Suosikkiohjelmasi?

Mikä on suosikkitv-ohjelmasi tällä hetkellä? Olen tänään katsellut digiboxilta tallennettuna useita Duudsonit tuli taloon -sarjan jaksoja, enkä voi olla ihastelematta sitä. Hyvin tehty juttu, mielenkiintoisia tarinoita - ja joka jakson lopussa saa liikuttua! Myös Pelasta perheemme, Supermarjo on hyvä. Marjo jaksaa upeasti pitää huolta ulkonäöstään. Itse olen tällainen meikitön sohvalle lysähtäjä -tyyppiä, ja siksi katselen ihaillen aivan päinvastaista ilmestystä ruudussa.

10.5.2014
odottaja
odottaja

Yks mistä pidin kovasti oli Toisen kanssa,ei ollut ku 6 osanen mut niin koukuttava ja koskettava...

22.5.2014
niffe86
niffe86

Jee löyty joku muukin joka tykkää bonesista! Mä oon hurahtanut siihen sarjaan jo ekalka kaudella ja on ainoa mitä löytyy meiltä monta boxia hyllystä. Joka yö tulee niitä ja mulla raksuttaa tallentava. . just pitäis kattoo joko on taas alkanut uudet tulee vai tuleeko vielä vanhaa toistaiseksi :) ncis on toinen ja Domeen jäin kovin kii :) greyn anatomia on hyvä mut on päättänyt etten rupea sitä seuraamaan kun oon jo niin koukussa muutamiin niin jo riittää tvorjuus ;)

21.5.2014
teeko
teeko

Bones on top2 mun kaikkien aikojen listalla Greyn anatomian jälkeen. Mulla on 7 tuotantokautta dvd boxinakin :) vaikken yleensä harrasta noita sarja boxeja, mut tuo koukutti niin pahasti et oli pakko ostaa :)

21.5.2014
Mummy83
Mummy83

Suodatin, jos on älypuhelin tai tabletti, niin kannattaa ladata sinne ruutu.fi. Sieltä näkee Greyn Anatomian jaksoja ilmaiseksi. Samoin muitakin nelosella tulleita ohjelmia. Osa on maksullisia, mutta suurin osa ilmaisia. En mäkään koskaan telkasta katso. Katson vasta kun lapset nukkuu tai kun lapset on päiväunilla. Ei aina keskiviikkoisin klo 21 voi olla telkan ääressä. Ja tallentavaa meillä ei ole. Kai? Täytyis mieheltä kysyä :D

14.5.2014
carata
carata

Under the Dome! Vaikkei tuukkaan juuri nyt. Tai tulee mun telekkarista kun paan vaan tulemaan. :D Repeatilla koko kausi. :D

Ja ja ja Tähdet tähdet oli huippu, sit Tuubi. Ja ja ja ja. En mä tiedä. Rekkakuskit jäällä on aika kova. Tai oli se eka kausi sata vuotta sitten. :D

14.5.2014
RJ89
RJ89

Joo vois kyllä miettiä että pitäiskö käsikirjoittajat laittaa mielentila tutkimuksiin,jos keksis kaikki murhat ihan omasta päästä.. Miehen kanssa monesti todettu että kuka on edes niin sairas että keksii tollaista.. Eli eiköhän ainakin idea niihin ole tullut tosielämästä,vaikkei täysin ois kopioitu..

13.5.2014
Vipe
Vipe

ja criminal mindsissa pahikset jää pääsääntöisesti kiinni, mikä on ehdotonta plussaa. Sekä tietty derek on silmälle ystävällistä katsottavaa :D

Maanantaista tuli mieleen että kahon mie myös huippista :)

13.5.2014
riu
riu

Tällei maanantaina muistukin mieleen että olenhan mä seurannut mustat lesket -sarjaa :)

12.5.2014
Vipe
Vipe

Mäki muuten usein nauhotan jotain muitaki hömppäsarjoja ja laitan taustalle pyöriin kun teen kotitöitä :)

12.5.2014
HannnaK
HannnaK

Munki lemppari tällä hetkellä Criminal Minds, nyt en kyllä tiiä onko nii kivaa kattoa enää jos ne onki totta ne jutut...:P tän lisäksi on maanantain hömppäputki: good wife, sinkkuelämät, täydelliset naiset.. :)

12.5.2014
HannnaK
HannnaK

Criminal minds on ohjelma mitä mies katsoo ja katson sitä vain hänen seurassaan. Ei siis ole sellainen että katsoisin jos olisin yksin kotona, hyi. Mies kun on vielä kertonut osa jaksoista perustuvan tosi tapahtumiin. Onneksi kai vain osan...

