äitienpäivä askartelut

Oletteko askarrelleet lasten kanssa lahjan/kortin isoäidille tai isoisoäidille? Jos olette niin mitä? Toki jos on tän joku isi käy lukemassa,niin toki voi kertoa mitä äidille on askarreltu :D Me tehtii tyynyliinoja.. Pojalla on kaks mummoa ja yksi isomummo.. Painettiin tyynyliinoihin käden ja jalan kuvia ja mun äidin tyynyliinaan toiselle puolelle myös pepun kuvia,koska poika halusi,vaikka vaihtoehtona oli käsi tai jalka ;D Sitten kangas tussilla kirjoitin saajan "tittelin" eli esim. MUMMI ja sitten että keneltä ja koska.. Hienoja tuli kun ovat täynnä pieniä käden ja jalan jälkiä.. Niin ja kyllä ne pepun jäljetkin aika söpöjä oli.. Itse koin saavani samalla äitien päivälahjan,kun sain seurata pojan innostusta hommaan..

9.5.2014
Vipe
Vipe

Me tehtiin yhteiskortteja lapsien kanssa, eli molemmat lapset teki omat juttunsa samalle kortille. Kortteja tehtiin molemmille mummeille ja yhdelle isomummille :) Isompi piirsi kukkia (1v 9kk) ja pienempi (3kk) osallistui jalanjäljellä.

9.5.2014
carata
carata

mie aattelin laiskasti laittaa lapset vaan piirtämään ite jotakin pientä :) Nuo tyynyliinat... no mie en tykkää eriparia olevista esineistä että meillä jäis takuulla käyttämättä, mutta poika oli joskus tehny hoidossa semmosen valkeen kangaskassin mihin oli painettu käden kuva ja se oli kyllä tosi kiva :)

9.5.2014
riu
riu

me tehdään siskojen ja lasten kanssa norsujuna-kortti mummolle. Eli jokaisen lapselapsen käsi piirretään kartongille (kaikki eriväriset) ja käännetään niin että sormet on jalat ja peukku kärsä. Siihen vaan piirretään silmä, suu ja korva ja pyllystä villalanka hännäksi perässä tulevan kärsään kiinni :) taakse suunniteltiin jotain pidempää runoa jaettuna joka norsulle (6kpl). :)

9.5.2014
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...