Huomenia

Se olisi taas maanantai ja uusi viikko alullaan. Mitäpä mammoille kuuluu?

5.5.2014
misukka
misukka

Tuli tuosta vaatetuksesta mieleen, että meidän esikkoa kauhisteltiin kun me kuljettiin rattaiden kanssa helsingissä ja vauvalla päällään tasan tarkkaan vaippa ja ohut harso aurinkosuojana.

Ihmettelivät paljaita varpaita ko aina vilahteli vaunuista ulos. :D

Neukkuhoitsuki kauhistu ku meillä kävi sillon ku esikko oli viikon vanha eikä ollu muuta ko vaippa päällänsä. Mut kyl seki sit rauhottu ku totes et meillä oli likemmäs 30 astetta lämmintä ja hälläki kevyissä vaatteissa rupes nopsaan hikee pukkaa. Pikkumiehelkii likomärkä pää ko oli niin kuumaa. Samoin se rattailureissu oli tosi kuumaa ja vauva kitis kuumaa jo ilman vaatteita, ni laita siinä sit vaatteita lapselle et varmasti kiehuu.

5.5.2014
misukka
misukka

Srallalle kivaa lomaa! Ei noi tiet täällä ainakaa ollu yhtään liukkaat vaikka räntää puskikin tuulilasiin kun töihin ajelin. Maa sen verran lämmenny ettei räntä kauaa pysy.

Voi miekii haluisin hauvelin meille. Isännys tuossa sitä rupeski puhumaan, että kunhan jonnii aikaa ehin olla töissä ni vois kai karvasta kaveria ruveta miettimään. Suomenpystykorvaa tuo on himoinnu jo pitemmän aikaa.

Eli riulle onnea perheenlisästä :)

Kait mun täytyy lähiaikoina koittaa uskaltaa ne potut istuttaa. Saapi sitten oman maan herkkusia naatiskella jussina, toivottavasti ainakin. Jottain varhasta lajiketta mä olin ottavinani ja niihin on jo kasvanu pitkät idut autotallissa. Toivottavasti eivät ole ihan toisissaan solmussa ja kiinni.

Mulla oli muuten tuossa päivän askarteluprojekti. Vähän leikkaa-liimaa viritystä :)

5.5.2014
misukka
misukka

no ei ne onneks kunnon juhlia pitänyt vaan kahviteltiin oman porukan kesken ja haettiin isomummo mukaan. Ne vaan vaatii et siel ollaan aina koko päivä ni se on rankkaa. .. Eilen tuon pojan 5v serkku mm. veti tuolin meidän pojan pyllyn alta kesken ruoan ja kaikkien mielestä se on ok... Mun hermot on välillä niin kireellä siks ku koko ajan tuota sattuu... Ja nyt siit on tullu muita lapsia kohtaan aika arka, liekö näillä yhteys. No kohta tuo poika tekee perässä kaikki pahat ni sit ollaan ainakin samalla viivalla ;)

5.5.2014
teeko
teeko

voi ei mummy, koko tänä aikana ei ollenkaan ulkona??? Miten se aattelee että myö täällä ollaan eletty tuhansia vuosia??? :DDD ja se +18 voi olla kesälläkin joskus vähän kiikunkaakun :D

Sralla meillä on ollu kaiken aikaa kesärenkaat alla :D Siis oli tiiossa että on lähtö Jyväskylään hakemaan koiraa niin ei ees veihettu. Ja aika hyvä niin, se matkalla sato räntää ja rakeita. Kotona oli sentään nätti keli, siis vielä eilen :D Nyt sattaa lunta tälläkin hetkellä. Pöh. Mutta että mimmonen matka siulla on, ja mitä sannoo ennuste?

Teeko kiitos :) Myö taijetaan koiruuden kanssa vielä opetella tätä yhteiselämää, se ei minnuu nimittäin päästä pois silmistään, seuraa huoneesta toiseen perässä :) Ja kaikki muut tarvikkeet sillä on suunnilleen mukana, mutta pakko oli käyvä ostamassa kurapuku sille. Sitä en vielä tiiä että kuka sen sille saa päälle... :D Teekolla itellään on ollu viikonloppu yhtä juhlaa :D Pitikö ne ihan eri päivinä ne juhlansa?

