Mahan kasvu?

Onko kellään sama ongelma eli maha on turvonnut/kasvanut heti alkuraskaudesta? Minulla nyt menossa 7+3 ja olen joutunut siirtymään äitiyshousuihin.Työkaverit väittää että ei oo mahdollista että mulla on jo näin iso maha, mutta esim. minun äiti ei ehtinyt edes raskaustestiä tekemään kun housut ei enää mahtuneet jalkaan.. Vauva on saanut alkunsa koeputkihedelmöityksellä ja lääkäri epäili että saattaisi johtua hormooneistakin mutta niidenkin käytön lopetin jo yli kolme viikkoa sitten ja maha vaan kasvaa! Puuh, mietityttää kauanko ja kuinka nopeasti tämä maha jatkaa kasvuaan? :-)

3.5.2014
pekku79
pekku79

Mulla oli itellä yllätysraskaus huomasin omat itkukohtaukset jossain rv12 kohdilla. uä oli rv 14+6 ja nyt on menossa rv 29+2 ja maha ei oo paljoa kasvanu vieläkään enkä ite oo mikkään lihava. neuvolassa sanoivat et oota vaan kuukauden päivät nii eiköhän ala näkymään :) Sosiaalitoimistossa sanoivat et ei olla ikinä nähty nuin pientä vauvamahaa. ite ei oikein ossaa ees tuommoseen kommentoida. noo jospa tuo maha kasvais ees vähän et alkais itekki tajuamaan olevansa raskaana. :D

10.1.2015
Channel1
Channel1
3 years, 6-month-old toddler

Joo, määkin oon hoikka niin ehkä se edesauttaa sitä että mahakin näkyy helpommin.. Tosiaan mullekin on jo tuntematon huomauttanut että "taidat olla raskaana". Juu, kyllä olen. Silloin oikein viikolla viisi! ;-)

3.5.2014
pekku79
pekku79

Mä jouduin tuosta kuopuksesta laittaa mammahousut jalkaan ennen ekaa neuvolaa eli jossain rv 6. Kasvoi ihan huikeasti heti alussa ja tasoittui sitten jossain 10 viikon tietämissä ja pysytteli tasaisena useamman viikon sen jälkeen.

Vaikee piilotella raskautta jos maha pullahtaa heti alkumetreillä näkyviin :/

3.5.2014
misukka
misukka

Mulla on aina näkynyt. Vaikka maha ollut ilman vauvaakin.. Paras on kun oon jääny kiinni ennen testin tekoa jo! Eikä vaan yhdelle, vaan useammalle!

3.5.2014
aadasisko
aadasisko

Mulla oli molemmissa raskauksissa sama homma. Normaalisti olen laiha ja housut on isoimmillaan s kokoa joten niihin ei mahdu yhtään turvotusta. Ekasta taisin ostaa ekat äitiyshousut joskus 2kk paikkeilla ja toisesta siirryin niihin jo 1kk tienoilla. Vastaavasti raskauden jälkeen sai pari kuukautta pitää äityshousuja ennen kuin vanhat ei kiristäneet mahan kohdalta.

3.5.2014
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

kyllä ne raskaushormoonit turvottaa:)  ja mulla ainakin on aina ollut sellainen  tuo alkuraskaus että kun kohtu valmistautuu venymään, niin ne hormoonit jotenkin veltostuttaa vatsalihaksetkin jo heti kättelyssä ja  koko keissi  helahtaa pyykkilaudasta pesupalloksi:D

3.5.2014
Blanco
Blanco

Kai se riippuu lähtötilanteesta aika paljon. Itellä kun ei ole mahaa ollenkaan ilman raskautta niin kyllä isompiin housuihin joutui siirtymään jo pian raskaustestin tehtyä. Ja vaikka kuinka yritti peittää siihen kriittiseen 3kk asti niin kyllä tutut sen huomas että raskaana on kun maha pömpöttää.

3.5.2014
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...