perjantailörppää! c

En viittiny jatkaa ennää aamuketjuun :D

2.5.2014
riu
riu

nki

Miekii luulin et toinen oppii kaiken nopeemmin ku on tuo isompi jost aottaa mallia. Mutta EI. Esikko käveli viikkoa vaille vuosikkaana, kuopus 1v7kk. Esikko alkoi puhua 1,5v ja kuopus vuoden myöhemmin. Ja esikko oli päivä ja yökuiva täyttäessään kolme vuotta, jossain siellä 2,5 vuoden tietämissä. Kuopus oli hyvässä vauhdissa vuosikkaana, selvittiin jo yhdellä vaipalla koko päivästä kun teki pisut ja kakat lähes kaikki pottaan tai pöntölle. Mutta 2v uhma vei kaiken mennessään ja nyt tuo 3 vuotiaana alkaa vihdoin suostua taas pöntölle mutta kotona valtaosa pisuista ja kakoista saalistetaan vaipasta.

Meillä on harkkahousuja käytössä ja kotosalla tuo ei mee vessaan vaan tekee housuun ja sit vaihdetaan koko vaatekerta ja siivotaan lattiat. Tarhassa kyllä käy potalla tai pöntöllä ja meneekin lähestulkoon yhdellä vaipalla koko päivän. Mut sit kotona. Voi huoh. Kait tuo joskus... Siksi tuo aamuinen kuiva vaippa olikin niin huikea juttu :) Antaa toivoa et joskus päästään pois vaipoista.

2.5.2014
misukka
misukka

Iltaa!

Miehellä on vapaapäivä ja menee huomenna töihin. Mun äiti tuo meille kohta simaa ja sitte pojat menee nukkumaan ja kyllä tästä iteki joutaa sängyn pohjalle. Rautatabuja oon syönny nyt et saisin ton hemoglobiinin nousemaan vähän ja eiköhän ne kohta ala vaikuttaa.

riu, meillä kuopus haluaa aina juoda koiran vesikupista :D

nki, meillä on kova yritys saada tuo esikoinen vaipoista pois ees päivällä mut ei oo vielä onnistunu. Kaks kertaa tehny kakat sattumalta pönttöön mut yleensä vaatii vieläki sen vaipan. Tulee kesäkuussa 3v. No, eiköhän tuo pikku hiljaa ala onnistua.

Satumamma ottaa rauhallisesti!

misukka, meilläki kuopuksella yön jälkeen aika usein kuiva vaippa. Nyt ois ihanteellinen tilanne opettaa kuivaks ja ollaan alotettuki se jo. Tarroja kuopuksella jo neljä :) Voi ku tuo munki ukko haluis lähtee johkiin reissuun.

2.5.2014
Keisarinna
Keisarinna
35 weeks pregnant

Onko tämä kahdenkeskinen lomailu joku uus buumi :) meijänki isäntä sano tänään että kunhan typy on vähä kasvanu niin sitte kyllä lähetään jonnekki kahestaan... sitä siis ootellessa :)

2.5.2014
Tatja84
Tatja84

Misukka ei ois teillekkään yhtään pahasta päästä kahestaan tekemään pientä irtiottoa :) Misukka hieno juttu tuo teijän kuopuksen kuiva yö! Ja aina aamun unohuksia voi paikkailla illalla ;D

Satumamma yritä nyt ottaa iisisti, ei ois vielä hyvä hetki vauvan syntyä :/

Mummy meille tullee 7 v ikänen kultanen noutaja. Tyttökoira on se :) Jos muistatte semmosta ku funnycat? Eli funnycatin ystävän sesse muuttaa meille :) Tässä on sopiva hetki kahtoo miltä tuntuu kun koira on perheenjäsenenä, ja jos se tuntuu hyvältä niin otetaan sitte tuonnempana toinen koira kaveriksi :)

Nki siitä se päiväkuivaksi tuleminen hitaasti mutta varmasti tapahtuu :) Kesää kohti se on niin kätevää kun ei tarvii olla ihan niin paljoo vaatetta päällä.

2.5.2014
riu
riu

täällä odotellaan mutsia saapuvaksi, meinasin pikkuisen jättää hälle paapottavaksi ja fillaroida esikoisen kans kaupunkiin ku häklä on treenit ja mun tarttee hankkia muutama juttu ristiäisiin.

tulee päivän hyötyliikunta samalla, kun siitä tulee melkein 10km lenkki. jos ei sada, sieltä on tiputellut yhtä sun toista taivaalta tänään, mut sit heti perään nätti auringonpaiste.

millainen koira riu teille tulee?

satumamma, toivottavasti pikkuinen nyt vielä hetken malttaa nauttia ennenkun pukkautuu ulos tähän maailmaan.

nki, toi onkin kiva idea vaipattomuuden treenailuun jos ei yhtään toista huvita pottailu tai pyttyily.

misukka, teilläkin hieno saavutus kuiva yö :) mäkin aloin haaveilemaan reissusta miehen kanssa kaksin, kun tuli veronpalautuslaput mut en tiedä koska sitä ilkeis sen pitkän viikonlopun olla. Luultavasti sitä ennen matkataan koko perheen kesken. Tilapäinen matkakuume saattaa johtua facesta ja kavereiden päivityksistä, ku yks on Kroatiassa, toinen Washingtonissa ja kolmas tuli just kotiin Nykistä. Mulle riittäis iha joku Euroopan kaupunki ja pari kolme päivää. :)

2.5.2014
Mummy83
Mummy83

Mie otan ny paussihetken. Kohta ruppeen taas touhuumaan. Kauhia rutkutus miulla takapuolen suunnalta. Huh sentään. Tulikohan syötyä eilen liikaa munkkeja yhellä kertaa...

Meillä isännys rupes tuos juttelee kans et olis kiva lähtee johkii ihan kaksin vaan. Ehkäpä tuo onnistuu jossain vaihees kun ruppee tuota palkan tapasta saamaan. Varaa mennäkkii jonneki. :)

Ja tulipa muuten mieleen, että meiän kuopuksella oli tänä aamuna kuiva yövaippa :-O Mie olin ihan ihmeissäni. Ja sit me kuiteski unohettiin laittaa tarrat siitä hyvästä vihkoon. Voe kehvetti :/ Voi tätä mun hapanta kaaliani ko mittään muista.

Satumamma koittaa ny ottaa rauhaksiin ja pittää kintut ristissä siellä.

2.5.2014
misukka
misukka

Ja mikä ihmeen ylimääränen c tuossa otsikossa on? :D Vissiin vinkkinä ettei tässä ketjussa oo ees b-luokan juttuja vaan korkeintaan c??? :D

Minnuu niin kauheesti ramasee, ei hitto kun mennee monta päivää yhestä reissusta toipumiseen. Se ei se vanhuus tule yksin :D Oli kyllä tosi kivaa, isimies jo suunnittelee että lähettäs syksyllä uusiks... Mie pikkasen toppuutelin kun meillä on jo nyt hurjasti menoja syyspuolella :D

Hih ostettiin koiranruokaa ja meijän 3 v ois halunnu syyvä sitä. Sanoin että saa sillon kun on häntä ja kyllä sillä kuulemma on. Oikein havainnollisti että miten häntää heilutetaan :D Tännää oli muuten niitä kauppareissuja kun raha riittää pitkälle, kolme täpötäyttä kassia ihan ihmisten ruokaa makso 60 €! :)

2.5.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...