Hyvää vappuhuomenta! *trööt*

täällä jouduttiin herään valkoiseen aamuun. hetken piti tuijottaa ja hieraista silmiä ennenku iski tajuntaan että siellä ihan oikeasti sataa LUNTA . eikä vaan muutama hiutale vasn puut on jo ihan valkoisina. mut eilwn illalla saatiin hyviä uutisia, miehen äiti tulee kylään ja vieläpä niin nopsaan ku perjantaina eli ehtii ristiäisiin :) kaks viikkoa on meidän seurana sitten. Kiva että tän kakkosen näkee näin pienenä livenä, ku esikko oli 3,5v ennenku näkivät kasvotusten. olin vähän miettiny et jos menis vappupiknikille mut en kyllä tuonne lumisateeseen lähde :) jos pidetään kotona olkkarin lattialla. ;) mitäs muiden suunnitelmiin kuuluu tänään ja sataako joka puolella lunta?

1.5.2014
Mummy83
Mummy83

Onnea misukka teille kovasti! ♥♥ että tää vesisade on ärsyttävä ku sitä vettä tulee ku saavista kaatamalla. ... Ja+2 näyttää mittari. tos lumu-Ja vesisateen välissä oli sentäs+6... Tallillakävin ja työpaikalla kans. tiesin et pomo on siel ite ni kävi ilmoittaa et jään vielä vuodeksi kotiin. .. No selvisi siinä samalla et vähentävät asiakkaita et voi olla ettei firmaa enää ole kun mun pitäis palata töihin kun pomo jää eläkkeelle silloin omasta työstään. . Aika näyttää kuin käy. . Mut sinne kouluun mä kuitenkin ajattelin mennä ni ei ole mulle mikään maailman loppu. .

1.5.2014
teeko
teeko

onnea misukka ja mies :)

täälläkin nousi lämpötila nollasta pari astetta ni tuli räntää ja sit vettä ja nyt ei tule mitään.

1.5.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta ja hyvää vappua kaikille!

Meillä pärähti 11 vuotta yhteistä taivalta mittariin :)

Mun porukat on tulossa meille. Syödään hyvin ja seurustellaan. Ihan rentoa menoa. Vähän suunniteltiin, että voisi sipuleita istuttaa ja muutakin. Eilen tuli iso nippu kukkasipuleita ja 12 marja-aronian aitatainta. Ne pitäis laittaa multiin piakkoin. Kasvavat jo lehteä.

Onneksi täällä lumisade jäi vähiin eikä maassa näy enää mitään.

1.5.2014
misukka
misukka

Huomenta vaan :)

Meillä lapset riitelee heti aamusta, ja siihen mie heräsinkii. Hauska tunnelma tässä torpassa. No ehkä se tästä taas jostakii aikaa. EI ne yleensä ihan koko päivää jaksa X) Tännään ei kai sen kummempia kun ollaan vaan ja ihmetellään. Eilen meillä oli kummipoika perheineen kylässä ja grillattiin tässä. Oli mukava nähä, ei siinä, mutta en ois kyllä oikeesti jaksanu vieraita. Tännään sitte ollaan omalla porukalla ja nautitaan metelistä. Ei kun siis toistemme seurasta X)  Nätti ilma kun on niin varmaan pitäs tuossa ulkona olla... En tiiä mitä siellä tekis, mutta kai nuo lapset keksii jotakin :D

Mummy piknik olkkarin lattialla toimii myös ihan hyvin :D Taikka mikä vielä parempaa, rakennatte majan ja evästätte siellä :D Tosi kiva kun se anopintekele pääsee just sopivasti kylään, ja näkee pikkuisenkin. Ja isommastakin varmasti tosi kivaa kun mummo on maisemissa pari viikkoo :)

Tiina meilläkii mennään aika tavallista viikonloppukaavaa, ei kai tässä sen kummempia tarviikkaan tehä :)

1.5.2014
riu
riu

//

1.5.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...