ensimmäinen virallinen äittiindaakeni

Nyt ol ensmääne virallinen äittiinpäivä omalla kohallani. ☆poitsu täyttää loppukuusta 1wee☆ olen uuressa suhteessa, ja hukkaanhan se oletus män, että oisin saana ejes sumpin sänkyyntuotuna..saati, että olisin mitään kakuntapaista saanut. Vaikka, onko tää uus miekkosen mikkään minulle mitään tuomaan. no, se ny viä ol kutenjoten anteeksiannettavissa, muttaettä sittä piti alottaa jeesustappelu vanhoista jutuista, ja sain taas haukunnat huoraks ym. Enkä kuulemma ole lasta ansainnut hänen mielestään. Lähdin hänen luoltaan omallekotia, ja itkin monta tuntia yksin karua kohtaloani, kunnes soitin eksälle, et tuleevat käymään poijjan kanss. Sain pienen kortin pojan nimissä, herkisti viä lisää tätä runneltua olotilaa. onneksi huomenna alkaa taas oma vahtivuoro, saamppaan viettää laatuaikaa elämäni tärkeimmän pienen miehen kanssa. ♡

12.5.2014
HaNNa2306
HaNNa2306

Ei voi muiden kommentteihin mitään lisätä. Sanattomaksi vetää... Mistä näitä kus*päitä löytyykään. Pilata nyt toisen äitienpäivä ja vielä huoritella. Ei yhtään pahempaa nimikettä löytänyt.

12.5.2014
carata
carata

Meillä on juhlittu kaikki juhlat jo ennen lapsen syntymää ;P Ei siis isosti, mutta jotenkin pienesti muistettu.. Lapsi sai jo joululahjoja vaikka lokakussa vasta positiivisen testin olin tehnyt.. Eli ostettiin kumpainenkin jotain vauvalle, mitä ois muutenkin ostettu ja laitettiin pakettiin, että toinen sai sitten avata ;D

Lisäksi sain kaksi korua odotus aikana, toinen oli äitien päivänä mutta toista en muista että mistä hyvästä oli.. Toinen oli suojelusenkeli koru äidille ja toinen koru oli lapselle tarkoitettu pieni nätti hopeinen suojelus enkeli, jonka mies antoi odotus aikana lapselle turvaksi ja sanoi, että mikäli se on tyttö, niin lapsi saa sen synnyttyään ja mikäli poika, niin minä saan pitää sen ja poikahan sieltä tuli :P

Meillä mies ei kauheasti sanallisesti osaa välittämistään ilmaista, paitsi sillä perus "mä rakastan sua" lauseella, niin hemmottelee sitten lahjoilla ja esim. hieromalla hartioita ja pitämällä muuten hyvänä. Mutta vaikkei sieltä niitä kauniita lepertelyjäkään tule niin ei myöskään rumaa haukuntaa.. Se on sellainen suomalainen mies "ei puhu eikä pussaa" mutta silti osaa olla ihana ja tosi harvoin pahoittaa mun mielen ja jos niin tekee, niin osaa lepytellä..

Hienoa kuitenkin ettei uusi mies työnnä poikaa sivuun, vaan hyväksyy hänet sinun mukana :)

12.5.2014
Vipe
Vipe

siis kyllä tää uus tykkää/välittää minun poijjasta, joskus tuntuu, et melkeen enämpi ku minusta :D, mut on se silti minusta NIIIIIIN väärin pilata tuo minun ensmääne virallinen mammaindaakeni.

viimevuonna, kun olin viä lapsen isän kanssa, vauva ol viä sisässä, ni sillonkaan en saana mittään, "juhlitaan vasta sittä, ku pentu on pihalla"-tyylinen vastaus tuli isältä.

voitte uskoa, että sillonnii män koko sunnuntai itkiissä.

12.5.2014
HaNNa2306
HaNNa2306

samaa mieltä kuin Misukka!

Kamalaa kohtelua.. Sen tosiaan ymmärtää ettei tajua tai halua äitienpäivän kunniaksi hemmotella,vaikkakin,minusta jos alkaa seurustella ihmisen kanssa jolla on lapsia,niin pitäisi se toisen perhetilanne huomioida ja hyväksyä.. Meillä mies tekee monesti viikonloppuisin muutenkin aamiaista,vaikkei nyt ihan valmiiksi asti,mutta on ihanaa nukkua pitkään ja herätä valmiiseen pöytään kun lapsenkin aamu touhut on hoidettuna :) Eli jokainen tarvii joskus hemmottelua oli sitten äiti tai ei..

Ja koskaan ei ole mies tollei haukkunut,vaikka toki erimielisyyksiä aina välillä on..

Ihanaa että exä oli tajunnut pojan kanssa kortin tehdä ja tulivat käymään..

12.5.2014
Vipe
Vipe

Onpa karua kohtelua uudelta mieheltä. Ootko sie varma, että haluat jatkaa suhteessa jossa sinuu tuolleen haukutaan? Ei kuulosta kovin arvostavalta ihmiseltä tämä sun uusi.

Ihanaa, että kuitenkin sait pienen miehen nimissä kortin. Se kertoo siitä, että joku sinuu arvostaa kuten kuuluu.

Meilläkään mies ei ole minua koskaan lahjonut eikä todellakaan aamiaista sänkyyn tuonut. Eihän se hänen tehtävänsä ole. Muilla tavoin kuitenkin tuo arvostuksensa ja rakkautensa esiin joka päivä. Ja niin se kuuluu mun mielestä ollakin.

12.5.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...