Toukokuun kirppis 2014

Kun ei ylläpito saa aikaiseksi, niin...

2.5.2014
misukka
misukka

Nostan tätä täältä vähän :)

14.5.2014
Vipe
Vipe

Oisko kellään myydä äippäpakkauksen 2011 toppatöppösiä ja tumppuja? Valkoinen pohja, jossa harmaat raidat. meidän on ihan traktorin öljyssä, ois kiva saada tulevalle vauvalle siistimmät :) tarjoa! felizee@luukku.com

11.5.2014
Felize
Felize

Meillä ois teutonian tuplat,väri harmaa,suht hyvä kuntoiset,07 vuosimallia (eivät ole olleet koko ajan käytössä) vauvalle koppaa/pussia ei valitettavasti ole,eikä hyttysverkkoa.. Sadesuoja löytyy.. Hinta pyynti ois 200 ja mielellään nouto Hämeenlinnasta,mutta jos matka ei mahdoton ole,voidaan myös tuoda,mutta silloin toivoisin että osto päätös olisi jo tehtynä ja rahat valmiina ;)

Sitten ois uudenveroiset cracon sportti mallin matkarattaat (eli isompi pyöräiset ja laadukkaammat kuin ne tavalliset) ja väri musta ja niihin sopiva kaukalo telakalla,väri sininen. Lisäksi pehmeä koppa vauvalle,jolloin rattaita pystyy käyttämään myös vaunuina.. Sadesuoja ja hyttysverkko löytyy.. Molemmissa ohje kirja ja kaukalossa alkuperäinen pakettikin tallella,niin ja kaukalo on siis tummansininen ja vaaleansinistäkin siinä on.. Tästä paketista pyynti 300€ ja siis samat ehdot kuin tuolissa.. Niin ja siis rattaat ostettu 2012,kaukalo vähän aiemmin eli 2011,mutta käyttöön otettu 2012 kesällä ja kaukaloa käytetty noin 8kk ja rattaat olleet lähinnä kauppa ja matka käytössä eli niitä ei ole paljoa ulkona työnnetty ja käyttö ei ole ollut päivittäistä..

olikohan siinä kaikki,no lisätietoa voi kysellä ja kuviakin voin laittaa..

10.5.2014
Vipe
Vipe

Hintapyyntö on 100 €. Jos haluat esim kuvia rattaista niin anna sun meiliosoite?

9.5.2014
Jopster
Jopster

Mulla saattais tulla myyntiin Carena double swing tuplat, muuten hyväkuntoiset ja varapyöräkin löytyy mutta kankaat saaneet tahroja. Väri on puna-musta ja löytyy pari sadesuojaa ja jalkapeitteet. Oisko sulla Tintti näihin kiinnostusta? Sijainti on Helsinki.

9.5.2014
Jopster
Jopster

Tintti, meiltä voi Espoosta tulla noutamaan, kunhan nyt sitten ehdin ensin katsella vaatteita ym. läpi.

Oon suhun sähköpostilla yhteydessä.

6.5.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kokeillaas onnea... Mä niin tahtoisin ja hinkuisin mandugan kantoreppua. Värillä ei niinkään suurta merkitystä kunhan on moitteettomassa kunnossa. Laita kuvia ja tai tarjousta myrmeli.murut@suomi24.fi

6.5.2014
myrmeli
myrmeli

joo oon katsellut ja kysellyt mutta vastauksia ei tule tai sitten on myyty :/

6.5.2014
Maininki
Maininki

Ei saisi varmaan sanoa mutta sanon kumminkin Maininki oletko tsekannut tori.fi sisällön sieltä luulisi löytyvän.

6.5.2014
alexsandra
alexsandra
2 years, 10-month-old toddler

kellään tarjota tuplavaunuja tai tuplarattaita ? tarvittaisiin siis kahdelle paikka toiselle rapiat vuoden ikäiselle ja tulevalle vauvalle eli jos vielä kantokoppa tms tulisi mukana niin jees . hintaa max 250e asutaan keski-suomessa mutta nouto onnistuu jostain päin kunhan nyt ei tarvii toiselle puolelle Suomea lähteä :) Pirkanmaalla(Virrat - Ruovesi - tms kuljetaan myös) asutaan Keuruulla joten myös Jyväskylä tms lähi kaupungit / kunnat . tarjota saa s postiin nea.maininki@gmail.com kuvan ja tiedon kera :)

6.5.2014
Maininki
Maininki

Voimia sulle, Tintti.Mä voisin lähettää sulle, tai siis ensin katsoa, mitä meidän tytöltä, nyt puolivuotias, on jääny pieneksi vaatetta, niin laittaisin sitten.

Tarviitko jotain muuta, jo mainitsemiesi lisäksi?

6.5.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Myydään sohvakalusto. Vaalea blyyshi vai miten se kirjoitetaankaan. 3 istuttava sohva ja 2 nojatuolia. Ikää on mutta siistit ja kelpokuntoiset ovat. Sohva on saanut jossain vaiheessa pari pientä hopean väristä maalitahraa pintaansa mutta niitä ei juuri huomaa.

Hintapyyntö 20euroa. Nouto Nummelasta asap.

Kiinnostuneet laittakaa viestiä misukkamama@hotmail.fi

Voin laitella kuvia iltasella

2.5.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...