipa toi tän kokoiselle on jo iso :D Pojasta mun mielestä ei neuvolan täti huomauttanut mitään painon nousun suhteen,lääkäri kylläkin,siksi ihmettelin kun nyt vaikka on tullut enempi painoa ja lähtöpainoakin oli kilo enempi,niin sanoi että hyvä jotta on noussut,mutta enempikin sais kyllä nousta.. 

Onnea strallalle vaikka en tarinaasi täysin tunne.. On se vapaus ja että jää enempi rahaa käteen iso juttu!

15.5.2014
Vipe
Vipe

Oi että sralla! ♥ kun sun ponnistuksista on lukenut täällä Ja oot kyllä aina viel niin positiivinen vaikka sun elämä ei mitään ruusuilla tanssia ole, niin oon kyllä aidosti onnellinen sun puolesta! ! Onnea tuosta Vapaudesta! !♥ mä sain äsken päiväkahvit naamaan ja oli kyllä ihanaa taas tallilla kun tuo kummitäti oli taas meidän ilona :) se viel oli ulkona ku tultiin ni sisällä käydessä poika itki sen perään ku hullu♥ nyt ukko hakemaan ja Saloon

15.5.2014
teeko
teeko

toi on niin ihanaa tuvitus kun on paikka minne mennä jossa saa levätä! Mä vipe uskon vakaasti siihen, että jos syö kunnolla niin se vauva kyllä ottaa tarvitsemansa! ♥ voi satumamma, koetahan jaksaa hoitaa sun pieniä masuasukin kanssa♥ me käydään pojan kanssa nyt tallilla ja ip täytyis kuskaa ukko Saloon hml.iin aika rankka päivä pojalle. Mut mä oon niin iloinen kun oon nyt pitänyt ku hullu kii siitä että illat ollaan ajoissa sisällä ja kotona eikä meille ole tullut vieraita tällä viikolla liian myöhään. Ja Pitänyt ku siitä et herätään klo 8 ja nukkumissyateemi alkaa klo 20 niin poika ei huuda yöllä! !! :D

15.5.2014
teeko
teeko

Kävin lukemassa tota eilistä vähän ja aika paljon sinne oli tullut tekstiä,mutta Riulle vastaan sen verta että laskettu aika on 14.10 eli 18+2 menossa.. Ja joo onhan se toisaalta parempi kamppailla näin päin,helpompi se on yrittää syödä kovasti kuin että yrittää "laihduttaa" niin että vauva kuitenkin sais riittävästi ravintoa.. Esikoisen kohdalla asia tressas ehkä enempi,mutta kun sekin oli kerta terve ja ihan normi kokoinen,niin eiköhän tämäkin ole,kun kerta kuitenkin enempi painoa nyt on tullut.. Ja esikoisestakin alkoi sitten puolen välin aikaan paino nousta ja nousi se lopulta kunnolla vaikkei ehkä ihan neuvolan kriteerien mukaan tarpeeksi :)

15.5.2014
Vipe
Vipe

Huomenta :) Täälläkin aurinko paistaa eilisen lumisateen jälkeen. Josko tänään jaksais käydä kokeilee sitä fillarointia.. Nyt istun täällä labrassa ja oottelen vuoroa verikokeisiin ja väkiä on ku pipoa.. mukavat päivänjatkot kaikille :)

15.5.2014
Tatja84
Tatja84

Huomenta!
Tänään sai nukkua tunnin pidempään ja eilen menin vähän aikasemmin nukkumaan,mutta yhtä vaikeaa se oli herätä silti :) Itse kanssa heräsin eka miehen kelloon ja oli ihana tunne vain kääntää kylkeä ja vallata koko sänky kun ei itse tarvinnutkaan nousta..
Tänään on rauhallisempi päivä kuin edelliset,perhetuvalle mennään aamusta ja illaksi ei ole mitään suunnitelmia,ulkoillaan varmaan ainakin,muttei ole mitään pakollista juoksua.. :)
Hauskaa päivää kaikille!

15.5.2014
Vipe
Vipe

Mie oon jotenki ihan raato. Ei millään ois halunnu nousta sängystä. Viideltä isännän herätys soi ja tuntu et se huuti ku joku ois kalistellu kelloja korvan juuressa. Kauhee paniikki heti, et joko nyt pitää herätä. Sain lasit päähän ennen ku tajusin et kello on vasta viis ja mä voin nukkuu vielä puolitoista tuntia.

Tosin, ei herääminen omaan herätykseen ollu yhtään helpompaa. Tuntu et meni sekka edellisestä ku toi mun kännyni jo kilju. Oon ihan tillin tallin täällä. Mitähän tästä päivästä tulee.

Ja töitä on tietty rästissä ko eilinen meni miten meni.

Täytyy lähtee kurkkaa noi tenavat ja pienempää ruveta herättelee, et pääsee päikkyyn. Esikko joutuu tän päivän ny kattelee leffoja. Sitä harmittaa varmaan ihan kauheesti. ;)

15.5.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...