Juhlamenuideoita?!

Meillä siis kesäkuun eka päivä tuplajuhlat tulossa. esikoisen 6v synttärit ja minun valmistujaiset. vieraita kutsutaan ~30-35hlöä. Teemana prinsessajuhlat ja ainoa mietitty tarjottava on itse tehdyt mehujäät, kun esikoinen niitä haluaa. myös tietty täytekakku/juustokakku tulee (mutta millainen?) ja voileipäkakku olis myös varmaan aika hyvää... ongelmalliseksi tarjoilut tekee se, että meillä on vähänlaisesti tuota kylmäsäilytystilaa. Yksi jääkaappi-pakastin löytyy, eli tämmöinen puolet ja puolet malli. Joten jääkaapissa on max 3 hyllyä käytössä ja pakastimessa ehkä yksi lokero.. Joten ideoita otetaan vastaan enemmän kuin mielellään!

2.5.2014
Santtuvaan
Santtuvaan
1 year, 9-month-old toddler

Tuo marjajäädyke lähti listalle! :) tuli mieleen et kun saatais halvalla pieniä croissantteja (vai miten ne kirjotetaan?), niin olisko ideaa tarjota niitä esim parin erilaisen marmeladin/tuorejuuston ja kasvisten, kinkun ja juuston kanssa?

2.5.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Nooh suolaseksi mie ehkä tekisin pari-kolme pellillistä suolasta piirakkaa. Ne on nopsat tekasta ja paistaa vaikka samana aamuna niin ei tarvii miettiä miten ne mahtuu kylmään. Salaattia kaveriksi niin se on jo aika hyvä setti :)

2.5.2014
riu
riu

uppp

2.5.2014
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...