11.5.2014
carata
carata

toi Grand Designs on muuten kans tosi hyvä mitä katon aina kun muistan. :)

11.5.2014
Mummy83
Mummy83

Nykyään semmosia on criminal minds, josta tallennan uusinnatkin ja kahon pois :D Lisäksi Holmes nyc, csi, hävyttömät, supernatural, Revolution, grimm, Grand desings... Joo mie kahon aika paljon telkkatii, mutta siis tallennan kaikki ja kahon vaikka samalla kun viikkailen pyykkejä :)

11.5.2014
riu
riu

Sinkkuelämästä on täälläkin katsottu jokainen jakso ainakin kerran, mutta ei sitä enää oikein jaksa katsoa. Hyvät ja huonot uutiset on hauska. Tykkään.

11.5.2014
carata
carata

Salatut Elämät, Uusi Päivä. nuo tulee aina katottua :) ja Duudsonit tuli taloon on kans hyvä :)

10.5.2014
simpura
simpura

Tällä hetkellä sellainen jota seuraan niin että on "pakko" katsoa joka jakso on revolusion vai revolution,kumpi se nyt sitten onkaan.. Monia jo mainittuja on myös tullut seurattua..

Mä kanssa mielen kiinnosta katsoin jakson tota supermarjoa ja petyin kanssa.. Ensinnäkin eihän se itse ratko niitä ongelmia vaan jotkut muut,se vaan spiikkaa ne väli jutut ja nekin teennäisellä äänellä tuijottaen tyhjällä katseella (lukee varmaan jostain sen tekstin ja siksi äänen sävykin on niin yksi toikkoinen) ja siinä jaksossa minkä katsoin perheellä olo kaksi ongelmaa,josta saivat ratkasun vain siihen toiseen mielestäni helpompaan ongelmaan jonka aika moni ois voinut ratkaista ja itselläni olisi ollut senkin parantamiseksi vielä muutama lisä neuvo.. Eli katsojana en oppinut mitään uutta,eikä perhekään saanut täysin apua..

Toki tuomitsen nyt yhden jakson perusteella!!

10.5.2014
Vipe
Vipe

Mulla ei oo tällä hetkellä suosikkiohjelmia.

Ei oo yhtäkään telkkariohjelmaa joka olis pakko nähdä. Tai josta välittäisin pätkän vertaa...

Aika outoa.

Aikasemmin oli noita csi ja muita vastaavia mut nekään ei inspaa enää.

10.5.2014
misukka
misukka

Greyn anatomia on ainut mitä seuraan ja Netflixiltä Uutta Sherlock Holmesia.

Voice of Finland, Vain Elämää on semmoisia mitä seurataan kun ne tulee ja tuo Tähdet tähdetkin oli joka sunnuntai ohjelmalistalla :)

muuten katotaan mitä tulee sillon kun ehtii telkkaria katsomaan.

10.5.2014
Mummy83
Mummy83

vakkari-suosikkini vuodesta toiseen ovat simpsonit, frendit, pettävät valheet, house  ja csi:t.  kaikki tuotantokaudet koristaa hyllyjä, muutamaa  lukuunottamatta:D

tällä hetkellä telkusta koukuttaa lähinnä hävyttömät. tuubi katsotaan jos ehitään:) se oli hyvä myös se  talvella tullut..tämä tämä... american  horror story. erikoinen:)

10.5.2014
Blanco
Blanco

Tuo toisen kanssa oli juu hyvä, hävyttömät, klikkaa mua, duudsonit... muutenki tykkään kotimaisista sarjoista paljon..

10.5.2014
Tatja84
Tatja84

Juuri loppunut sarja Toisen kanssa oli hyvä. Samoin Greyn Anatomia. Valheen vangit on myös ollut koukuttava, samoin Siskon peti. Tuubia ja Suuria seteleitäkin tulee katsottua, jos on aikaa.

10.5.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...