Nki oon tässä oman reilun 10 v mittaisen äitiyteni aikana huomannut että lapset ei lähtökohtaisesti usko ikinä mitään, ainakaan ekalla sanomalla :D Tai sitten meijän lapset on pokkeuksia, mutta noilla ainakii on korvat lähinnä koristeena :D

5.5.2014
riu
riu

äh lähti liian aikaisin. .. j joten onnea riun perheelle uudesta karvaisesta perheen lisäyksestä! Meillä meni viikonloppu appivanhempien synttäreitä juhliessa, la anopin ja su appiukon. Oli vähän rankka lauantai ku menin sieltä heppanäyttelystä suoraan appivanhemmille... Onneks nyt Alko arki! :)

5.5.2014
teeko
teeko

Onnea mummyn pienelle nimestä! mua väsyttää ja tallille mennään. Vihdoin sain oikein pojab mukaan kun ollaan nyt suht terveitä! ukko on vuorostaan kipeä niin ei päästä kuitenkaan katsomaan ihanaa pientä prinsessaa :( harmittaa ihan hirmuisesti! ihanalta kuulostaa riun uus koiruus :) hän tulee teille tuottaman hirmuisesti iloa ja onnea tuolla iloisuidrllaan

5.5.2014
teeko
teeko

huomenta. joo todellakin helteinen äitienpäivä tilaukseen :) mä sanoin miehen äidille eilen että tää ilma taitaa olla sen vika, ku viimeksikin ku tuli käymään, tuli lunta taivaan täydeltä ;) Hän raukka oli vielä kuvitellut et täällä on lämmin (en tiedä miksi?!) ja tuli ilman minkäänlaista takkia.. noh, onneks ollaan samankokoisia ni lainasin yhtä omaani.

heh, mä yritin puolustella ulkonanukkumista sillä et partsi ei oo yhtä kylmä ku suora ulkoilma ku se on lasitettu, sinne ei tuule eikä myöskään vaunuihin ja että tosiaan vaikka pakkasta olis se -10-15c ni nukkuis silti parvekkeella. Miehen sisko kertoi että hänellä on ulkomaalainen ystävä Suomessa joka sai joulukuussa vauvan ja se vauva ei ole vieläkään ollut pihalla. siis toki jos kaupassa pitää käydä niin sen verran et sisältä vie autoon mutta ei yhtään enempää eikä aio viedä ennenku ulkona on vähintään +18c. taas kerran: kulttuurieroja :D tuo on mulle yhtä utopistista ja sääliä aiheuttavaa ku miehen äidille tuo "kylmällä" parvekkeella nukuttaminen.

5.5.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta :)

Voe tokkiisa, elämäni ensimmäinen äitienpäivä 10 vuotta sitten oli hellettä :) Meillä on kuva tytöstäkin lyhythihasessa bodyssa kun syötiin ulkona ruokaa, oli muuten kuuma keli! Kesän eka hellepäivä... voitas laittaa nyttenkii tilaukseen :D

Myö opetellaan elämään koirallisena :D Eilen siis haettiin meille 7 v tyttö kultanen noutaja. Mahottoman kiltti koira, se ei piittaa tuon taivaallista yli-innokkaista lapsistakaan. Ihana tapaus :)

Misukka eikös nuo potut oo jo lie monessa paikassa istutettu? Kuukauven päästä alkaa kohta tulemaan ensimmäisiä jo kauppaan... ja mie kieli pitkällä uotan, koska ne on vaan niin hyviä! Espanjalaisia meille ei osteta, se on tarkkaa hommaa tässä perheessä :D

Mummyn tytölle onnea nimen saamisen johdosta! Luin että juhlatkii oli mennyt mukavasti :) Ja anoppikin on järkytetty ;D Onneksi se ei oo näkemässä kun lapsia nukutetaan talvella ulos :DDD

5.5.2014
riu
riu

Täällä on ainakin maa valkoisena. Autoa ku kurkkasi, niin näytti tosi painavalta tuo räntäkuori, jonka on päälleen ehtinyt kerätä.

Ihmeellinen tämä kevät keleineen. Ei voi kuin ihmetellä.

Me viikonloppuna rakenneltiin, tai no isännys lähinnä, marja-aronioille istutuspaikkaa. Kyllä miekii ronttasin muutaman kuorman hiekkaa ja multaa. Ja sit mie otin ja tyhjensin vanhan kompostorin uuteen. Hiiret sai vähän kyytiä... Siirretään se vanha hiirten pureskelema muovikompostori likemmäs kasvimaata ja tehdään siitä pelkkä lehtikomposti kun on nyt uudempi noille ruokajätteille. Isäntä mulle viime syksynä rakenti lämpöeristetyn kompostin biojätteille. 

Mutta milloinkohan sitä uskaltaa ruveta laittaa pottua ja muuta maahan ettei kylmä vie... Raparperiä just istutettiin. Toivottavasti ne ei oo kärsiny.

5.5.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...