Vauva viereen vai omaan sänkyyn nukkumaan?

Olis kiva kuulla kokemuksia vauvan nukuttamisesta omassa sängyssään ja vanhempien välissä. Onko vaikea saada tottumaan omaan sänkyyn myöhemmin, jos on alkuun nukkunu samas sängys äidin kans?

7.5.2014
Napero89
Napero89

Meidän poika (muutamaa päivää vajaa 3kk) nukkuu illalla tissille viereen, josta siirrän omaan sänkyyn. Kun herää syömään, otan viereen. Usein selvitään yhdellä tai kahdella syötöllä koko yö. Vauva nukkuu rauhallisemmin, kun on äidin vieressä

12.5.2014
carata
carata

Meillä nukutaan yhdessä, vauva (3kkv) laidassa ja mamma keskellä. Vauva ja isi on sikeäunisia ja itse en pyöri nukkuessa niin tämä on ollut meillä toimiva ratkaisu. Kokeiltiin sitä että yksin nukkuis mutta heräili 2h välein. Nyt vierellä kerran yöllä ja aamulla herätään syömään. Päiväunet menee itekseen minun paikalla, oma sänky ei kelpaa :)

12.5.2014
Pöyryt
Pöyryt

Meillä nukku vauvana omassa sängyssä. Joskus jäi yöllä viereen syöttöjen jäljiltä. Oli kyllä kiva nukkua rauhassa. Nyt tutista luovuttiin sovinnossa pojan ollessa 1v6kk ha kauhea eroahdistus tuli vielä niin nyt nukkuu vieressä ku r ei muuten nuku. Mut hyvin menee näinkin. Ainut ongelma meillä on nukkumaanmeno.. ysiltä mennään nukkuu ja nukahtaa ehkä 22-23 :( ja kun en aamulla raaski herättää ku nukkuu ysiin saakka. Varmaan sais tuota rytmiä käännettyä jos aamulla nousis aikaisemmin. päiväunia nukkuu kuitenkin vaan tunnin ja ilman niitä ei pärjää

9.5.2014
teeko
teeko

Ja meillä tyttö oppi omaan sänkyyn kokonaan 8kk iässä, eli nukkui kokonaisia öitä. Illalla imetin sängyssä ja siirtin omaan sänkyyn, aamulla otin tissille viereen. Mut nukku n.8-12h vaihtelevasti.

9.5.2014
carata
carata

Vauvana nukkunut sekä että. Usein illalla laitan sänkyyn ja ekan heräämisen jälkeen yöllä jätän viereen. Näin ollen ei tarvii pomppia sänkyjen välissä ja vauvakin nukkuu paremmin ruoan vierellä. Kun vauva alkaa liikkumaan alan siirtämään vauvan aina omaan sänkyyn, jottei vauva tipu sängystä tai ajaudu minun tai mieheni alle. Eli pikku hiljaa pois rintojen ääreltä.

9.5.2014
carata
carata

Meillä kaksi ekaa lasta nukkui vauva-aikana suurimmaksi osaksi meidän keskellä sängyssä.

Nuorinkin lapsistamme nukkui aluksi niin, mutta nytn olen pyrkinyt vauvaamme nukuttamaan omaan sänkyynsä. Hyvin nukkuu omassa sängyssään.

7.5.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla on vain kokemus tuosta vauvan nukkumisesta omassa sängyssä. Meillä ei vain toimi se että vauva olisi nukkunut meidän sängyssä, siinä ei olisi nukkunut äiti eikä vauva kun molemmat on niin herkkäunisia, ei tartte kun hengittää niin ei nukuta. :D 

Mutta tämä on toiminut meillä, jätkä muutti omaan huoneeseen ööööö 5kk iässä. :)

7.5.2014
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...