kohta 3kk pojan unirytmi

Hei. tiedän että on ihan normaalia että nukkuu paljon,mutta onko kanssa kavereita joilla rytmi samanlainen. Meillä herra menee nukkumaan klo 00-01:30,herää ekan kerran 5-6 aikaa syömään,välillä klo 4. Seuraavan kerran 9-10 aikaan,tuolloin harvoin vielä jää hereille. Heräilee 11-13 välillä ja tällöin taas syö ja jaksaa olla 0,5-1,5 hereillä ja taas nukkumaan. Sit nukkuu 2-3tuntia. Sit ottaa 18-23 välillä kahdet 30-45min unet ja syö sen pari kertaa. Sit taas valvoo sinne yöunille asti. Mites teillä nukutaan?

10.5.2014
kittieh
kittieh
1 year, 9-month-old toddler

Meidän neiti (kohta 3kk) menee aika tarkalleen nukkumaan 00.30-01.00. Herää yöllä syömään 1-2kertaa ja heräilee aamusta siinä klo 9-10. Ja jos ottaa viereen niin voi nukkua puolille päivin asti. (Tiedän että on virhe mutta välillä on kiva vklo nukkua koko perheen voimin vähän pidempään:))! Jos kotona ollaan koko päivä niin neiti nukkuu ehkä sen 3x10min päikkärit :D ja välillä mennään samoilla silmillä aamusta sinne yöhön asti, kummallinen lapsi jos minulta kysytään :D autossa nukkuu tasan sen ajomatkan ja kun auto pysähtyy niin taas ihmetellään maailmaa silmät suurina :)

29.6.2014
Jane91
Jane91

Noh jos sitä huomenna aloittaisi yrityksen kun pitää heräillä kuitenkin jo ysiltä ja lähtee äidille. Sitten yrittäisi pitää herraa päivällä kunnolla hereillä. Ja laittaa ajoissa nukkumaan.

10.5.2014
kittieh
kittieh
1 year, 9-month-old toddler

Meillä poika on 3kk 14.5. ja nukkuu kun nukkuu. En ole jaksanut pitää kirjaa. Menen lapsen tahtisesti. Tietenkin joskus on pakko pojan odottaa sitterissä, jos hoidan juuri isosiskoa, mutta täällä on kyllä pikku hiljaa rytmi hioutunut. Lapsi syntyi 01:30 yöllä ja äitini sanoi heti sen sekoittavan lasta. Niinhän se tekikin. Alkuun kukkui yöt ja päivät nukkui. Nyt on kuitenkin huomannut, että äiti nukkuu öisin, ei ole valoja ja kukaan ei juttele. Päivisin asia on toisin. Hetki siinä meni ennen kuin päästiin tähän missä nyt ollaan. Meillä poika menee nukkumaan klo 21 heti siskon jälkeen. Eli jutellaan, vaihdetaan yöpaita, ollaan sylissä, tissitellään ja nuhakdetaan. Ensimmäisen kerran poika herää usein 01-03 aikoihin syömäään. Sittten herää ennen 8 vielä kerran tai pari. Aamulla syö tissiä sängyssä. Samalla jutellaan esikon ja vauvan kanssa päivän hommat. Siitä seuraa vaipan vaihto, aamupesut ja päivävaatteet, sitten oloa sitterissä tai leikkimatolla, jotta saan siskolle ja itselle aamupalan. Sen jälkeentaas maitoa ja ehkä unille. Jos poika ei mene unille, on tiedossa leikkiä ja ruoanlaitto. Sen jälkeen nukutaan vaihtelevasti 1-3h unia ja välissä leikitään. Sitten kello on taas sen 20-21 ja aloitetaan ilta hommat.

10.5.2014
carata
carata

Ja varsinkin ku ei saa itse aikaiseksi mitään kun pääsee niin myöhään nukkumaan ja tietysti nukkuu pitkään. Päivä onkin jo ohitse.

10.5.2014
kittieh
kittieh
1 year, 9-month-old toddler

Niin kai se on pakko alkaa herättelemään herraa ja hetken kestää sitä kiukkua. Ensi viikko olisi siitä hyvä että mies menee aamuvuoroon joten nukkumassa pitää olla klo 22. Saisikohan viikossa aikaiseksi rytmin käännön.

10.5.2014
kittieh
kittieh
1 year, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...