Lisämaitoa imetyksen ohella

Onko muilla kokemusta lisämaidon antamisesta imetyksen ohella? Oletteko saaneet maidontuloa suuremmaksi ja korvikkeen määrää pienemmäksi tai jopa päässeet kokonaan korvikkeesta eroon? Mikä teitä on motivoinu imettämään? Musta tuntuu, että olis niin helppo antaa periks ja lopettaa imetys kokonaan. Sais nukuttua öitäkin paremmin. Meillä poika nyt 3 viikkoa ja yöt yhtä valvomista.

6.5.2014
Napero89
Napero89

no meillä kans annettiin jo sairaalassa lisämaitoa ku pojan maito laski. Mä imetin aina molemmat rinnat tyhjiksi ja sit vasta annoin pullosta jos poika jäi nälkäiseksi. Join samalla ku imetin ni poika sai asua rinnalla ihan vapaasti. pari kk annoin pääasiassa iltaisin korviketta ja sit päästiin täysimetykselle. Jos sulla rinnat tulee kerran pinkeeksi ni luultavasti sulla kyllä maito riittää. tihennä päivällä imetysväliä ja yöllä Anna sen minkä vauva pyytää ni kyllä se siitä. Meillä imetin tunnin välein, välillä myös yöllä. yöllä vauva myös tilaa maitoa kun maidon tarve kasvaa. Tsemppiä kovasti jos tahdot imettää! muista että harvalla se sujuu itsestään! Ja jos päädyt korvikkeeseen ne hyviä lapsia sillä tulee myös ;)

6.5.2014
teeko
teeko

Täältä löytyy kokemusta. Jo heti lähtiäppäälle vauva sai lisämaitoa, lääkärin määräyksestä, kun paino vain laski. 3vk osittaisimetyksellä ja lopulta pullovauva, mun tissit on rikki. :D

Mutta mulle se oli ihan ok, en oo mikään PAKKO IMETTÄÄ -äiti, maito kun maito, kasvaa se silti. :) Ihan tuo näyttää terveeltä kohtapian 3 vuotiaalta. :)

6.5.2014
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...