Lisämaitoa imetyksen ohella

Onko muilla kokemusta lisämaidon antamisesta imetyksen ohella? Oletteko saaneet maidontuloa suuremmaksi ja korvikkeen määrää pienemmäksi tai jopa päässeet kokonaan korvikkeesta eroon? Mikä teitä on motivoinu imettämään? Musta tuntuu, että olis niin helppo antaa periks ja lopettaa imetys kokonaan. Sais nukuttua öitäkin paremmin. Meillä poika nyt 3 viikkoa ja yöt yhtä valvomista.

6.5.2014
Napero89
Napero89
3 years, 4-month-old toddler

Täällä kans korvike ja imetys lapsi ollu. Vähä päälle 3kk molempia kunnes sit hiihtolomal loppu itestää imetys. Synnärilt asti korviketta saanu ku synnytys oli nii pitkä ja neiti käytti sokerivarastot siihen ja piti kolmen tunnin välein saada menee tietty määrä maitos. Muutamaa ekaa päivää en edes imettäny ku olin nii poikki synnytyksestä ja 39 asteen kuumeessa synnytin. Ja sit viikko osastolta pääsemisen jälkee lopetin korvikkeen ja tihensin imetysväliä. Siitä seuras et neiti huus yöt nälkää ja minä en sitä tajunnu ja ku mietin ääneen voisko olla nälkä nii mies sano et ei voi olla ku oli just syöny ja silti jatko huutamist. Ja ku tissiä yritin nii huus vaa kahta kauheemmin. Tuots kesti useemman viikon mut paino ei laskenu (oli ylittäny lähtöpainon jo kotiutustarkastuksessa. Yksi päivä sit kokeilin antaa korviketta imetyksen lisäksi nii illalla nii samantien loppu yövalvomiset (joita oli jatkunu kolmatta viikkoa ja koko sen ajan painoin max 5h yöunilla jotka alko aamulla ku mies lähti kouluun. Sen jälkee en jättäny enää korviketta pois. Kukaa ei sanonu mulle et jos antaa korviketta ja sitä menee yli 200ml vuorokaudes nii sitä ei saa jättää kerralla pois ja tein sen virheen.

6.5.2014
marsku88
marsku88

no meillä kans annettiin jo sairaalassa lisämaitoa ku pojan maito laski. Mä imetin aina molemmat rinnat tyhjiksi ja sit vasta annoin pullosta jos poika jäi nälkäiseksi. Join samalla ku imetin ni poika sai asua rinnalla ihan vapaasti. pari kk annoin pääasiassa iltaisin korviketta ja sit päästiin täysimetykselle. Jos sulla rinnat tulee kerran pinkeeksi ni luultavasti sulla kyllä maito riittää. tihennä päivällä imetysväliä ja yöllä Anna sen minkä vauva pyytää ni kyllä se siitä. Meillä imetin tunnin välein, välillä myös yöllä. yöllä vauva myös tilaa maitoa kun maidon tarve kasvaa. Tsemppiä kovasti jos tahdot imettää! muista että harvalla se sujuu itsestään! Ja jos päädyt korvikkeeseen ne hyviä lapsia sillä tulee myös ;)

6.5.2014
teeko
teeko
3 years, 1-month-old toddler

Täältä löytyy kokemusta. Jo heti lähtiäppäälle vauva sai lisämaitoa, lääkärin määräyksestä, kun paino vain laski. 3vk osittaisimetyksellä ja lopulta pullovauva, mun tissit on rikki. :D

Mutta mulle se oli ihan ok, en oo mikään PAKKO IMETTÄÄ -äiti, maito kun maito, kasvaa se silti. :) Ihan tuo näyttää terveeltä kohtapian 3 vuotiaalta. :)

6.5.2014
RJ89
RJ89
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...