Elämälle uutta suuntaa :)

On pitänyt monta kertaa kirjoittaa tänne, mutta en vaan ole jaksanut, kun on vaikea elämäntilanne. Meillehän tuli miehen kanssa avioero tai sehän on vireillä. Luulin ensiksi että tämä on helpompi homma, mutta sitten selvisi että hänellä on toinen nainen. Hän väitti tämä nainen ei ole syy eroon, mutta minä syytän sitä naista, vaikka loppupeleissä en tiedä kummassa on syy. Sain tietää helmikuussa että olen raskaana ja sitä ennen olin tietämätön erosta, mieheni päätti lopettaa suhteemme tietäen että olen raskaana, oli kuulemma virhe että tulin raskaaksi. Miksi hän sitten harrasti kanssani seksiä, kun tiesi että voin tulla raskaaksi. Tyhmyydestä sakotetaan ja tämä ei ole minun eikä vauvan syy, ajankohta on vain huono, mutta uskon että selviän tukiverkon kanssa yhdessä. Tunteet ne tässä heittää härän pyllyä, koska en voi mitään että rakastan häntä vaikka hän on kohdellut minua kun paskarättiä. Häntähän ei kiinnosta tämä raskaus, koska mieluummin keskittyy uuteen suhteeseensa ja tekee mitä haluaa. Minä yritän pitää itseni kasassa jotta en romuttuisi tekemällä työtä ja olemalla aktiivinen asioiden hoidossa ja antamalla aikaa lapselleni. Henkinen puoli on romuna, koko ajan kysyn missä vika, mitä minä tein väärin? Vikahan ei ole minussa´ja minä en lähtenyt säätämään tässä suhteessa. Minä halusin jatkaa vain, mutta tajusin sitten ettei kannata roikkua suhteessa missä olet vaan rätti joka heitetään nurkkaan. Miksi se on niin helvetin vaikeeta olla tunteiden orja? Noh siksi kun olen raskaana. Tämä tilanne on olut todella ahdistava, olen hakenut asuntoja soitellut niiden perää. Minun piti alkaa vaatimalla vaatimaan että saisin asunnon, ja kuinka ollakaan minä sain. Kyllä aika kaukaa, mutta parempi sekin tyhjää parempi. Asunto aika kamalassa kunnossa mutta sen saa remontilla ja maalauksella ja pesemällä/siivoamalla kuntoon. Yksin en pysty sitä kuntoo laittamaan, tukeudun siis kavereihin. Kumpa saisi asiat hoitoon ja asunnon kuntoon niin  voisin aloittaa uuden elämän lasten kanssa, uudessa kodissa ja keskittyä vain raskauteeni ja lapseeni. Kumpa joku osaisi kertoo millä pääsee tästä suhteesta yli ja siitä toisesta naisesta?

2.5.2014
Surunauha
Surunauha

Voimia, surunauha!

Hienoa että olet saanut asunnon ja tulevaisuuden suunnitelmat on selkeät. Hyvä kun sulla on tukiverkko johon voit luottaa.

Kait se on lopulta vaan aika joka tekee tehtävänsä tuossakin asiassa. Tietysti nyt sattuu kun tuo tuli sulle ihan puun takaa. Mutta usko siihen, että kyllä sun olosi helpottaa. Keskity kaikkeen muuhun mitä sulla elämässäsi on.

2.5.2014
misukka
misukka

Jaksamisia

2.5.2014
Tatja84
Tatja84
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...